BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 11 maart 2021

Het beruchte Oxford/AstraZeneca-chimpansee-Covid-19-vaccin slaat weer toe!

Het Belgische regime beweert: "Corona-vaccins zijn veilig", toch schorten Denemarken en andere landen het gebruik van het Oxford/AstraZeneca-chimpansee-Covid-19-vaccin op na de vorming van bloedklonters





















Denemarken legt voorlopig de vaccinatie met het AstraZeneca-vaccin stil, omdat er mogelijk ernstige bijwerkingen zijn. Dat meldt het Deense gezondheidsinstituut Sundhedsstyrrelsen. Verschillende mensen kregen te maken met de vorming van bloedklonters. Het is nog niet duidelijk of er een oorzakelijk verband is tussen de bloedklonters en het vaccin [Neen, want stel je voor...]. Eerder deze week waren er soortgelijke berichten uit Oostenrijk ["Géén oorzakelijk verband!"]. In ons land is er volgens het Federaal Geneesmiddelen-agentschap nog geen geval bekend van iemand met een bloedklonter na de vaccinatie [Neen, in België weet men nog van niets, want alle "Corona-vaccins zijn toch veilig", omdat Frankie het zegt!].

"De vaccinatie met het COVID-19-vaccin van AstraZeneca is tot nader order opgeschort", meldt het Deense gezondheidsinstituut in een persbericht. "Dit gebeurt na meldingen van ernstige gevallen van bloedklonters bij mensen die zijn gevaccineerd met het vaccin." Eén van de meldingen zou betrekking hebben op een overlijden in Denemarken [!!!].

Het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) is een onderzoek gestart. "Op dit moment kan er niet worden geconcludeerd dat er een verband is tussen het vaccin en de bloedklonters", benadrukt het gezondheidsinstituut [Neen, want stel je voor...]. Uit voorzorg worden geplande vaccinaties voorlopig toch geannuleerd. Wie al een eerste prik kreeg met het AstraZeneca-vaccin zal voorlopig geen tweede dosis krijgen.

Ook bloedklonters in Oostenrijk

In Oostenrijk is eerder deze week een lot AstraZeneca-vaccins aan de kant gezet, nadat soortgelijke bijwerkingen waren genoteerd. Verschillende mensen kregen bloedklonters en minstens een iemand overleed aan een trombose [!!!].

Van verschillende bronnen horen we dat het mogelijk om een en hetzelfde lot vaccins gaat die zowel aan Oostenrijk als aan Denemarken is geleverd. 17 EU-landen zouden van dat lot een levering hebben ontvangen. Volgens het EMA zijn er geen vaccins uit dat lot in ons land terechtgekomen, maar wel bijvoorbeeld in onze buurlanden Frankrijk en Nederland [Niet dat ene lot van AstraZeneca-vaccins is een probleem, het hele vaccin en alle andere corona-vaccins deugen niet! Weg met die rotzooi!].

"Er is voorlopig geen enkele aanwijzing dat het vaccin deze bloedklonters veroorzaakt heeft", klonk het gisteren bij het EMA. De lading in kwestie wordt wel onderzocht [Waarom wordt die lading überhaupt nog onderzocht indien men toch al zéker wéét dat er géén verband is?]. Volgens het agentschap is het aantal gevallen van tromboses - die veroorzaakt worden door bloedklonters - niet hoger bij mensen die gevaccineerd zijn met het AstraZeneca-vaccin dan bij wie het vaccin niet heeft gekregen [Weet men dat nu plots ook al?]. Op 9 maart stond de teller volgens het EMA op 22 tromboses op 3 miljoen mensen die het AstraZeneca-vaccin hebben gekregen [Hier is sprake van schuldig verzuim, want het zouden er intussen al 30 zijn!].

In ons land zijn er nog geen meldingen binnengelopen van bloedklonters bij mensen die ingeënt waren met het AstraZeneca-vaccin. Dat zegt het Federaal Geneesmiddelenagentschap. Wel meldt een zéér kleine minderheid van wie gevaccineerd is, bijwerkingen zoals koorts en spierpijn. Maar die bijwerkingen zijn meestal mild en gaan voorbij [Voorlopig nog, maar wat zijn de gezondheidsrisico's op middellange en lange termijn?]

Het is hoe dan ook een nieuwe deuk in het imago van het AstraZeneca-vaccin na de hetze of het vaccin dan niet en dan wel werd aangeraden aan 55-plussers [Dit is een criminele beslissing van het Belgische blunder-minister-comité]. Het is ook koren op de molen voor de antivax-beweging [Het collaborerende vrtNWS wil niets zien, horen of weten! Dit is crimineel!].

