BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 22 november 2020

"Geen bewijs dat asymptomatische Covid-19-gevallen besmettelijk zouden zijn"

Een paper waarin de resultaten van een massale post-lockdown Covid-19-testreeks werden geanalyseerd, heeft geen enkel bewijs gevonden dat positieve gevallen zonder symptomen het coronavirus zouden verspreiden. De analyse, gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Nature, keek naar de resultaten van een screeningsinitiatief dat tussen mei en juni werd gehouden in Wuhan. ​​Bijna 10 miljoen mensen werden getest, waarvan 92 procent van alle inwoners van zes jaar of ouder. Er werden echter geen nieuwe symptomatische gevallen geregistreerd en slechts 300 asymptomatische gevallen werden gedetecteerd. Daaropvolgende tests van 1.174 nauwe contacten van de gevonden asymptomatische gevallen leverden geen nieuwe positieve resultaten op.

"There were no positive tests amongst 1,174 close contacts of asymptomatic cases."

"Er waren geen positieve tests onder de 1.174 nauwe contacten van asymptomatische gevallen."


Bron: Nature

Link:

https://www.nature.com/articles/s41467-020-19802-w


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hartelijk dank aan @The Guardian Angel wegens de referentie en de bespreking van de inefectiositeit van SARSCoV2 in Wuhan.
De relatief geringe infectiositeit van SARSCoV2 viel ook al op in Heinsberg (Duitsland- zeer goed door Prof. Streeck bestudeerd) en in Noorditaliê (Vò bij Vicenza: uiteindelijk door zwaarste intimidatie van de linkse en mainstreamregering en haar media alleen nog door de Lega Nord gearchiverd en gepubliceerd).
Zoals bij meerdere andere virussen (Pokken, HIV1/2, Rubeola, Dengue, Epstein-Barr en ook Hepatitis D, ook Hep. B en Hep. C) hangt de infectiewaarschijnlijkheid primair van het groot aantal virionen af waarmee het frisse organisme in contact komt.
Dat is niet zo voor andee virussen: bij rhinovirussen, adenovirussen, in het bijzonder ook bij varicella (windpocken) en bij influenza, ook bij Ebola/Marburgvirus volstaan zeer weinig tot bijna één viruspartikel voor de infectie.
Het zijn nu juist de meest zieke paiênten die massaal de virionen uitscheiden (van bij de kattencorona sedert tientallen jaren bekend); en juist bij de verzorging van deze patiênten worden ook de meeste artsen en verplegers ziek (het virus pakt overproportioneel veel mannen).
In de vrije lucht wordt viruszwerm geweldig verdund en is het infectierisico tendeend tot nul (zolang geen geconcentreerde aerosolwolk van bovenuit op de menigte losgelaten wordt (cfr. chemisch wapen en zo).
De taktische consequentie is (overigens zo ook door de Tiermedizinsche Fakultät München in mei 2020 gezien): lockdowns zijn totaal contraproductief.
Lockdowns verhogen geweldig het infectierisico 's binnenhuis, ze voeren tot stress met verzwakking van het immuunsysteem, ze leiden direct tot meer zieken en doden en indirect ontwrichten ze de dragende sectoren van de maatschappij en de economie.
Het uitstellen van operaties en chemotherapieên, toenemend alcoholisme thuis, massief veel geweld aan vrouwen en kinderen, de honger bij personen zonder inkomen en zonder verblijfsvergunning: dat zijn de slachtoffers, de zieken en de doden door de schuld van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht.
En Erika Vlieghe mag er voor mijn part ook bij zitten, naast Frank Vandenbroucke: eerst in het Agustaschandaal Vlaanderen financieel beschadigen (en dan ook nog geld laten verbranden, dat hem en zijn partij niet behoorde) en nu 35 jaar later collaboreren met de onderdrukking van Vlaanderen.
Dat is geen gestunter meer, dat is volksbeschadiging met kwaad opzet.

Anoniem zei

Het probleem met de uitspraak dat asymptomatische Covid-19 gevallen niet besmettelijk zijn, is dat de test te veel vals-positieven geeft.

Zelfs met de standaard 25 amplificatie cycli, zijn 70% van de 'positieven' geen 'gevallen'.  Anders gezegd, in 70% van die 'positieven' kan het virus niet gekweekt worden.  Het is dood.  25 cycli was de gang van zaken in de eerste golf

Met de tweede golf is men 35 amplificatie cycli gaan toepassen, waarin 97% van de positieven geen gevallen zijn.  

