BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 30 oktober 2020

'Lockdown' onvermijdelijk?

KAVlaanderen wil al die 'regeringsleiders' toch even op het hart drukken, dat zij de bevolking niet tot het einde der dagen kunnen blijven opsluiten! Waarom de bevolking opsluiten, terwijl het tekort aan ziekenhuisbedden de collectieve verantwoordelijkheid is van de opeenvolgende regeringen in dit land die de laatste 30 jaar alleen maar ziekenhuisbedden en héle ziekenhuizen geschrapt hebben! De mondmaskersaga is vergeleken hiermee klein bier. Als dus iemand opgesloten zou moeten worden, dan zijn het de politici zélf die verantwoordelijk zijn voor het tekort aan ziekenhuisbedden. In geen enkel bedrijf worden de puinhopen geruimd door de mensen die ze hebben veroorzaakt! Steenezels veranderen nooit van gedacht en zij veranderen nooit van koers! Het zijn de politici die deze puinhoop hebben gecreëerd! Hun coronebeleid is crimineel! Hun beleid is regelrechte terreur! Maar, ook Maximilien François Marie Isidore de Robespierre met zijn schrikbewind is ook ooit ten val gekomen en dat ging uiteindelijk nog relatief snel!

Het wordt steeds duidelijker, dat de maatregelen die het Belgische regime neemt in de strijd tegen het zogenaamde coronavirus niet helpen. Integendeel, de kunst-en-vliegwerk-maatregelen lijken eerder averechts te werken gezien de resultaten bijvoorbeeld in vergelijking met Nederland.

Indien onze Waalse en Brusselse vrienden nu definitief hun socialistisch Utopia wensen te realiseren, dan wensen wij hen daarbij veel succes. Niet alleen zouden de Vlamingen dat socialistisch Utopia moeten gaan betalen, maar als dank zouden de Vlamingen ook nog eens opgesloten worden in hun eigen huis.

Men moet zich realiseren, dat er eerst gewerkt moet worden voordat men profiteert. Het is dan ook onaanvaardbaar, dat een overheid haar bevolking langdurig zou broodroven en uithongeren. Indien men aan de overkant van de taalgrens niet inbindt, dan is het NU het moment om afscheid van mekaar te nemen.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Het volk zegt;

Vivamus, moriendum est.

Laat ons leven, want we moeten sterven.

-- Seneca, 4 AD - 65 AD

Maar omdat ze niet meer weten hoe ze een ziekenhuis moeten beheren zijn ze bang.

Timendi causa est nescire.

De oorzaak van angst is onwetendheid.

--- Seneca, 4 AD - 65 AD

Maar de overheid heeft een antwoord op alles

Oderint, dum metuant.

Laat hen (me) haten, zolang ze (me) vrezen.

--- Caligula, 12-41 AD, Romeinse Keizer

+++

Seneca - een tijdsgenoot - beschreef Caligula als volgt;

Verpsilt opzettelijk geld aan een standbeeld in de tempel van Jeruzalem, ter zijner aanbidding, en aan zijn brug die een hongersnood veroorzaakt heeft.

De keizer is krankzinnig, zelf-ingenomen en opvliegend, laat mensen vermoorden in een opwelling van woede, of voor louter amusement. Hij schept op dat hij relaties heeft met zowel mannen als vrouwen, alsook zijn zusters die hij prostitueert.

Hij stuurde zijn troepen op onlogische oefeningen, vormde het keizerlijk paleis in een bordeel, en beloofde zijn paard dat hij hem als consul zou installeren, om hem feitelijk als hoge priester aan te stellen.

Een keer tijdens de spelen, was er een gebrek aan gevangenen en heeft hij uit verveling zijn bewakers opgedragen een deel van het publiek voor de wilde beesten te gooien om hen op te laten eten.

IK ZOU ZO ZEGGEN; EEN ALLEGORISCHE ZIJ HET ZEER PRECIESE SAMENVATTING VAN HET BELGISCH CORONA BELEID.

+++

Stuur Jambon een SMS'je, en vertel hem;

Aut viam inveniam aut faciam.

Ik zal een weg vinden, anders maak ik er een.

--- Hannibal, die met zijn olifanten de alpen overgetrokken is.

Allez nu, met olifanten de Alpen overtrekken. Beeld het je in.

DAT WAREN PAS MANNEN.

Maar wat we tegenwoordig zijn het sullen. Niets eens goed als schotelvod.

Anoniem zei

De regering speelt een spelletje Russische Roulette met de bevolking.

En het is de beurt aan de regering voor de volgende poging.

De 6de kogel is net in het magazijn geschoven.

Het crisisoverleg vrijdag namiddag dat zal beslissen of er een nieuwe lockdown komt of hoe, is een vergadering die zal beslissen of de regering de trekker gaat overhalen.

De mensen hebben genoeg aan de maatregelen. Zo velen hebben overdreven hard gewerkt om het advies te volgen van zij die beweren dat indien je doet zoals zij zeggen, het virus en pandemie onder controle zal komen en na 8 maanden staan ze nergens. De goede wil en het vertrouwen is op.


