BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 26 oktober 2020

Vaccins, medicatie en behandelingen veroorzaken net de ziekten die ze zouden moeten "voorkomen" en "genezen", bijvoorbeeld de zogenaamde Spaanse Griep


De Spaanse griep was een beruchte grieppandemie in de jaren 1918-1919. Deze wereldwijde epidemie eiste naar schatting 20 tot 100 miljoen levens, een aantal dat het totale dodental van de Eerste Wereldoorlog ruimschoots overtreft. Ondanks de naam ligt de oorsprong van deze ziekte niet in Spanje. Anno 2020 is nog steeds niet met zekerheid vast te stellen waar de bakermat van deze pandemie zich bevond. De Verenigde Staten, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en China, alsook andere landen, worden in verscheidene studies als mogelijk land van origine genoemd. Eén van de theorieën situeert het begin van de Spaanse griep in Haskell County (Kansas). Hier brak in januari 1918 een griepepidemie uit die niet ouderen en kinderen trof, maar jongvolwassenen. In februari viel een aantal doden. De plattelandsarts stuurde een beschrijving naar de gezondheidsautoriteiten, die haar op 5 april publiceerden. De epidemie was eind februari weer even plotseling verdwenen als ze was gekomen, en de opgeroepen jongemannen uit de streek hadden zich voor legerdienst gemeld bij Camp Funston op Fort Riley. Prompt brak daar de ziekte uit, te beginnen met de legerkok op 4 maart. De troepentransporten naar Europa zorgden voor een verdere verspreiding. Dit nieuwe virus, van het subtype H1N1, heeft uiteindelijk geleid tot de pandemie.


Het werd 'Spaanse griep' genoemd, omdat kranten in Spanje, een neutraal land in de Eerste Wereldoorlog, er het eerst over berichtten. In Spanje, waar geen oorlogscensuur bij de media heerste, sloegen de kranten groot alarm toen verschillende mensen aan het vermeende virus stierven. De dood trad in na enkele dagen van koortsaanvallen die aan griep deden denken. Zo kreeg het virus zijn nogal misleidende naam. De Spaanse griep begon met hoge koorts, hoesten, spierpijn en keelpijn, gevolgd door extreme moeheid en flauwten. Men verloor zoveel energie dat men niet meer kon eten en drinken. De ademhaling werd steeds moeilijker en binnen enkele dagen trad de dood in. De Spaanse griep had de opmerkelijke eigenschap om jonge volwassenen te treffen. Dit in tegenstelling tot gangbare griepepidemieën, waarbij met name kinderen en bejaarden de ziekte krijgen en laatstgenoemden de grootste risico’s lopen. In augustus 1918 had de helft van de Amerikaanse soldaten in Europa de ziekte: 43.000 man overleefden het niet. Dit is bijna de helft van het aantal Amerikanen dat in Europa stierf; aan het front vielen ruim 50.000 man. De ziekte sloeg snel over naar andere legerkorpsen, ook de Duitse.

Toen de oorlog op 11 november 1918 eindigde en soldaten naar hun land terugkeerden, werden ze overal ter wereld feestelijk onthaald. Door deze wereldwijde massabijeenkomsten verspreidde het virus zich gemakkelijk. In de VS stierven 675.000 mensen, in Frankrijk 200.000, in Engeland 400.000, in België naar schatting 282.165 en in Nederland meer dan 40.000. In India en Rusland stierven miljoenen mensen. Al met al lijkt het erop dat 20% van de toenmalige wereldbevolking besmet raakte, in totaal een half miljard mensen. De meest voorzichtige schattingen komen op 20 tot 40 miljoen doden. En net zo snel als het kwam, verdween het virus ook weer: eind 1919 was het voorbij. Alleen Australië heeft de ziekte tijdelijk buiten de deur kunnen houden door het instellen van een strikte maritieme quarantaine. In 1919 brak de pandemie echter ook in Australië uit en ondanks de maatregelen de verspreiding te beperken, werd 40% van de bevolking ziek en stierven 15.000 mensen. De ziekte was in de tussentijd tot een mildere vorm geëvolueerd en buiten Australië was bijna iedereen immuun geworden, waardoor de pandemie uitstierf.

De reden dat de moderne technologie er niet in is geslaagd de dodelijke griepstam van deze pandemie te achterhalen, is omdat griep niet de moordenaar was.

De pandemie was echter géén griep. Naar schatting 95% (of meer) van de sterfgevallen werd veroorzaakt door bacteriële longontsteking, niet door influenza.

