BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 30 november 2020

Wanneer zal het Overlegcomité over versoepelingen praten?

De tirannieke minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (SP.A) - die zo graag met onze voeten speelt - heeft in “De afspraak” uitgelegd wanneer het Overlegcomité over versoepelingen gaat praten.

De eerste indicator is het dagelijkse aantal besmettingen: dat moet eerst 14 dagen onder de 800. “En dat moet je daarna drie weken volhouden”, aldus Vandenbroucke. Nu zitten we op een kleine 2.400. Geen eenvoudige opgave dus.

De tweede indicator, zo legde de minister uit, is het aantal ziekenhuisopnames. Dat moet onder de 75 per dag blijven, terwijl we nu gemiddeld maar net onder de 230 zitten.

En de derde indicator is dat beide voorgaande indicatoren samen een dalende tendens moeten hebben. De minister heeft er goede hoop op dat dit ons op termijn zal lukken.

Bron: vrtNWS

TOT ZIENS IN 2030!


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Frank Vandebroucke is intussen in heel Europa bekend wegens zijn geldverbranding bij de Agustahelicoptersmeer gelden.
Deze doorgedraaide gek viel verleden week nu alle buurlanden aan wegens hun versoepelingen der coronamaatregelen.
Zijn interview waarin hij toegeeft dat "winkelen eigenlijk niet zo gevaarlijk is" en dan direct voortgaat dat "straffe maatregelen noodzakelijk waren om een schokgolf door de bevolking te laten gaan", is intussen overal bekend.
In het parlement kreeg en krijgt jij enorm kletsen.
De nederlandstalige sossen steunen hem totnutoe.
"Pourvou que ca doure" zei de moeder van Napoleon.

Frank Vandenbroucke heeft 35 jaar na zijn eerste geldverbranding nu opnieuw , en wel veel veel meer geld van de handelaars, de winkeliers, de kleine mensen verbrand- "Dat geld behoort ons niet".
Afschuwelijk.

Anoniem zei

Vandenbroucke heeft een oogje op de topjob in Europa. Psychopatische Belgen vallen wel in de smaak; Michel, Vanrompuy, Verhofstadt. En hoe lelijker, hoe beter.

Een slecht geweten maakt lelijk. Je ziet dat in de ogen van die lui.

Anoniem zei

Ondertussen is een trip om inkopen in de supermarkt om de hoek even gevaarlijk geworden dan in Sniper Alley in Sarajevo. Niet omwille van de kogels van scherpschutter, maar de argos ogen van een te lange arm van de wet. En diens lelijk gezicht.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------