BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 7 november 2020

Ondanks het feit, dat de Franse vrijmetselaarsrepubliek vandaag hulde bracht aan de Katholieke slachtoffers van de Islamitische barbarij in Nice,

bevestigde de Franse Raad van State het verbod op openbare H. Missen...





5 opmerkingen:

Anoniem zei

Als je positief test voor ‘Corona’ weet je niet voor welke variant van je positive bent. Elke gewone verkoudheid is een corona virus, en aangezien de “Corona Test”, niet sprecifiek test voor het Sars-CoV-2 virus – dat Covid-19 veroorzaakt, kan je evengoed positief test voor ‘Corona’ wanneer je een gewone verkoudheid hebt.

De reden hiervoor is dat de RT-PCR test niet op zoek gaat naar het hele genoom van het virus maar slechts een fragment van het genoom. Dus, als de test een stuk genoom vindt dat overstemt met zowel Covid als een gewone verkoudheid, test je positief.

Bezwarende omstandigheden in het testbeleid zijn;
1/ de PCR test vindt dood alsook levend ‘virus’ – of eenvoudig gezegd, het vindt de bouwstenen van het virus – zowel wanneer het virus nog actief is, of indien het ‘puin’ van de bouwstenen nog in je nog is. Het virus is maar een paar dagen actief, en dan genees je. Maar de overblijfselen blijven maanden in je lichaam.
2/ men heeft de test veel te gevoelig gemaakt, tot het punt ze 90% valse positieven levert. Zelfs de kleinste rest van het dood virus zal een positief resultaat geven.
3/ de interpretatie van het testresultaat leunt naar een positief resultaat. Zo krijg je situaties dat iemand die eergisteren positief testte, vandaag opeens negatief is.

De uitvinder van de test raadt zelfs af dat de test gebruikt wordt op levende mensen, vooral voor de detectie van virussen.

DE RT-CPR TEST VOOR COVID-19 IS ÉÉN GROTE FLAUWE KUL, EEN WETENSCHAPPELIJK GEDROCHT.

MAAR HET WORDT PAS ECHT PERVERS WANNEER MEN ALS ENIGSTE RESPONS OP EEN DE ZELF-GECREËERDE CRISIS GEEN BETER IDEE HEEFT DAN DE BEVOLKING IN LOCKDOWN TE ZETTEN, DE ECONOMIE LAM TE LEGGEN, BROODROOF PLEEGT OP MILJOENEN MENSEN, EN HELE INDUSTRIETAKKEN VERWOEST.

Het kan niet anders, dat het invoeren van maatregelen de bedoeling was, men had alleen een reden nodig. De reden was de CPR test waarmee je eender wat kan bewijzen.

Met de lockdown, en mondmaskers, en sociale afstand, en avondklokken, en grenssluitingen, en heatmaps met reisbeperkingen is men telkens morele Rubicons overgestoken. “De Rubicon oversteken” betekent dat men niet terug kan. Trouwens, wetten worden zowiezo bijna nooit herroepen. Terwijl er nooit een probleem was.

Dat betekent dat wanneer Covid 19 overwonnen is, er een nieuw virus aangeduid wordt als pandemie.

Anoniem zei


Nota Bene;
1/
De media is 100% medeplichtig en instrumentaal in deze criminele gang van zaken. Ze zijn tot pure propaganda vervallen. Het publiceren van een feit komt daar helemaal niet meer bij kijken.
2/
Democatie is verdwenen. Geen enkele politicus spreekt ook maar het geringste woord van kritiek op de maatregelen. Alle politici gaan 100% met elkaar akkoord. Ongehoord. Toch is er nooit zo veel naijver geweest in de Belgische politiek. Politiek ellebogenwerk gaat alleen nog over hoe zwaar je de maatregelen durft maken.
3/
Men spreekt over de proportionaliteit van de Corona maatregelen. Eigenlijk maak je je belachelijk om die vraag te stellen.
4/
“Wat met de doden en de ziekenhuisopnames?”, zullen de voorstanders van Corona maatregelen vragen.

Vanaf het moment men andere patiënten weigert in ziekenhuizen om de capaciteit te beschermen, IS de capaciteit overschreden, want men verlaagt de capaciteit door te weigeren de capacitiet ten volle te benutten. Ook de “ziekenuis crisis” is een artificële.
5/
Het is normaal dat mensen ziek worden. Soms worden mensen zo ziek dat ze gehospitaliseerd moeten worden. Het is niet alleen normaal maar zelfs de enigste zekerheid die men in het leven heeft, dat men op een dag sterft. Covid-19 heeft niets nieuws uitgevonden.
6/
“Ja maar de aantallen, DE CIJFERS”, zullen de ‘sheeple’ vragen. “Ja”, zeg ik, “wat is er mis met de cijfers?” Zijn er zó veel meer mensen ziek, of sterven er zó veel meer mensen?” Het was hoog dit jaar. Dat geeft ik toe. Maar de statistiek is niet buiten de grenzen van ‘het normale’ getreden, zeker wanneer we corrigeren voor oversterfte in de rusthuizen door wanbeleid.
6/
Wanneer iemand sterft, zullen de nauwe verwanten en vrienden die rouwen over het heengaan te horen krijgen; “de wereld blijft niet stilstaan. Het leven gaat door.”

Maar de Corona maatregelen heeft men de wereld wel stilgelegd.

En Joe ‘The Man’ Biden, gaat de wereld weer op gaan duwen zeker?

Kijk, de man valt om wanneer je ertegen blaast.

Niet dat Donald Trump de wereld weer op gang kan duwen, maar hij zal in tegenstelling met Biden tenminste de wereld niet in brand steken, nu dat wereld stilstaat.

Geeraerts zei

Wanneer gaat KAV naar onze Raad van State om misverbod te doen vernietigen? Of houden we het weer bij verbaal protest?

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Een bepaalde categorie van mensen noemen zichzelf 'bisschop'. Het is aan dat klootjesvolk om naar de Raad van State te trekken. Maar, onze 'bisschoppen' verraden Christus en de gelovigen liever, dan de gelovigen de Sacramenten te bedienen!

Anoniem zei

Aan @(Jef) Geeraerts:

Jong, ik zal U hierbetreffend met een evangeliecitaat antwoorden:
"Gij kent de dag en het uur niet"
Wees echter zeker, dat ze hier in actie zijn en het inititiatief niet uit de handen geven.

Overigens: "niet-verbaal protest" herinnert mij aan de weinige en peinzende woorden van de vice-chef "Operationele Afdeling" van de volksrepublieken Luhansk en Donetzk na de ketelslag van Debalzewo.
Het ergste is zonder twijfel "niet verbaal niet-protest": dat is de stilte op het kerkhof.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------