BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 22 oktober 2020

Het moorden gaat door: "EU stuurt 30 beademingstoestellen naar Tsjechië"





















De Europese Unie stuurt 30 beademingstoestellen naar Tsjechië. Tsjechië kampt met een zeer hoog aantal besmettingen met het coronavirus. De voorbije 24 uur werden er bijna 15.000 besmettingen genoteerd, een nieuw dagrecord. Er liggen 4400 mensen in het ziekenhuis, het Tsjechische gezondheidssysteem kan dit moeilijk bolwerken.


Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen bracht de Tsjechische premier Andrej Babis in een telefoongesprek op de hoogte over de hulp. Ze staat ook in contact met andere lidstaten om hulp te bieden aan Tsjechië. Dankzij strenge maatregelen bleef Tsjechië in het voorjaar relatief gespaard, maar nu is Tsjechië de zwaarst getroffen EU-lidstaat. Er is opnieuw een lockdown van kracht. Burgers mogen alleen nog het huis uit om naar het werk te gaan, de nodige inkopen te doen of naar de dokter te gaan. De meeste winkels moeten sluiten, op supermarkten en apotheken na. Er geldt een uitgaansverbod. Wandelen in parken en in de natuur is wel nog toegelaten. In tegenstelling tot het voorjaar blijven de grenzen wel open.

Bron: vrtNWS

Waar zou plots het medisch personeel vandaan moeten komen, die oordeelkundig met dergelijke levensgevaarlijke beademingstoestellen kunnen omgaan?

Dergelijke beademingstoestellen zouden verboden moeten worden, aangezien de overlevingskans onder ideale omstandigheden slechts 50% bedraagt en bij onoordeelkundig gebruik zakt tot 10%.


1 opmerking:

Anoniem zei

30 ventilatoren voor Tsjechië? Is dat nu alles wat de EU kan? Een geweldig reddingsplan waar de armoe vanaf druipt?

Hoe zit het? Heeft Duitsland 30 ventilatoren aan Tsjechië uitgeleend?

Het zal zo zitten; Siemens geeft 30 ventilatoren aan Tsjechië, terwijl de Europese Centrale Bank een lening aan Tsjechië geeft van een miljard of twee, waarmee Siemens nieuwe apparatuur voor de ziekenhuizen mag leveren, of een voetbalstadium bouwen, zoals in Hongarije. Als Tsjechië niet instemt die lening te aanvaarden, worden ze verplicht proefkonijn te spelen in het zoveelste proeffase voor een of ander vaccin, en mogen ze hun bevolking blootstellen aan de gevaren van het proefvaccin.

Ondertussen in de reële wereld;
Het Britse AstraZeneca is naar Brazilië gegaan om er hun proeffase uit te voeren. Er is iemand gestorven ten gevolge van het proef vaccin. Maar dat mag de stemming niet drukken, en de proef gaat gewoon verder. Ja, dat is beter dan kinderen uit de favela's te vermoorden voor hun organen. Brazilië is de grootste orgaan donor ter wereld. Tja, een nier op de open markt is al snel 20.000 dollar waard voor de donor.

Nog meer nieuws uit de reële wereld
Voor de helft van Europese bedrijven dreigt het bankroet.

En nóg meer nieuws je niet op de VRT leest;
Werkloosheidscijfers, zelfmoordcijfers, of de 4 babies die in het Australische Victoria gestorven zijn, omdat men niet aan hun hart wilde opereren omwille van de focus op Corona – dat in Australië zo goed als niet bestaat.

Corona is een politieke crisis. Geen medische crisis.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------