BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 28 oktober 2020

Arts waarschuwt ervoor dat "bacteriële longontstekingen verontustend toenemen als gevolg van het dragen van een mondmasker"

"Ik zie patiënten met huiduitslag, schimmelinfecties en bacteriële infecties als gevolg van het dragen van mondmaskers. Rapporten van mijn collega's van over de hele wereld tonen duidelijk aan, dat de bacteriële longontstekingen als gevolg van het dragen van een mondmasker toenemen."

"Hoe komt dat dan? Omdat iedereen mondmaskers is gaan dragen ... op niet-steriele manier. Mensen raken besmet door hun eigen mondmasker. Ze trekken het mondmasker van de achteruitkijkspiegel of uit hun broekzak, en ze zetten steeds opnieuw een besmet mondmasker op, dat eigenlijk elke keer steriel zou moeten worden gedragen. "

"In februari en maart werd ons gezegd géén maskers te dragen. Wat veranderde er intussen? De wetenschap veranderde niet. De politiek veranderde wél. Dit gaat over dwang. Het gaat niet over wetenschap!"

Bron: GlobalResearch

Link:

https://www.globalresearch.ca/medical-doctor-warns-bacterial-pneumonias-rise-mask-wearing/5725848


5 opmerkingen:

Anoniem zei

Het is dus niet door het dragen, maar door het verkeerd dragen. Tja, er zijn nog dingen schadelijk als je ze verkeerd gebruikt...

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Kortom, de 'remedie' is érger dan de kwaal. Stop dan met die remedie!

Maar, de 'experts' en onze dwaze politici blijven liever steenezel spelen!

Anoniem zei

Kortom, draag het mondkapje op de correcte manier, dan is de kwaal erger dan de remedie.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

U begrijpt inderdaad niets van statistiek. Er zal altijd een percentage van de bevolking het mondmasker niet correct dragen. Het zijn altijd degenen die er in theorie het meeste baat bij zouden hebben die het mondmasker net verkeerd of niet dragen. Dus, deze maatregel is dom en nutteloos. Kijk naar Nederland waar er nauwelijks mondmaskers gedragen worden en waar de resultaten veel beter zijn. Mondmaskers zouden trouwen het aantal bacteriële longontstekingen doen toenemen...

Anoniem zei

Bacteriële longontsteking is typisch bij mensen met verlaagd immuun systeem.

De toestand van de kwantiteit en kwaliteit van het immuunsysteem van de doorsnee Belg mag onderzocht worden, want de toename van bacteriële longontsteking is een indicator van afname van immuniteit.

Het artikel dat je hier vermeldt zegt duidelijk dat de wetenschap rond mondmaskers niet veranderd is, maar wel de politiek.

Een voorbeeld. Verzadigde vetzuren dragen bij tot de afbraak van cholesterol, terwijl deze in de perse en politiek anathema zijn. Varkensvlees en zo. Verder helpen verzadigde vetzuren in de regulatie van een gezond immuunsysteem. Te veel eten, vooral overeten is slecht voor immuunsysteem, te weinig ook; vasten mag niet overdreven worden. Slecht slapen. Beeld u een Ramadan in. Alles wat je daar ziet is slecht voor het immuunsysteem. Alles wat je daar niet ziet, is gooed voor het immuunsysteem, vakensvlees incluis.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------