BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 31 oktober 2020

Ketter Jean Kockerols kan het niet nalaten om zijn afvalligheid uit te schreeuwen

Vanmiddag heeft Jean Kockerols, hulpbisschop voor Brussel, een delegatie van de Federatie van Moskeeën van Brussel ontmoet in de Brusselse kathedraal [Waarom doet die kerel dat?]. De recente tragische evenementen in Frankrijk hebben veel opschudding veroorzaakt binnen de geloofsgemeenschappen, ongeacht hun geloofsovertuiging. Om hun medeleven en solidariteit met de katholieke gemeenschap over te maken hebben vertegenwoordigers van de Federatie van de Moskeeën van Brussel vanmiddag om 13 uur met mgr. Jean Kockerols, hulpbisschop voor Brussel van het aartsbisdom Mechelen-Brussel, ontmoet in Sint-Michiels- en-Sint-Goedelekathedraal. Na afloop legde mgr. Kockerols de hierna volgende korte verklaring af.

Iemand doden in naam van God kan niet! [Klopt! Er werd dan ook in naam van een zekere Allah gemoord!] Wij [Wie is 'wij'?] geloven in een God van het leven, een God wiens mooiste schepping de mens is. Wat de motieven ook mogen zijn, doden in naam van God kan niet!

De afgelopen dagen hebben we in Frankrijk de meest gruwelijke daden zien gebeuren. Het maatschappelijk middenveld is diep geschokt. De autoriteiten reageren [Men moet niet verwonderd zijn, dat de moord op die leraar opgezet spel is. Macron wilde nu éénmaal zijn 4.000 militairen op straat. Niet om de moslims in de gaten te houden, maar wél om de Fransen die het niet eens zijn met de coronamaatregelen te muilkorven. In verband met dit soort van zaken is het best om niet té naïef te zijn.]. Maar ook religieuze leiders moeten reageren, resoluut en helder, en samen. Ik dank mijn vrienden van de Federatie van Brusselse Moskeeën voor het nemen van het initiatief voor deze ontmoeting. [Ze kunnen zoveel reageren als ze willen, maar het uitmoorden van 'ongelovigen' is nu eenmaal een fundamenteel kenmerk van de islam. Niemand minder dan Mohammed zélf trok er geregeld op uit om wat ongelovigen uit te moorden. Als Jean Kockerols blijkbaar zo een fan is van de islam, dan zou hij beter ook eens in de koran lezen!]

Christenen en moslims willen samen opnieuw bevestigen dat ze elkaar willen respecteren [Dat hebben we duidelijk gezien daar in Nice!]. De kern van onze houding is respect voor de andere, voor zijn menselijkheid, zijn unieke waardigheid, ongeacht onze verschillen [Gelooft Kockerols dat nu zelf?].

Christenen en moslims willen samen opnieuw bevestigen dat ze elkaar willen ontmoeten [Dat hebben we duidelijk gezien daar in Nice!]. Die ontmoeting is noodzakelijk om elkaar beter te leren kennen, om met elkaar te praten, naar elkaar te luisteren.

Christenen en moslims willen samen hun verlangen herbevestigen om verantwoordelijk te zijn in de stad en in de wereld, ons gemeenschappelijke huis, om burgers te zijn die werken aan het geluk van iedereen, in vrede en voor vrede [Bla, bla, bla!].

‘In naam van God verklaren we samen [Hier pleegt Kockerols apostasie. Allah is niet dezelfde als God. Een moslim zal je met plezier de keel oversnijden wanneer je zegt dat Allah een zoon heeft! Daarom ook altijd die praatjes over respect, praten, luisteren, ontmoeting, geluk, liefde en vrede... Over fundamentele dingen praat men natuurlijk niet. Zo slim is die Kockerols ook wel!] te kiezen voor een cultuur van de dialoog als te volgen weg, voor een samenwerking tussen onze gemeenschappen als gedragslijn en voor wederzijdse kennis als methode.’ Iemand doden in naam van God kan niet! De vrede van God zij met u! Salaam aleikum! [Er worden drie Katholieken vermoord in een kerk in Nice en wie gaat op de knieën? Den Kock! Beseft die idioot niet dat hij zich zo aan de islam onderwerpt? Daar kicken die lui toch op! Is dit een zielige poging om dergelijke aanvallen in Brussel af te weren? Wel veel succes Kockerols! Uw slijmerige kruiperij zal u niet helpen! Islam betekent net 'onderwerping' aan den Allah; de duivel! Maar voor GOD bent u verdoemd!]

+ Jean Kockerols, [apostaat en voormalig] hulpbisschop voor Brussel

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik dank mijn vrienden van de Federatie van Brusselse Moskeeën voor het nemen van het initiatief voor deze ontmoeting.

Waarschijnlijk gelogen.

Als Moslims denken dat ze positieve PR nodig hebben, is Kockerols toch de allerlaatste tot wie ze zich zouden wenden.

Kockerols is eerder eerst naar hen gegaan om een vertoning van zijn prostratie te maken; een gelegengeid die een moslim niet links kan laten liggen.

Anoniem zei

Er is een zeer simpele verklaring voor het huidige hoge aantal Corona besmettingen.

Mensen krijgen momenteel het griep vaccin. Het griep vaccin bestaat erin dat je een lage dosis griep ingespoten krijgt. Vele mensen ervaren daarom griepsymptomen, koorts incluis. Soms in lichte mate, maar sommige mensen krijgen het harder te verduren. Daarmee vertonen ze Corona symptomen, en worden getest. En raad eens; de PCR test vindt dan de overblijfslelen van het Corona RNA en DNA, van een historische besmetting met Corona op het begin van het jaar

--- waarvoor ze nu immuun zijn. want ze hebben de ziekte in het begin van het jaar gehad.

Maar niet immuun voor de grillen van een wispelteurige regering, die door veeartsen geadviseerd wordt.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------