De pandemie was niet Spaans. De eerste gevallen van bacteriële longontsteking in 1918 zijn terug te voeren op een militaire basis in Fort Riley, Kansas. Van 21 januari - 4 juni 1918 werd daar in Fort Riley een experimenteel vaccin tegen bacteriële meningitis, gekweekt bij paarden door het Rockefeller Institute for Medical Research in New York, geïnjecteerd bij soldaten.

Tijdens de rest van 1918, toen die soldaten - die vaak onder slechte hygiënische omstandigheden leefden en reisden - naar Europa werden gestuurd om te vechten, verspreidden ze de bacteriën bij elke stop tussen Kansas en de loopgraven aan de frontlinie in Frankrijk en België.

De Spaanse griep viel gezonde mensen in de bloei van hun leven aan. Bacteriële longontsteking valt mensen aan in hun beste jaren. Griep valt jongeren, ouderen en immuungecompromitteerden aan.

Toen WW1 eindigde op 11 november 1918, keerden de soldaten terug naar hun thuisland en hun koloniale buitenposten, waardoor de dodelijke bacteriële longontsteking wereldwijd werd verspreid.

Tijdens WO I stuurde het Rockefeller Institute het antimeningokokkenserum ook naar Engeland, Frankrijk, België, Italië en andere landen, waardoor de epidemie wereldwijd werd verspreid.

Zie ook: Brundage, J. F., & Shanks, G. (2008). Deaths from Bacterial Pneumonia during 1918–19 Influenza Pandemic. Emerging Infectious Diseases, 14(8), 1193-1199. https://dx.doi.org/10.3201/eid1408.071313.


HIV/AIDS

Dr. Tony Fauci, de bedreven beoefenaar van de magie van de virale alchemie, heeft gedurende een periode van bijna vier decennia het AIDS Pandemic Industrial Complex gecreëerd, gebaseerd op een goedaardig passagiersvirus - HIV - waarvan zelfs door Dr. Luc Montagnier, één van de Nobelprijswinnende isolatoren van het virus, aanneemt, dat het onschadelijk is.

In 1981, nadat een paar snellevende, Amerikaanse homomannen uit de grote steden werden getroffen door pneumocystis-longontsteking, een aandoening die verband houdt met immuundeficiëntie die vaak voorkomt bij dergelijke levensstijlen, kondigde Fauci aan dat de behandeling op handen was. AZT, een giftig medicijn voor chemotherapie, dat willekeurig de DNA-synthese in cellen vernietigt, zou het magische wondermiddel worden.

Het medicijn was eerder door de FDA verboden als te gevaarlijk om kankerpatiënten mee te behandelen. Toen ze het verbod voor de vermeende HIV-viruslijders ongedaan maakten, ontstond er een kunstmatig gecreëerde vraag naar AZT in de homogemeenschap die het dodelijke middel maar wat graag slikten.

Toen begon het HIV-testen, en opnieuw gingen de homomannen en masse in een rij staan en eisten om getest te worden. De positieve resultaten regenden uit de hemel in een stortvloed aan contanten, en asymptomatische mannen begonnen AZT op basis van frauduleuze tests massaal te slikken.

De homomannen werden misselijk, ziek en stierven als vliegen binnen een jaar als gevolg van deze dodelijke chemotherapie (AZT), of ze nu immuundeficiënt waren of niet, en Fauci's dodingsscore steeg, volgens sommige schattingen, tot meer dan 300.000 in de VS alleen.

Toen bracht Dr. Fauci zijn alchemistische show naar de Derde Wereld, waar arme mensen van allerlei seksuele geaardheden nog steeds worden getest en vergiftigd onder toezicht van Tony Fauci en The Bill and Melinda Gates Foundation. Dodental: onbekend. Een dikke proficiat aan Dr. Fauci voor het feit, dat hij bijna vier decennia lang deze fatale fraude en misleiding heeft kunnen volhouden.

Er is tot op de dag van vandaag géén definitief bewijs, dat het HIV-virus AIDS zou veroorzaken. Er is géén onderzoek waaruit zou blijken, dat AIDS een aparte ziekte is, en er is géén goedgekeurd vaccin. De behandeling is de ziekte zélf, en met frauduleuze HIV-tests valt er geld te verdienen. Wat het condoom was voor de AIDS-epidemie is het mondmasker voor de CORONA-epidemie.


