BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 22 oktober 2020

Koninklijke Vlaamse Academie van België voor Wetenschappen en Kunsten (KVAB) en de Jonge Academie zijn blijkbaar ook communistische bolwerken geworden:

Viroloog Marc Van Ranst wint carrièreprijs voor wetenschapscommunicatie

Viroloog Marc Van Ranst (KU Leuven) krijgt van de Koninklijke Vlaamse Academie van België voor Wetenschappen en Kunsten (KVAB)  en de Jonge Academie de Loopbaanprijs Wetenschapscommunicatie. Hij wordt geloofd voor “zijn inspanningen om, ook in uitdagende omstandigheden, helder en breed te communiceren over zijn vakgebied en zo bij te dragen aan het vertrouwen in de wetenschap bij het grote publiek”.

Bron: vrtNWS

In de VS wordt er al langer over geklaagd, dat de universiteiten en dé wetenschap in het algemeen bolwerken van atheïstisch en links denken geworden zijn.

Uit deze onderscheiding voor Van Ranst blijkt, dat de wetenschap dus in Europa ook links is en een middel is geworden om de maatschappij te destabiliseren!

Wetenschap is niet langer 'neutraal', maar eerder links en atheïstisch. Dit maakt wetenschap bij voorbaat al verdacht, omdat men bevooroordeeld is en aan politiek activisme doet.

De maskers beginnen definitief te vallen!


Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------