BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 1 november 2020

Belgische 'bisschoppen' plegen vaandelvlucht

Kerk in België is 'bedroefd' over de beslissing van het overlegcomité om de erediensten vanaf maandag op te schorten in het hele land, maar heeft ook begrip voor de maatregel [Tegenwoordig heeft iedereen begrip voor de coronamaatregelen, tenminste zij die hun 'mening' in de media komen verkondigen.]. Ook al is het nog te vroeg, toch blijft de Kerk hoopvol voor de kerstperiode en de mogelijkheid om symbolische misvieringen [Wat zijn 'symbolische misvieringen'?] te houden [Het 'houden' van misvieringen??? ] in beperkte kring, aldus woordvoerder Tommy Scholtès van de bisschoppenconferentie.

In het weekend van Allerheiligen zijn erediensten wel nog toegelaten in Vlaanderen en Wallonië met respect voor strikte gezondheidsprotocollen. Vanaf maandag zullen geen erediensten meer mogen plaatsvinden in het hele land, met uitzondering van begrafenissen met maximaal 15 aanwezigen. Wel mogen misvieringen opgenomen worden en via het internet verspreid [!]. Vanuit technisch oogpunt is daarvoor enkel de aanwezigheid van de noodzakelijke personen toegelaten.

"We konden ons verwachten aan deze beslissing [!], die ons bedroeft", aldus Scholtès. "We kunnen de gelovigen spiritueel niet begeleiden in deze periode van Allerheiligen, noch de families van overledenen." [Dat is héél mooi!]

Hij aanvaardt de maatregel wel, aangezien het gaat om samen het virus te weerstaan in een geest van solidariteit [!], benadrukt hij. De kerken blijven open voor gebed of om een kaars aan te steken, aldus nog de woordvoerder. "Ze moeten open en levend blijven en tonen dat de Kerk er is. Maar we zullen de aanwezigheid van de gelovigen moeten controleren [!], opdat er niet te veel tegelijk zijn, vooral dan in de kerken in steden."

Een Kerstmis zonder misviering zou moeilijk zijn, aldus nog Scholtès, hoewel het nog te vroeg is om het daarover te hebben. Hij hoopt dat wel vieringen symbolisch [!][!][!] kunnen plaatsvinden met een beperkt aantal aanwezigen. Hij wijst er ook nog op dat er tot op heden geen enkel coronagerelateerd incident plaatsvond nabij de kerken.

Bron: Belga

Enkele bedenkingen:

Het koeterwaals van deze Hollander komt de Belgische bisschoppen natuurlijk goed van pas. Het is volslagen nonsens wat deze jezuïet hier uit zijn botten slaat!

In België is er scheiding tussen Kerk en staat hetgeen betekent, dat de staat géén zeggenschap heeft over de Kerk. Het sluiten van de kerken voor de eredienst is natuurlijk ongrondwettelijk!

Van de vrijmetselaarspartijen die in de regering zitten, kan je dat verwachten, maar in deze zijn wij ook 'dank' verschuldigd aan de CD&V! Bravo Joachim Coens!

Maar, nog voordat er één schot is gelost, gaan de Belgische bisschoppen plat op de buik.

De Belgische bisschoppen zaten eigenlijk al ongeduldig te wachten op het besluit van de Belgische regering om de eredienst op te schorten. Deze gang van zaken is ongezien sinds de Franse Revolutie.

Maar, de Belgische bisschoppen hebben wel 'begrip' voor de maatregel, want "samen gaan we het virus weerstaan in een geest van solidariteit". Géén goddelijke interventie! Geen gebed! Helemaal niets! Onze solidariteit zal het virus verslaan!

Helaas kunnen de bisschoppen "de gelovigen spiritueel niet begeleiden in deze periode van Allerheiligen, noch de families van overledenen". Ja, héél erg jammer is dat!

