BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 17 oktober 2020

Minister Wilmès test positief


Minister van Buitenlandse Zaken - en tot voor kort premier - Sophie Wilmès (MR) heeft positief getest op het coronavirus. Dat meldt ze op Twitter. "Een besmetting die wellicht plaatsgevonden heeft in familiekring, gezien de voorzorgsmaatregelen die ik buitenshuis heb genomen", schrijft ze. "De vermenigvuldiging van het aantal gevallen herinnert er ons helaas aan dat niemand veilig is. Zorg voor jezelf en vooral voor mekaar."

Na alle blabla wordt hiermee aangetoond, dat het willen tegenhouden van een virus een duur folietje is, dat ons niets zal opleveren. Het getuigt van dwaasheid en zotheid om een virus te willen tegenhouden!


Oproep aan de regering:

STOP METEEN ALLE ONGRONDWETTELIJKE MAATREGELEN EN PLEEG GEEN MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID!


1 opmerking:

Anoniem zei

Sophie Wilmès is nooit een groot licht geweest.
Dat ze nu echter direct de "schuld" van haard infectie bij haar familie vermoedt, terwijl ze toch zo braaf steeds haar mondmaskertje in het publiek droeg, bewijst nu helemaal de onnozeliteit van deze ex-premiére en huidige minster van buitenlandse zaken.

Bij alle textielmaskertjes in Duitsland verkocht, is een kaartje bijgevoegd dat expliciet zegt, dat "het masker een infectie met het coronavirus niet kan verhinderen".
Sophie Wilmès is zo dom dat ze 8 maanden informatie op kavlaanderen.blogspot en alle bemerkingen van de wetenschap hierover helemaal niet waargenomen heeft.
De WHO gaf in maart 2020 een studie in opdracht aan 2 canadese universiteiten om retrospectief na te kijken hoeveel nut het dragen van een mondmasker brengt:
in mei 2020 kwam het totaal ontnuchterende antwoord, dat "de evidentie van het nut van het dragen van een mondmasker in klinische context zeer gering is".
In niet-klinische context, dwz in het publiek leven, is er helemaal geen evidentie.
Het beste bewijs dat het publiekelijk verplicht dragen van een mondmasker niets brengt, is Brussel.
Zoals voor een paar weken reeds in "Doorbraak" vermeld, loopt in Brussel sedert maanden een gigantisch experiment 1,2 miljoen deelnemers) : de algemene plicht om een mondmasker te dragen in het openbaar leven (in tegenstelling tot vb. Duitsland) heeft niet kunnen verhinderen, dat in de zogenoemde "tweede golf" (de facto wordt nu veel meer getest en is alleen het absolute aantal besmettingen gestegen, niet daarentegen de relatieve mortaliteit en morbiditeit bij de infectie/positieve testing) Belgiê (en Brussel ver op de eerste plaats) met zijn mondmaskerplicht nu 8 tot 10 keer slechter scoort.
Het verplicht dragen van een monsmasker correlleert dus met meer infecties en met meer zware verlopen.
Bravo!
President Trump met het javelwater doet het zeker niet zo slecht...

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------