Net die lui zeggen nu lockdown. Terecht zijn de mensen bang van de lockdown, niet alleen omdat zelfs de slimsten onder hen zich beginnen af te vragen waar hun pensioen vandaan gaat blijven komen. (De domsten wisten dat al lang)

Dat is zo

Iemand die op straat opgroeit is op vele vlakken veel meer bij de pinken, dan iemand die op een universiteit opgroeit. Ik geloof daarom ook dat ze zo veel last hebben met mensen die op straat rondlopen en voeten vegen aan de avondklok.

Ze menen die lui nu binnen te kunnen houden met een lockdown.... hahahahahaha.

Ze menen dat dat slechte wetten die niet nageleefd worden, wel nageleefd gaan worden met nog meer wetten.

Alsof een wet tegen moord kan voorkomen dat er in Frankrijk koppen door de kerk rollen. Doe die lockdown maar. We zullen zien waar het eindigt.

Zoals ze in Amerika zeggen over de presidentsverkiezingen, en de rellen die de verkiezing zullen opvolgen, onafhankelijk van wie zal winnen.

"Doe een voorraad popcorn in om de shitshow op TV te volgen, en doe een voorraad munitie in voor je automatisch geweer bij de deur, indien de shitshow wat kort bij je voordeur komt."



Inderdaad een spelletje Russische Roulette.

De linkse liberalen, marxisten, hebben momenteel alles te verliezen. Winnen kunnen ze niet, maar blijkbaar willen ze de rest van ons met zich mee aan de afgrond intrekken.

Begrijp je wat ik bedoel? Zoals een inbreker die niets waardevols vindt, de inboedel kort en klein slaat uit frustratie en wraak. De Walen hebben een soortgelijke houding.

Anoniem zei

Onder normale omstandigheid hebben de Belgische ziekenhuizen capaciteit voor 63.000 gehospitaliseerden.

Momenteel zijn er 6.000 corona patiënten gehospitaliseerd. 1.000 op intensieven op een totaal van 2.000 intensieven bedden.

Momenteel zijn al allerlei ziekenhuisopnamen geannuleerd, waaronder kanker- en hart patiënten. Als zelfs levensreddende hosptialisaties geannuleerd zijn, wie wordt dan wel nog opgenomen in een ziekenhuis?

De vraag is dan, als andere ziektes niet meer behandeld worden en er zijn MAAR 6.000 corona patiënten in een ziekenhuis, STAAN DE OVERBLIJVENDE 57.000 ZIEKENHUISBEDDEN LEEG?

Wie bezet die bezet? Wat iss de besetting?

HET IS DE LOUTERSTE ONZIN DAT CORONA DRUK OP HET ZIEKENHUISNETWERK PLAATS. DAARVOOR ZIJN ER VEEEEEEEL TE WEINIG CORONA PATIËNTEN.

Wat is de situatie van het aantal personeel in de ziekenhuizen?

Dat zijn zeer simpele vragen, waar niemand over spreekt.

Het lijkt mij dat men opzettelijk de gezondheidszorg saboteert, met een gënsceneerde crisis met cijfers die geen steek houden, en ONGELOOFLIJK VEEL BANGMAKERIJ IN DE INTERVIEWS VAN DE BETROKKENEN. Maar het feit blijft, er zijn 63.000 patiënten in een ziekenhuis onder normale omstandigheden, en nu blijkt er daar een probleem te zijn met 6.000 van de 63.000


ANDERE OPTIES
Hoe veel mensen sterven van zij die levensreddende ingrepen in ziekenhuizen ontzegt worden, omwille van de focus op Corona?
Zijn het dat meer of minder dan aantal doden in een situatie waarin men geen corona patiënten in ziekenuizen zou opnemen?
Optie 1
Indien het er minder zijn is het simpel, en is de crisis in de ziekenhuis op slag opgelost en ontzeg je gewoon opname van coronapatiënten in de ziekenhuizen. Dan kunnen de ziekenhuizen alle andere patiënten normaal behandelen en er sterven nog minder mensen.

Optie 2
Indien het er meer zijn dan: (of minder)
Bestem 2 ziekenuizen in Vlaanderen en 2 in Wallonië en 1 in Brussel voor uitsluitend Corona. En laat alle andere ziekenhuizen normaal functioneren.

London heeft dit gedaan; maar hun Nightingale Centre – een tijdelijk covid ziekenhuis met 4.000 bedden - heeft nooit capaciteit bereikt en staat momenteel lee gen ze weten niet wat doen met al die Corona bedden.

Ik denk dat België ook niet weet wat doen met hun Corona bedden.

Zo zie je;

DE ZIEKENHUIS CRISIS IS EEN POLITIEK SPELLETJE DAT MET DE LEVENS VAN DE BEVOLKING GESPEELD WORDT – UIT EGOÏSME, INCOMPETENTIE, EN MACHTSZUCHT.


Anoniem zei

Je ziet hoe de crisis in de ziekenhuizen een probleem van de administratie is. Er zo veel management in de ziekenhuizen die zoveel administratie moeten verrichten zodat ze niet bij kunnen blijven en een ziekenhuis niet flexibel gemanaged kan worden.

Omwille van de administratieve bottleneck verlaagd de effienctie van een zieken met 90%.

De administratie voorkomt dat zorg geleverd kan worden, net zoals een file op de autosnelweg.



Maar dat is de schuld van de mensen die ziek durven worden.

The Guardian Angel zei

En volgens De Croo is hamsteren a-sociaal!

Wie maakt de mensen zo gek dat ze gaan hamsteren? Onze kleine Napoleon!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------