COVID-19 en de Despoten van Davos

De globalisten voor wie medemensen slechts levende grondstoffen zijn, hebben met succes drie industriële revoluties doorgevoerd en hebben lang hun grootse plannen voor de vierde industriële revolutie voorbereid. Nu proberen ze op kap van een virus dat nooit werd geïsoleerd en waarvan dus niet is bewezen of het wérkelijk bestaat, de vierde industriële revolutie in te luiden. Daarbij maken ze gretig gebruik van de PCR-test die niet bedoeld is om virussen te testen.

Miljarden dollars worden nu geschonken aan alle gebruikelijke farmaceutische verdachten, en de wereld wordt verzekerd dat er een magisch vaccin op komst is om ons allemaal te redden van een gewisse dood. Maar, ondertussen wordt u getest en geïntubeerd en als u het overleeft wordt u vervolgens ook nog eens ingeënt. Het thermometerpistool wordt te pas en te onpas tegen onze slapen gezet en u zal de 'a-sociale' afstanden moeten respecteren en u moeten maskeren en eraan moeten wennen. Uw regering zal aandringen - of u in ieder geval sterk aanbevelen - dit alles perfect te onderhouden als u van plan bent ooit uw huis nog eens te verlaten.

En als je dankbaar het vaccin neemt ... en 'ondanks' het vaccin toch nog ziek wordt ... en ergens op je buik ligt met de tube in je mond, begin je je misschien toch nog half comateus af ​​te vragen of al die mooie, officiële 'sprookjes' over de Spaanse griep en AIDS misschien toch niet helemaal waar waren. Want uiteindelijk werden ook de joden omwille van hun vermeende luizen vergast. We moeten nu allemaal onder ogen zien, dat we worden belaagd door onze eigen, dictatoriale regeringen.

De corona-maatregelen zijn ronduit onmenselijk!

Ze zijn een misdaad tégen de menselijkheid!


12 opmerkingen:

Anoniem zei


In nederland bestaat er zoiets als een "zorgnet voor griepachtige aandoeningen". Dat zijn huisartsenpraktijken verspreid in het land die menselijk "weefsel"afnemen van patienten die zich aanmelden met griepachtige klanten. Dat wordt dan in labo's systematisch onderzocht op de meest voorkomende virussen.
Periodiek wordt er een rapport gepubliceerd van de vaststellingen van de laatste 52 weken.
Dit is de url naar het rapport https://www.rivm.nl/griep-griepprik/feiten-en-cijfers
Zoals je kan zijn zijn er 3 weken gerapporteerd en geen 52 en zijn ongeveer de helft van de in het labo waargenomen virussen SARS-COV 2.
Wat staat er dan in het rapport dat eindigt in week 2020/39 ?
Van week 2019/40 ... 2020/9 geen enkel SARS-COV 2
Eerste waarneming SARS-COV 2 in week 2020/10. het aantal SARS-COV 2 is marginaal klein t.o.v. de totaliteit
Toename SARS-COV 2 vanaf week 2020/11 met een piek in week 14.
Laatste waarneming in week 22.
Vanaf week 23 tot en met week 36 geen enkele waarneming (0) van SARS-COV 2 (95% is rhino-virus).
Week 37 : bijna 90% rhino, rest SARS-COV 2
Week 38 : nul 100% rhino, geen SARS-COV 2
Week 39 : ongeveer 1/6de SARS-COV 2, rest is rhino.
Het rapport kan je niet meer downloaden. Ik kan het blijkbaar niet invoegen in dit commentaar veld, maar ik kan het wel op verzoek bezorgen.
De zogenaamd tweede golf is in Nederland aangezwengeld in een periode dat hun referentie netwerk geen enkel SARS-COV 2 virus heeft waargenomen. Zou dat de reden kunnen zijn dat er in de huidige rapportering met een nieuwe lei is herbegonnen ?




Anoniem zei

De vergelijking tussen mondmaskers en condooms gaat niet op. Condooms zijn weldegelijk effectief tegen SAOs. Terwijl een mondmasker alleen effectief om een klot modder tegen te houden.

Maar de vergelijking tussen HIV AIDS en Corona is een zeer interessante.

De overdracht. Een mondmasker beschermt de ogen niet. De effectiviteit van het masker is bedenkelijk. Met AIDS was er bloedcontact vereist. Bloedoverdracht kan gebeuren via wondjes in de huid, bloedtransfusie of vuile naalden. De penis was zeker niet de enigste plek waar het virus binnen kon dringen en de overdreven aandacht op condooms was misleidend, net zoals een mondmasker misleidend is als bescherming tegen corona.