Wat een zielige lui. Na de apostasie van dhimmi Jean Kockerols gisteren, is dit het Allerheiligen-cadeau van de Belgische 'bisschoppen' aan de Belgische gelovigen:

Vanaf Allerzielen, maandag 2 november 2020, zijn publieke liturgische vieringen niet langer toegelaten. Dat zal vermoedelijk het geval zijn tot en met zondag 13 december 2020.

Kerkelijke huwelijken kunnen wel nog, maar uitsluitend in aanwezigheid van de echtgenoten, de getuigen en de voorganger. Ook uitvaartliturgie in de kerk blijft mogelijk, met een maximum van 15 personen, kinderen jonger dan 12 jaar niet meegeteld.

Het wordt hoogtijd, dat de bisschoppen de eed van trouw aan de regering afleggen. Dan weet iedereen tenminste, dat de bisschoppen de marionetten van de regering zijn.

Beste bisschoppen, stop met jullie komedie! De gelovigen worden er onpasselijk van!

Jullie zijn de meest zielige apostaten uit de geschiedenis van de Kerk!

Huurlingen betaald door de staat en in de zak van de staat!



Uit de Heilige Schrift:

Joh 10:1  Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u: Wie niet door de deur de schaapstal binnengaat, maar langs een andere zijde binnen klimt, hij [= een Belgische 'bisschop'] is een dief en een rover.
Joh 10:2  Maar die binnenkomt door de deur, is de herder van de schapen.
Joh 10:3  De wachter doet hem open, en de schapen luisteren naar zijn stem; hij roept zijn eigen schapen bij hun naam, en voert ze naar buiten.
Joh 10:4  En als hij al zijn schapen heeft uitgedreven, gaat hij voor hen uit; en de schapen volgen hem, want ze kennen zijn stem.
Joh 10:5  Maar een vreemdeling
[= een Belgische 'bisschop'] zullen ze niet volgen, eerder ontvluchten; want de stem van vreemden kennen ze niet.
Joh 10:6  Deze gelijkenis sprak Jezus hun toe; maar ze begrepen niet, waarover Hij hun eigenlijk sprak.
Joh 10:7  Daarom zei Jezus opnieuw: Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u: Ik ben de deur van de schapen.
Joh 10:8  Alle anderen, die Mij zijn voorafgegaan, waren dieven en rovers; maar de schapen hebben niet naar hen geluisterd.
Joh 10:9  Ik ben de deur: zo iemand door Mij binnentreedt, zal hij veilig zijn, in- en uitgaan, en weiland vinden.
Joh 10:10  De dief
[= een Belgische 'bisschop'] komt alleen om te stelen, te slachten en te verderven; Ik ben gekomen, opdat ze leven en overvloed hebben.
Joh 10:11  Ik ben de Goede Herder. De Goede Herder geeft zijn leven voor de schapen.
Joh 10:12  Maar de huurling
[= een Belgische 'bisschop'], die de herder niet is, en aan wie de schapen niet toebehoren, hij laat de schapen in de steek en slaat op de vlucht, zodra hij de wolf [= de duivel = de Belgische vrijmetselaarsstaat] ziet komen; en de wolf rooft en verstrooit ze.
Joh 10:13  Want hij
[= een Belgische 'bisschop'] is een huurling, en hij heeft geen hart voor de schapen.

Het ware gelaat van een huurling; een valse herder-bisschop
Een wolf in dienst van de vrijmetselaarsstaat!



1 opmerking:

Anoniem zei

Off-topic.
"Geniet van jullie koopzondag, tot over een week of twee": verpleegkundige schopt shoppers een geweten in virale post

"Geniet allemaal van jullie koopzondag. Wij doen hier nog wel even verder. Tot over een week of twee, dan kan je ineens laten weten wat je hebt gekocht." Met die woorden schrijft verpleegkundige Frauke De Mol uit Sint-Niklaas de frustratie om de vele kooplustigen op de koopzondag in Antwerpen van zich af in een post op Facebook…”

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/11/01/verpleegkundige-koopzondag-foto-viraal/

Ik vraag me af wat het probleem is.