De Deense autoriteiten wachten nu het onderzoek van het EMA af of ze daarna het AstraZeneca-vaccin opnieuw gaan gebruiken. Net geen 20 procent van de gevaccineerden in Denemarken kreeg tot nog toe het AstraZeneca-vaccin. In ons land is die verhouding iets groter, een derde van de gevaccineerden bij ons kreeg dat vaccin [Vooral oudere mensen wil men dit rampzalige chimpansee-vaccin inspuiten! Is het een vaccinatie of eerder een doelbewuste euthanasie-campagne???].

Virale vector

Het Oxford-AstraZeneca-vaccin is gemaakt van een verkoudheid veroorzakend adenovirus dat werd geïsoleerd uit de ontlasting van zieke chimpansees en zodanig gemodificeerd dat het niet langer repliceert in cellen. Wanneer het vaccin wordt geïnjecteerd, instrueert het menselijke cellen om het SARS-CoV-2-spike-eiwit te produceren - het belangrijkste doelwit van het immuunsysteem bij coronavirussen. Het vaccin is eerder in fase III-werkzaamheids-onderzoeken ingegaan dan andere koplopers, waaronder Pfizer en Moderna, en de proeven worden voortgezet in landen als de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Japan en Rusland. De analyse van 23 november is gebaseerd op 131 COVID-19-gevallen onder meer dan 11.000 proefdeelnemers in het Verenigd Koninkrijk en Brazilië, tot 4 november. [Werden de nieuwe corona-varianten veroorzaakt door het Oxford-AstraZeneca-chimpansee-vaccin?]

De vaccinaties met het AstraZeneca-vaccin worden in Denemarken nu voor zeker vier weken uitgesteld, een streep door de rekening van de Deense vaccinatiestrategie. De Denen doen het op Europees vlak bijzonder goed. 11,5 procent van de volwassen Denen kreeg al een eerste dosis en 4,4 procent is volledig gevaccineerd. Ter vergelijking in ons land is dat respectievelijk: 7,2 procent en 3,8 procent. [Alsof in deze kwantiteit boven kwaliteit zou gaan. Het nut van deze globale corona-vaccinatie werd nog nooit aangetoond, maar dat er als gevolg van deze vaccinatie-campagne al vele doden zijn gevallen, wil men in regeringskringen niet weten. Wordt vervolgd!]

Later vanmiddag hebben nog andere landen aangekondigd voorlopig de vaccinaties met het AstraZeneca-vaccin minstens deels op te schorten. Het gaat om IJsland en Noorwegen. Eerder hebben de Baltische staten beslist het omstreden lot voorlopig niet te gebruiken. Ook Italië legt na twee doden een lot aan banden. [Een 43-jarige marineofficier stierf de dag nadat hij het vaccin had gekregen aan een vermoedelijke hartaanval, terwijl een 50-jarige politieagent ongeveer 12 dagen na zijn vaccinatie stierf, nadat hij binnen 24 uur na inenting ziek was geworden].

Bron: vrtNWS



België blijft het coronavaccin van AstraZeneca toedienen. Dat heeft minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (SP.A) beslist!

Het Belgisch regime en haar 'experts' zijn totaal incompetent!

De vaccinatie met het chimpansee-COVID-19-vaccin van Oxford/AstraZeneca zou ook in België meteen moeten worden opgeschort.

Het Belgische regime zou best meteen ontslag nemen!

Maar neen, veel liever speelt het regime met de gezondheid van het volk!

TOTAAL INCOMPETENT OP HET CRIMINELE AF!



Al minstens 244 doden in UK na Oxford/AstraZeneca-chimpansee-vaccinatie


In het Verenigd Koninkrijk is er al 'veel ervaring' met de AstraZeneca-prikken. Uit het laatste overzicht van bijwerkingen, dat loopt tot 21 februari, blijkt dat er op 8,4 miljoen inentingen ruim 42.000 meldingen kwamen van bijwerkingen, waaronder 244 sterfgevallen. Er is niet is vastgesteld of die sterfte te maken heeft met het vaccin [Men wil het niet weten!].

Bron: Medicines & Healthcare products - Regulatory Agency - UK

Link:

https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-vaccine-adverse-reactions/coronavirus-vaccine-summary-of-yellow-card-reporting

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Doet me denken aan dat citaat uit de film The Planet of the Apes;

I don't understand these animal psychologists. What is Dr. Zira trying to prove?



That man can be domesticated.