Net zoals AIDS heeft Covid-19 een probleem met het testen. Een AIDS diagnose werd bereikt, indien je een combinatie antilichamen in je lichaam had van een aantal SOAs, hepatitis, e.dm. in combinaite met een typisch homoseksuele levensstijl waaronder druggebruik. Met Covid is de CPR test iets beter, maar de sneltest is zo onnauwkeurig dat het vrijwel alleen valse positieven geeft. Maar HÉT antilichaam dat ontegensprekelijke positieve diagnose toelaat ligt voor beide ziektes niet voor de hand.

Een derde vergelijking gaat over de medicatie. AIDS is met AZT behandeld een medicijn dat eerst verworpen was omdat het te gevaarlijk was. Net zoals Remdisivir dat nu een tweed eleven krijgt als behandling voor Covid. AZT doodt alle antilichamen in je lichaam, waardoor langzaam je immuunsysteem afgebroken wordt, tot er niets van over blijft, en zelfs van een muggebeet kan sterven.

Er is dus geen enkele AIDS patiënt aan de ziekte gestorven, maar ze zijn wel allemaal door complicaties van de behandeling gestorven. Hetzelfde kan gezegd worden van Covid. Nu zullen er wel een paar direct van Covid gestorven zijn, maar wanneer je een zwaarlijvige 85-plusser, met hoge bloeddruk, op zijn buik aan een beademingstoestel hangt, mag je echt niet verwonderd zijn indien het slachtoffer binnen de twee weken dood is.

Een betere behandeling van een AIDS patiënt zou een behandeling tegen Hepatitis geweest kunnen zijn. Net zoals de enigste corona-patiënt die ik persoonlijk ken ook uitsluitend (en succesvol) behandeld is met paracetamol. Net zoals je elke andere griep met paracetamol behandeld wordt.

Hydroxychloriquine en Remdisivir zijn twee verlieslatende medicijnen waarvoor de pharma een nieuwe afzetmarkt wil creëren, om de kost van het onderzoek en ontwikkeling te recupereren. AZT was identiek. GlaxoSmithKline had het patent voor AZT maar wist niet wat ze ermee konden doen totdat AIDS hen een afzetmarkt in de schoot kwam gooien.

Momenteel met Covid hebben we dezelfde stampede van de pharma die elk hun ‘vaccin’ goedgekeurd willen zien door de wereldgezondheidsorganisatie. Een goede raad, koop aandelen in het winnend bedrijf voor de duur van het patent.

We kunnen verder blijven gaan.

Iedereen die AIDS of Covid ontkent, wordt een holocaust ontkener genoemd. Zowel het AIDS als Covid virus kunnen een kleine eeuwigheid latent blijven, zoals iets uit de film ‘Alien’, en op slag potent worden. Zo een virus bestaat niet. De overdreven mediaandacht. Politieke bemoeienis met een ziekte. Dat zijn allemaal kenmerken van een hoax.

Dr Peter Deusberg is de wereldeminentie omtrent virussen. Een echte viroloog, en geen omhoog gevallen veearts die we op Vlaamse TV te verteren krijgen. Helaas is nooit al te mediageil geweest, maar hier is toch een degelijk interview,

https://www.youtube.com/watch?v=8UZ74bQSWjA

Anoniem zei

Oh en dan heb ik nog de belangrijkste vergelijking tussen Covid en AIDS vergeten te vermelden;

Je weet dat er sprake is van een complot waneer Bono van de Ierse band U2 liedjes begint te zingen. Hij doet dat voor AIDS en nu ook voor Covid.

The Guardian Angel zei

@ Anoniem van 18:37

Van condooms kan je ook héél erg zwanger worden.

Het gaat er niet om of een condoom of een mondmasker 'effectief' is. Het gaat erom, dat voor de gehele populatie er altijd X-procent is waarbij het niet 'effectief' is.

Met andere woorden, als men een condoom vaak genoeg gebruikt, wordt HIV toch overgedragen. Dus, uiteindelijk is het een vals gevoel van 'veiligheid' en dus nooit effectief.

Anoniem zei

Covid kan verkregen worden via mond, neus en ogen. Zodoende is een mondmasker in 0% van de gevallen 100% effectief tegen besmetting.

AIDS besmetting gebeurt via bloedcontact. Het punt was dat een condoom niet tegen alle bloedcontact beschermt, zoals naalden, transfusies en wondjes.

Zoals u zegt zijn condooms evenmin 100% veilig, maar de percentages zijn iets beter dan de bescherming een mondmasker tegen Covid biedt.