Mijn woorden niet; maar van Dr. Mike Yeadon, voormalig hoofd van Onderzoek bij Pfizer, en echt een expert in respiratoire aandoeningen, (en allergieën.)   

Hieronder de link naar een les in Virussen en volksgezondheid door Dr. Mike Yeadon, 
https://www.aier.org/article/an-education-in-viruses-and-public-health-from-michael-yeadon-former-vp-of-pfizer/  

De video is zo goed dat YouTube het al na twee uur gewist had.  De video overleeft op de blokchain video applicatie LBRY.com - waar je allerlei zeer goede educatieve videos vindt.  De link is via de webstek van AIER, zodat je LBRY niet op je toestel moet installeren, maar gewoon in je browser kan bekijken.


Samenzweringtheorieen?

Wel, neem het palmaras van Van Ranst,  De Gucht en Vlieghe en vergelijk met het palmares van Dr. Mike Yeadon, en wie wil je dan wel geloven?

Wanneer je een dokter als Yeadon hoort, dan klinken de Belgische virologen alleen als broekventjes met een snotneus, maar ze ZIJN het ook.  En daar nemen onze ministers advies van?   

Lachwekkend.  

Toen Vandenbroucke met ze geldverbranding gepakt werd, zag hij er uit als een broekventje dat nog in zijn bed plaste.  Nu is de man zo verschrompeld dat ik denk dat hij nog steeds zeiknat wakker wordt.

Amateurs.

Anoniem zei

Ze willen je vertellen waar je al dan niet vakantie mag.  Vuurwerk of niet, alcohol of niet.  Waar grootmoeder moet zitten wanneer ze met de kerstmis langs komt - op 1.5 meter - in een goed verluchte kamer - met de vensters open - en je kinderen mogen hun grootmoeder alleen omhelzen met een ruimtepak aan.   

Afgezien van de totaal lachwekkende en absurde dictaten, is de logica zoek.

Als toch iemand in een ruimtepak moet, dan is het de zwakste, de grootmoeder dus. 
 
En laat het venster maar dicht.  Ze sterft dan misschien van Corona, maar als ze een longontsteking krijgt van de tocht en sterft, is ze even dood.  

Anoniem zei

Voor welgeteld 3 dagen (21.11.2010) werd het resultaat gepubliceerd van de grote epidemiologische Onderzoeking in Zuid-Tirol (südtirol/Alto Adige) in Noorditaliê in oktober 2020.
In de noordelijkste provincie van Italiê, direct grenzend aan Lombardije met Bergamo en aan het Veneto met vicenza (de hotspots van de corona-infectie in het voorjaar 2020) werden 270 000 mensen getest in oktober 2020 en in totaal ca. 2500 positieve PCR-tests gevonden.
Dat is ongeveer 1% van de onderzochte bevolking (ouder dan 6 jaar) en verbluffend weinig.
In de directe omgeving van het eerste hoogrode covid-gebied is er nauwelijks virus voorhanden.
Dat is geen epidemie en geen pandemie.
Uit persoonlijke contacten met pneumologen en internisten aldaar weet ik dat corona daar bijna geen doden gemaakt heeft.
Het SARS-CoV2-virus is zeer weinig infectieus- al zeer lang en zeer goed bekend.
Prof. Streeck stelde al zeer vroeg in Heinsberg vast, dat dit virus zich niet in het laboratorium laat kweken; er is een zeer lange opsluiting in een enge ruimte nodig om een verregaande doorinfectie van de populatie te bereiken (Vò bij Vicenza).
Dit virus blijft zeer graag plakken, in het bijzonder in inrichtingen met chronisch zieken en zwakken, met veel contact met de buitenwereld: gehandicaptencentra en beschutte werkplaatsen, bejaardentehuizen en in het bijzonder dialysecentra.
De wilde lockdowns en de maskendraaghysterie met pepperspray, gummiknuppel(Roeselare), met geweldig veel zotte boetes aan brave vissers en ruiters (Lier), met avondklok (Provincie Antwerpen met de gouverneuse Cathy Berx), het geloei en de dreigementen van Marc Van Ranst en het gestunter van Maggie DeBlock, Sophie Wilmès en Alexander DeCroo: dat redt nu toch geen één leven der bedreigden in die hoogrisicopunten.
Daar hebben die tisten tot nu toe geen tactisch antwoord op.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------