8 maanden lockdown heeft voorlopig nul opgeleverd. Waarom zou een beetje meer van iets dat niets opgeleverd heeft, nu wel het verschil maken? Denkt men nu echt dat tegen 14 december Corona opeens onder controle zal zijn?

8 maanden na de start van de pandemie staan we nog steeds op het begin in de strijd tegen het virus.

8 maanden na de start van de pandemie is de capaciteit van de gezondheidszorg niet opgedreven. Men heeft niets gedaan om een mogelijke overbelasting van de intensieven en ziekenhuizen in de toekomst te voorkomen. Ik beschuldig hen dat ze bewust lockdown en bewust een gezondheidscrisis geënsceneerd hebben, ofwel zijn ze incompetent.

8 maanden lang heeft de politiek niets gedaan om de zwakste en de meest vatbare demografie van de bevolking te beschermen tegen een besmetting. Nu vult opnieuw net deze demografie, in het bijzonder de ouden van dagen, de intensieven bedden.

Met deze tweede golf, toont de politiek en gezondheidszorg dat ze NIETS GELEERD HEBBEN van hun falen in de eerste golf en ze zullen OPNIEUW FALEN. Als ze verder blijven boeren zoals in de voorbije 8 maanden, zullen ze keer op keer blijven falen TOT IN DER EEUWIGHEID.

Gaan we tot in der eeuwigheid om de 6 maanden de economie en maatschappij 3 maanden in lockdown zetten, gewoon omdat de politiek en zorg incompetent is om het probleem aan te pakken? Gaan ze tot in der eeuwigheid blijven liegen dat subsequente golven het gevolg is van mensen die een leven proberen te lijden, en ze beschuldigen dat ze genoodzaakt zijn in een levensonderhoud te voorzien? Of gaan ze op een moment zeggen; bescherm de zwakken?

Precies omdat de capaciteit van de gezondheidszorg niet opgedreven is, heeft het zorgpersoneel niets om over klagen, want ze moeten niet eens harder werken als voorheen. Het is niet alsof ze er meer intensieven bedden of meer gewone ziekenuisbedden zijn als voorheen. Er zijn niet meer patiënten dan voorheen, eerder minder omdat ze het ziekenuissysteem verlamd hebben met allerlei administratieve procedures die de efficiëntie van de bestaande capaciteit verlaagd hebben.

Belangrijker is echter de cultuur van ziekteverzuim onder de verpleekundigen, en dat is helemaal mijn probleem niet. Ik moet niet in lockdown gaan omdat zorgpersoneel hun ziektevelof te pas en onpas willen (mis)(ge)bruiken. Moet ik nu echt mijn kapsalon of restaurant keer op keer failliet laten gaan, terwijl zij over hun arbeidsvoorwaarden twisten.

Dat is trouwens niet nieuws. Al jaren lang is de zorg (en het onderwijs) niet in staat voldoende personeel aan te werven (en niet alleen in België), terwijl de helft van het personeel in de administratie tewerkgesteld wordt. De oorzaak hiervoor is louter politiek die te zwaar bespaart en de capaciteit verlaagt, terwijl de bevolking toeneemt.

Hetgeen Frauke De Mol zegt is gewoon wrok dat het zorgpersoneel niet hun Sinterklaas inkopen hebben kunnen doen eer de speelgoedwinkels sluitten.

Als er één van mijn personeel met dergelijke snood op sociale media zou uithalen tegen potentiële cliënten of tegen de wereld in het algemeen, alsof ze mijn onderneming zou vertegenwoordigen, zou ik gisteren nog de advocaat gebeld hebben, en was de disciplinaire procedure waarin ik haar ontslag zou eisen al gestart.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------