BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 26 januari 2021

BREAKING: Geen EU-goedkeuring van AstraZeneca/Oxford voor 65-plussers

Eigenlijk onbegrijpelijk dat men nu nog met een anti-covid-19-vaccin zit te leuren!

Men is anderhalf jaar te laat aangezien Covid-19 allang verdwenen is!


De Duitse kranten Bild en Handelsblatt citeren Duitse overheidsbronnen die beweren dat het corona-vaccin van AstraZeneca/Oxford nauwelijks werkt bij senioren. Bild meldt dat bij volwassenen van 65 jaar en ouder de werkzaamheid "minder dan 10 procent" is, terwijl Handelsblatt een cijfer van 8 procent aanhaalt. De kranten beweren dat Duitse functionarissen vanwege de verontrustende gegevens niet verwachten dat het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) het medicijn zal goedkeuren voor gebruik bij 65-plussers.

In een schriftelijke reactie laat AstraZeneca weten, dat de beweringen
van Bild en Handelsblatt over de matige werkzaamheid "volkomen onjuist" zijn, en merkt op dat het corona-vaccin in het VK een spoedvergunning kreeg voor de leeftijdsgroep in kwestie. Het Brits-Zweedse farmaceutische bedrijf wijst ook op gegevens die in november in The Lancet werden gepubliceerd en die aantoonden dat "oudere volwassenen sterke immuunreacties op het vaccin vertoonden, waarbij 100 procent van de oudere volwassenen spike-specifieke antilichamen genereerden na de tweede dosis."

Bron: Bild en Handelsblatt

Link:

https://www.bild.de/bild-plus/politik/inland/politik-inland/regierung-fuerchtet-impfstoff-rueckschlag-keine-astrazeneca-zulassung-fuer-senio-75065640,view=conversionToLogin.bild.html

https://www.handelsblatt.com/politik/deutschland/pandemie-bekaempfung-rueckschlag-bei-corona-impfstoff-astra-zeneca-vakzin-wirkt-bei-senioren-offenbar-kaum/26849788.html



Opnieuw een gigantische blamage voor de universiteit van Oxford! Onthoud: 'Oxford' is eerst en vooral een merknaam die niet garant staat voor kwaliteit! Een universiteit op haar retour - net zoals Cambridge - typisch voor een failed state!

Ook The Lancet gaat voor de bijl. Of liegt
het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA)?

Wat er waarschijnlijk aan de hand is, is dat de sterftecijfers van de 65-plussers na vaccinatie "verontrustend" zijn.
Er is namelijk niets "verontrustend" aan een werkzaamheid van "minder dan 10 procent", wél wanneer er onder 65-plussers massaal veel doden vallen na vaccinatie!

Kortom, ze liegen allemaal!


3 opmerkingen:

Anoniem zei

"wél wanneer er onder 65-plussers massaal veel doden vallen na vaccinatie"
Kan u me op weg zetten naar een bron voor deze uitspraak?

The Guardian Angel zei

@ Vorige Aoniem,

U kan de cijfers bij Sciensano opvragen.

Anoniem zei

Het echt schandalige is dat reeds sedert november 2020 geweten is, dat het tweede vaccin van AstraZeneca (het eerste werd na het optreden van een geval van transverse myelitis bij maar 1000 probanden gestopt) zeer weinig werkt.
Het leverde maar een duidelijke antistofstijging bij 65% der gevaccineerden op, en een hogere dosering voerde tot zeer veel ernstige bijwerkingen.
De clou: een tweede vaccinatie verhoogde niet de antistoftiter, maar bracht nog veel meer bijwerkingen.
Daarom werd deestijds aanbevolen na een eerste portie van het 2e AstraZenecavaccin een tweede injectie met SputnikV te geven, wat inderdaad een veel betere efficiêntie (tot 95%) tewegbracht.
Voor de EU en Ursula Vanderleyen en voor Angela Merkel onaanvaaardbaar uit politieke nijd.
AstraZeneca heeft dan onder druk van de EU-politiekers en van hysterische niksweter à la Franky Vandenbroucke de tweevoudige vaccinatie met een hoger gedoseerd vaccin op de markt gebracht- overigens met desastreuze gevolgen.
@Anoniem van 26 januari 2021 om 11:22 Dat is toch alles reeds zeer lang bekend en op de geneeskundige wbsites besproken worden (Sermo, Univadis, Deutsches ärzteblatt NEJM).
Natuurlijk spijtig dat er nu zoveel doden gevallen zijn.
"Hier liggen overal doden in het zand- geen zorg, alles wordt verbrand"(zelfs in de cementovens, zoals aanbevolen door sophie Wilmès)

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------