Anoniem zei

Anoniem van 17:01

Bedoelt u deze rapporten.

https://www.nivel.nl/nl/nivel-zorgregistraties-eerste-lijn/actuele-weekcijfers-aandoeningen-surveillance

In het Bulletins op deze pagina zie dat je er geen of bijna geen SARS-Cov-2 besmettingen zijn geweest van week 20 tot 38.

Vanaf week 38 neemt het aandeel van SARS-CoV-2 toe in het totaal aantal respiratoire klachten, maar het totaal aantal klachten daalt zeer sterk en staat op het laagste niveau van eender welke week dit jaar.


De cijfers, de cijfers, de cijfers. In die link staan "de cijfers" en je ziet met een half scheel oog dat er niets van aan is. Waaom laten de mensen zich muilkorven?

Anoniem zei

@Anoniem 19:22 "Waaom laten de mensen zich muilkorven?"
Misschien omdat iedereen ziet dat de ziekenhuizen binnnenkort vol zullen zijn en ze dus misschien verstoken zullen zijn van essentiële medische zorgen? De ziekenhuizen lopen vol met patiënten met hetzelfde type respiratoire klachten. Of dat van Corona, COVID of nog iets anders is, wie zal het zeggen, maar de kans is niet onbestaande dat het er iets mee te maken heeft. De vorige keer hebben de maatregelen geholpen om de ziekenhuisopnames naar beneden te krijgen, dus het valt minstens te proberen om dat opniew te doen. Wat stelt u anders voor als alternatief? Noord-Italiaanse en Madrileense toestanden? Ondertussen hebben ze zelfs in Zweden door dat groepsimmuniteit niet op korte termijn te bereiken zal zijn.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Denkt u nu werkelijk dat onder 'normale' omstandigheden de ziekenhuizen leeg zijn?

Anoniem zei

@GA. Blijf de zaken maar ontkennen. Ik ken een aantal mensen wiens opname/operatie/ingreep al voor onbepaalde tijd uitgesteld werd (verschillende ziekenhuizen). Dat hebben ze vanuit de ziekenhuizen ongetwijfeld voor de lol gedaan. In Verviers zijn ze een noodhospitaal aan het oprichten. Ongetwijfeld voor de grap omdat ze toch niets anders te doen hebben.
Ik zal specifëren om te antwoorden op uw spitsvondigheden: de ziekenhuizen liggen in deze periode normaal niet vol en het aantal intensieve bedden is normaal heel veel lager, dus ja er is iets aan de hand.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Allemaal woorden, woorden en woorden.

Waar zijn de cijfers?

Waarom weigert Sciensano de cijfers vrij te geven?

Anoniem zei

@GA: De cijfers van Sciensano: https://epistat.wiv-isp.be/covid/covid-19.html
Onderaan kan u de complete datasets downloaden. Welke cijfers wilt u nog meer?
Hier zijn ze ook wat inizchtelijk gemaakt
https://www.tijd.be/dossiers/coronavirus/corona-in-belgie-bijna-3-000-covid-patienten-in-ziekenhuis/10217952.html
Maar wellicht zijn al deze cijfers gemanipuleerd?
En wat die "woorden" betreft: het extra noodhospitaal in Verviers is wellicht ook een fata morgana?
Het is me duidelijk dat u gewoon niet openstaat voor wetenschappelijke consensus. Dat is uw goed recht, maar het is onder andere door sites als deze die het zonlicht pertinent ontkennen, dat mensen zich niets aantrekken van de regels (want er is toch geen virus...) en het hele besmettingssysteem in stand houden. U draagt dus mee een zware verantwoordelijkheid en als de ware Katholiek die u pretendeert te zijn, zou u toch eens moeten nadenken hoe u dit ooit zal verantwoorden aan uw Maker.


The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Wat u opdist, zijn een paar statistiekjes. U moet toch zelf inzien, dat bijvoorbeeld het aantal gevallen totaal belachelijk is. Waren er in maart-april minder gevallen dan nu? Het is toch absurd om zo een curve te publiceren!

Ik wil per ziekenhuis en per woonzorgcentrum per dag het aantal getesten, zieken en doden kennen. Ik wil de autopsieverslagen zien! Willekeurig wat doodsoorzaken opschrijven, is valsheid in geschrifte!

Ik wil een ernstige evaluatie van de PCR-test!

Ik wil weten van de zieken of zij ernstig ziek zijn, milde klachten hebben of geen klachten hebben. Waarom hebben wij zoveel ziekenhuisopnames en dat in vergelijking met Nederland? Waarom zijn er nu zo weinig corona-overlijdens?

Waarom worden mensen geïntubeerd? Dit is een zinloze behandeling.

Etc, etc, etc.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------