BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 22 november 2020

Na leugenaar Alexander De Croo en leugenaar Marc Van Ranst is het nu de beurt aan leugenaar Frank - steek dat geld in brand - Vandenbroucke: "Uitzaaiing coronavirus is begonnen met skivakantie"

In 'De Zevende Dag' op één heeft minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke zich uitgesproken over de moeilijkheden die de reissector momenteel ondervindt. Dat premier De Croo heeft opgeroepen om niet op skivakantie te gaan, vindt Vandenbroucke dan ook niet meer dan logisch.


Fact Check

In maart 2020 was het opvallend om vast te stellen, dat veel nieuwe coronapatiënten in Noord-Brabant (Nederland) woonden. Zo bleek tenminste uit cijfers van het Nederlandse Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Het ging om zo’n 30 procent van alle patiënten, terwijl slechts 15 procent van de Nederlandse bevolking in die provincie woont.

Hoogstwaarschijnlijk was het virus in Noord-Brabant zo actief omwille van carnaval. Het feestgedruis vormde (zoals elk jaar) de ideale plek voor een virus om zich te verspreiden.

Kortom, men kan onmogelijk de verspreiding van het virus onder de caranavalisten verklaren door 'besmette' skiërs die een week NA carnaval terug in het land komen!

Wat hebben die lui tégen op vakantie gaan?

Zouden deze zielige lui zich niet beter bezig houden met orde op zake te stellen in de ziekenhuizen en in de woonzorgcentra? Zouden zij niet moeten zorgen voor zorg-op-maat voor elke patiënt die in een ziekenhuis komt zonder dat alle 75-plussers meteen op geriatrie gelegd worden, waar ze niet de zorg krijgen die ze zouden moeten krijgen?!


Uit de oude doos:

Vandenbroucke, die in 1989 voorzitter was geworden van de SP, ging zich in 1991 direct bezig houden met de partijfinanciën en kwam tot de ontdekking dat de SP beschikte over twee kluizen bij de bevriende Codep-bank. In die kluizen bleken miljoenen franken te liggen van duistere herkomst. Vandenbroucke gaf penningmeester Etienne Mangé daarop de opdracht dat geld te verbranden.

De Vlaamse kant van de Agusta-affaire kwam boven water, toen justitie in Zwitserland bewijzen vond voor betaling van miljoenen aan enkele functionarissen van de SP. De leiding van de partij, onder anderen Vandenbroucke en de Navo-secretaris-generaal Willy Claes, ontkende aanvankelijk iedere betrokkenheid, maar erkenden later van de zaak te hebben geweten.

“Ik wilde een streep trekken onder het verleden en mijn neus daar niet in steken”, zei Vandenbroucke, toegevend wat naïef te hebben gehandeld. “Steek dat geld in brand”, had hij Mangé gezegd.


3 opmerkingen:

Anoniem zei

We zullen het wel zien of de koninklijke families van Europa dit reisadvies zullen volgen.

Anoniem zei

Geloof ook maar dat ook al zegt men nu dat vaccinatie niet verplicht gaat zijn, maar aangezien in het algemeen 2/3 van een bevolking geen zin heeft zich te laten te vaccineren, en aangezien men toch al meer vaccins gekocht heeft dan er Belgien zijn, dat ze van gedacht gaan veranderen over de vrijwillige basis voor vaccinatie.

Anoniem zei

Het vermeerd optreden van covid19 in Noord-Brabant heeft niets met skivacanties te doen.
Het is terug te voeren op de aanwezigheid van grote industriêle centra (Eindhoven, Tilburg, 's Hertoghenbosch en Breda) met geconcentreerde bevolking en relatief veel verkeerswissel en vervoer, ook tussen woonplaats en werkplaats.
Daaenboven dicht aanleunend bij het Ruhrgebied.
In de noordelijke en oostelijke provincies van Nederland is de bevolkingsdichtheid geringer en de afstand tussen de gebouwen groter.
Daarenboven komt dat door de breed uitgevoerde euthanasie in Nederland in de protestantse delen van Nederland duidelijk minder mensen en vooral minder zwakke en zieke mensen in bejaardentehuizen verblijven. (Er is een regelrechte Exodus van bejaarden naar Duitsland aan de nederlands-duitse grens).
Frank Vandenbroucke heeft zijn heel leven nooit iets serieus gedaan: al van jongsaan met de rode vlag van de Belgische Socialisten gezwierd, gelogen en aan plots geheugenverlieds lijdend bij de corrupte miljoenen smeergeld van het Agustaschandaal, dan 30 jaar lang een verbrande oneerlijke politicus met geweldig veel frustratie en nu kletskoek verkopen over reizen, vacantie en mensen die een reisje willen doen.
De grote "superspreaderin" van Belgiê was overigens een jonge vrouw die aan een evangelicaal-vrijkerkelijk congres in Bilbao deelgenomen had en in het begin goed Limburg infecteerde.
Sophie Wilmés hield, na beraad met Merkel en Macron, dan maar de belgische grenzen en de luchthaven van Zaventem open: zotter kon men het niet doen.
En de limburgse en oostbrabantse politie gaven werkelijk oerdom ter protocol dat "ze (bij de jonge protestantse vrouw uit Bilbao) nu toch niet alle kerken konden gaan controleren" (sic).
Die evangelikale secten hebben echter geen kerken: het zijn vrije gemeenschappen en ze verzamelen zich in normale zalen.
Domheid, onbenul en haterige frustratie: dat is nu echt de cocktail om levensgevaarlijke onzin aan te richten.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------