BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 23 oktober 2020

PS-dictator Elio Di Rupo scherpt de avondklok in Wallonië aan van 22 tot 6 uur!

In Wallonië wordt een avondklok van 22 tot 6 uur ingevoerd. Dat heeft Waals minister-president Elio Di Rupo (PS) aangekondigd op een persconferentie. De nieuwe maatregel geldt tot 19 november in de vijf Waalse provincies.

Bron: vrtNWS

Deze maatregel is ongrondwettelijk!

De typische overreactie van gebuisde politici in een failed state!

2 opmerkingen:

Anoniem zei


En de Brusselaars willen het nog straffer doen en willen de avondklok van 21 tot 6 uur invoeren.
dat is raaskallen in domheid.
Het corona-virus loopt 's nachts niet rond op straat en zit ook niet in blikjes bier van Stalla Artois en zeker niet in Duvel.
En ook niet in de gueuze "Mort subite": integendeel, een kleine prospectieve studie door mij toonde aan dat regelmatige consumptie negatief gecorreleerd is met het optreden van corona.
"Prosit!"

Anoniem zei

Ik begrijp toch niet goed waar die besmettingen vandaan komen. Het is nu al kwart voor tien smorgens op een zaterdagmorgen, en de wegen zijn rustiger dan tijdens de lockdown in maart. Ik moest zelfs niet eens aanschuiven bij de bakker. dat is is ongehoord. Gisteren, vrijdag waren er geen files op de snelwegen. Volgens mij volgen de mensen zelf de regels veel strenger dan vereist is. Waar zijn die mensen die regels overtreden? Zijn zij nu echt verantwoordelijk voor tienduizend besmettingen per dag? Ofwel helpen de maatregelen, ofwel helpen ze niet, ofwel zijn de dagelijkse besmettingscijfers verzonnen. Ik vertrouw ze met niets.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------