Anoniem zei

Het AstraZeneca-vaccin staat van in het begin onder sterke kritiek.
1. Van in het begin was bekend dat een nawijsbare antichaamproductie tegen "corona" maar bij 67% der ingeênte proefpersonen optrad; dit effect werd verbeterd (zelfs eerst correct theoretisch voorspeld) tot 92 à 95% wanneer na een eerste shot met het prutserig AstraZenecavaccin een tweede shot met het russische SputnikV werd gezet.
Deze triomf voor de rusische wetenschap en billeklets voor he westen mocht natuurlijk niet doorgaan van Angela Merkel en Cie.
De universiteit Oxford, die notabene zelf deelnam aan de ontwikkeling van het AstraZenecavaccin, bestudeerde het natuurlijk verder; voor twee weken publiceerde Oxford dan de studie, waarbij de beste antistoftiter optrad wanneer in de eerste shot maar de halve dosis gespoten werd en bij de tweede shot dan de "normale" portie.
Een beetje verwarrend, waarbij het chimpansee-adenovirusvector) klaarblijkelijk een krachtige immuunreactie uitlokt, die bij de tweede shot dan direct neutraliserend werkt.
Deze "anekdote" toont beter dan iets anders hoe experimenteel dit hele vaccinatiecircus is.

Het is luguber en krankzinnig:
Het beste vaccin, het russische SputnikV, wordt door de EU geboycotteerd.
De eigen bevolking wordt met slecht vergoren vaccins getrakteerd en door totaal incompetente en hysterische politici aangeprezen.

Anoniem zei

Het eerste land waar AstraZeneca-vaccin-doden en masse vielen, was Noorwegen.
Een paar weken later trad hetzelfde in Zweden op, waarbij de Zweden dan in 3 provincies de vaccinatie tegen Corona met het AstraZeneca-vaccin stopten.
De indolente en van natuur langzame Noren volgden.
In de nacht van 6 maart 2021 stopte Oostenrijk de vaccinatie met het AstraZenecavaccin ween teveel bijwerkingen en doden.
Intussen was in Gibraltar reeds een massasterfte na vaccinatie opgetreden (54 doden op 35000 gevaccineerden ofte 1,54 /1000; niet lachen! in de USA met de hoogste coronamortaliteit bedraagt die 500 000 doden op 300 miljoen inwoners (1,66 / 1000))
(Met andere woorden: het vaccin is bijna zo dodelijk als de ziekte zelf)
Dat is natturlijk hét fiasco van de hele vaccinatiecampagne.

Voor twee dagen heeft Italiê dan de vaccinatie met het AstraZeneca-vaccin gestopt na doodsgevallen.
De baltische staten hebben ook alles gestopt.
In Hongarije komt dit gepruts niet aan bod omdat de conservatieve regering daar direct voor het russische SputnikV geopteerd heeft.
In Duitsland heeft Angela Merkel zeer laf geweigerd zich met AstraZeneca te laten vaccineren, "wegens overschijding van de leeftijdsgrens" en "omdat ze in de prioriteitenlijst nog niet aan bod kewam"(sic!!LOL)

Het bijzonder interessante: alles wordt gedoofpot en direct verbrand.
De doden ná de coronavaccinatie zijn allemaal "toevallig" en "spontaan" gestorven, geobduceerd werd geen mens, maar steeds beweert iedereen dat het vaccin geen schuld droeg en niet de doodsoorzaak was (die typen moeten wel echt een kristallen bol hebben- een zeer interessant diagnostisch instrument!).
En zonder pathologisch onderzoek wordt steeds weer verkondigd dat de gestorvenen zowiezo zware ziektes hadden.
Dat is toch alles onzin en de chef van de artsenkamer in Belgiê deudelt zeer onwetenschappelijk nog goed mee ook.

De facto is die hele vaccinatiecampagne niets anders dan een brede euthanasie op zieke en oudere personen, en worden en passant de vaccinatieslachtoffers in de jongere jaargangen er eenvoudig mee bij genomen.
Die vaccin is werkelijk: "Heil Spritze!"

Anoniem zei

Men heeft de economie lamgelegd omdat men bang was dat de ziekenhuis capaciteit overschreden zou kunnen worden.

We hebben een paar maanden geleden berekend dat men in plaats van de lockdown, ziekenhuizen had kunnen bouwen met het geld dat 'bespaard' zou zijn zonder lockdown. Het gaat over een hoeveelheid geld die toe zou laten de huidige capaciteit aan ziekenhuisbedden in dit land te verdubbelen met luxeziekenhuizen, of verdrievoudigen met standaard ziekenhuizen indien men geen lockdown ingevoerd had.

