BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 16 november 2020

Amnesty legt mensenrechtenschendingen in Belgische woonzorgcentra bloot

Volgens mensenrechtenorganisatie Amnesty Intenational zijn de mensenrechten van de ouderen in de woonzorgcentra in België tijdens de eerste coronagolf 'ernstig geschonden'. "Onder meer het recht op leven, het recht op gezondheid en het verbod op discriminatie werd met voeten getreden", stelt de organisatie.

Volgens Amnesty durfden of wilden sommige huisartsen geen woonzorgcentra bezoeken. Ook stelde de mensenrechtenorganisatie vast dat dementerende bewoners nog meer dan voor de pandemie werden vastgebonden of met medicatie geïmmobiliseerd werden en dat zorginspecties werden opgeschort.

"Sommige bewoners kregen niet alle nodige zorg en bleven dagenlang in hun pyjama, zonder hulp bij het aankleden, wassen of andere persoonlijk hygiëne. In extreme gevallen, werden sommige bewoners zelfs onvoldoende gevoed of gehydrateerd", staat in het rapport.

Een getuige vertelde aan Amnesty International dat zijn schoonmoeder van 83 stierf na een kort verblijf in een woonzorgcentrum: "Ik belde het verzorgingshuis drie keer per dag, ze vertelden me wat er die dag was gebeurd. Alles wat ze zeiden was positief. Ik voelde me daar goed bij". Toen er weer bezoeken werden toegestaan, ging hij naar zijn schoonmoeder: "Ik kom die kamer in en daar ligt mijn schoonmoeder halfdood, uitgemergeld. Ik wilde haar wat laten drinken en haar rechtop zetten en ik zag dat haar ruggengraat twee centimeter uitstak. Ik riep meteen een dokter. Hij zag dat er iets niet klopte: "Ze is helemaal uitgedroogd, ze heeft al anderhalve week geen water gehad en haar zoutgehalte is erg hoog". De verzorgster op de eerste verdieping kwam langs en zei: "Mijn collega is ziek en ik sta hier alleen voor 20 mensen". Ze werd snel met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat haar benen aan het afsterven waren, ze had flebitis in beide benen, ze waren verstopt door een klonter en afgestorven. Dat is erg pijnlijk. Ze vertelden ons dat ze had rondgelopen. Dat kan niet, ze moet de afgelopen drie dagen in bed hebben gelegen". Al snel werd duidelijk dat een operatie niet meer mogelijk was omdat de flebitis te ver was gevorderd. De vrouw stierf twee dagen later.

Amnesty roept het Belgische regime op om een transparant en diepgaand onderzoek naar alle misstanden tijdens de eerste coronagolf. "Twee derde van de doden tijdens de eerste golf waren bewoners van een woonzorgcentrum", zegt directeur van Amnesty België Wies De Graeve.

Bron: Amnesty International

Link naar het rapport:

https://www.amnesty-international.be/woonzorgcentra


April 2020 was de meest moorddadige aprilmaand sinds de Tweede Wereldoorlog!

KAVlaanderen roept het Belgische regime op, om deze misdaden grondig te onderzoeken. De mensenrechten werden massaal geschonden. KAVlaanderen roept het Belgische regime op om onverwijld alle ongrondwettelijke corona-maatregelen in te trekken. KAVlaanderen roept de Belgische regering op om de handdoek in de ring te gooien en onverwijld verkiezingen uit te schrijven! KAVlaanderen roept in het bijzonder Wouter Beke van de CDenV op om onmiddellijk ontslag te nemen. Beke is politiek verantwoordelijk voor de duizenden doden in de woonzorgcentra.

En al die zogenaamde 'experts' van Sciensano en al die virologen die van zichzelf denken, dat ze onmisbaar zijn, zijn een stelletje amateurs die nog geen onderscheid weten te maken tussen een killer-virus en een gewone verkoudheid. Het in quarantaine plaatsen van het medisch personeel was crimineel! Het verbieden van bezoek in de woonzorgcentra was crimineel! De verspreiding van de desinformatie was crimineel! De paniekzaaierij was crimineel!

De mensen in de woonzorgcentra werden uitgehongerd en stierven van de dorst. Er werd massaal morfine toegediend en men weigerde in feite hulp te bieden aan mensen in nood. Duizenden mensen werden tégen hun wil geëuthanaseerd/vermoord.

Het was de vernietiging van waardeloos geacht leven. Vanaf 1939 tot 1945 werd een soortgelijk programma opgezet door het nationaalsocialistisch bewind in Duitsland. Het programma had de codenaam Aktion T4. Op grote schaal werden toen gehandicapten en andere door de nazi's onvolwaardig geachte personen zoals krankzinnigen en demente bejaarden vermoord.

We roepen het gerecht op om eindelijk eens actie te ondernemen en de ernstige misdaden die in het voorjaar van 2020 in België werden gepleegd, te onderzoeken.

Het is niet denkbeeldig, dat een hele reeks Belgische politici zich uiteindelijk voor het Internationale Strafhof in Den Haag zal moeten verantwoorden.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

"De paniekzaaierij was crimineel".
De angst, "la peur" is inderdaad een de karakteristieken en de meest effectieve factor bij een chemisch/biologisch wapen.
De overheid heeft door haar gekluns de bevolking zwaar in angst gezet en het noodzakelijke hulpmateriaal niet geleverd.
In Brussel deden de huisartsen geen bezoeken meer in de homes.
Het personeel werd voor een klein deel ziek aan corona, voor een veel groter deel ziek uit angst en de rest daagde niet meer op.
De homes stonden geïsoleerd; in één home van de stad Brussel daagden NUL personen van de morgenploeg op- de schepen kreeg de sleutels van de home en toen hij om 11.30 de home betrad voor inspectie ter plekke, viel hij flauw van de stank.
In allerijl kwam het leger in actie in de home Archambauld in St.-Pieters-Jette en in Luntin (tusssen Namen en Dinant).
Geklungel en krotterij aan de lopende band.
In Lier werden boetes uitgegeven aan vissers in de frisse lucht en aan ruiters, die diervriendelijk hun paard uitlieten.
Knettergek.
Bij de hittegolf in augustus was er voor de eerste keer in 2020 in België een oversterfte, en wel omdat er geen ventilatoren gebruikt mochten worden "wegen aerosolvespreiding van corona". Totale onzin.
Een cd&v-minister postte einde april 2020 de forse uitspraak, dat hij in 2 maanden geen mensen om zich wou hebben, die niet positief voor corona getest zouden zijn. Onnozelaars!
De aanpak van de Belgische regering was inderdaad misdadig.
Documenteren-documenteren en goed archiveren.
On les aura

Anoniem zei

"Het virus zit nu in de homes. Daar kan ik niets aan doen" (sic Marc Van Ranst, de goeroe-viroloog van de KUL en de Belgische regering, in april 2020)
Zo'n cynisch en kort commentaar past inderdaad helemaal bij een vroegere bewonderaar van Mao Ze dong en Pol Pot.
Dat is crimineel niet-in-actie treden van de overheid en haar belangrijkste raadgever.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------