Vandaag zien we de begrotingscijfers, en de kost van de lockdown is nu zo hoog dat aan de prijs van een goedkoop ziekenhuis, men de huidige capaciteit aan ziekenhuisbedden in dit land had kunnen vertienvoudigen (x 10), of vervijfvoudigen (x 5) indien men luxe ziekenhuizen zou bouwen, zonder lockdown.

Een vertienvoudiging van de ziekenhuiscapaciteit zou betekenen; 1 bed per 20 Belgen. Absurd natuurlijk, maar dat zijn de grootordes aan het worden van de schaal van de fout die men met de lockdown gemaakt heeft.

Zoals altijd, wanneer de politiek zich ergens mee bemoeit gaat het grandioos fout.

Dat is de "Sadim Touch". Het omgekeerde van het Midas Effect.

Anoniem zei

Nu ja:
1. De vaccinatie met de "corona"inentingssera verhindert niet, dat men dit virus nog verder kan dragen.
Integendeel, er zijn intussen zeer veel gevallen en kleinepidemies bekend, waar de infectiecluster in een kloostertje/home/instituut/inrichting eerst door contact met gevaccineerden uitgelokt werd.
2. De gevaccineerde zelf is niet automatisch "immuun" tegen SARSCoV2/covid19.
Dat werd ook nooit door Pfizer en ook door AstraZeneca beweerd.
Dat is een luid uitgeschreeuwd uitvindsel van hysterische politici en van mainstreamdokters van laag intellectueel allooi (Michel Deneyer was reeds aan de universiteit een blaaskaak, en is klaarblijkelijk wel veel dikker maar niet slimmer en wijzer geworden :-) LOL ).

Reeds in de officiêle aanvraagdocumentatie van Pfizer wordt bij uiterst geringe personenaantallen getoond, dat het "Comirnaty"vaccin van Pfizer/Biontech het optreden van een positieve testing op SARSCoV2-Antigen reduceert met relatief ca. 90%, maar dat tegelijkertijd de zware vorm van deze coronainfectie (klinisch: covid19)maar voor relatief gezien 66% (zeg: één dode vergeleken met drie doden (bij de laatste overigens een man van 185 kilogram)o t reduceert.
Dat is een zeer slechte efficiêntie.
Hooggerekend op de USA betekent dit, dat na totaalvaccinatie van de bevolking ipv nu 500 000 doden slechts 170 000 doden gevallen zouden zijn- dat is werkelijk meer dan genoeg, maar de "geredden" sterven dan meestal aan hart- en vaatziektes, griep en algemeen-consumerende ziektes op hoge ouderdom.

Uiteindelijk landen we dan wel bij de "anticoronavaccinatie" in de indicatie-vaccinatie: dat vergt tijd, goed afwegenn van pro en contra, dat vraagt tenallereerst om gezond mensenverstand, koelbloedigheid en wetenschappelijk vakmanschap.
Dat is nu juist wat we in Belgiê niet hebben.
Eerst de "crisis" met de "epidemie" en de "pandemie", dan de paniek en de hysterie en nu de totale onzin.
Quos deus perdere vult, prius dementat.

Jan Hesp kan dan maar opnieuw een derde totale lockdown verkondigen met een uitgaansverbod van 12.00 uur 's middags tot 10.00 's morgends.

Anoniem zei

Up-to-date:
Intussen hebben Bulgarije en Thailand eveneens de inenting met het AstraZenecavaccin gestopt.
De EMA (Europoese Geneesmiddelenagentuur) heeft deze namiddag uitsrukkelijk voor het risico van anaphylaxie gewaarschuwd, en wel hoofdzekelijk wegens "toch zeer waarschijnlijke gevallen postvaccinatie en door de vaccinatie".
Een beetje laat en zeer onnozel, werd hier op de website van kavlaanderen.blogspot.be reeds sedert vier weken voor dit rampzalig vaccin gewaarschuwd en alles zeer goed gedocumenteerd.
De scandinaafse en de baltische staten, Oostenrijk en Italiê, Thailand en Bulgarije schijnen effectief meer op deze website te lezen dan Franky Vandenbroucke en de schaapskoppen der regering DeCroo.
Prof. T. Mertens van de duitse Impfkommission zwenkt intussen palaverend en laverend naar het russisch vaccin SputnikV ("zeer intelligent gemaakt" met "twee verschillende menselijke adenovirusvectoren" ).
Alleen nog de beierse regering houdt het vendel van AstrZeneca hoog (2de mensen vragen naar het(?) vaccin"), en de iedere dag onnozelere gezondheidsminister Spahn wil alles met nog meer digitalizering bestrijden.
Blablabla van de politikasters.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------