BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 26 november 2020

Belgische 'bisschoppen' collaboreren liever met de vrijmetselaarsregering

Een groep Belgische Katholieken pleit ervoor de Heilige Missen in België weer publiek toegankelijk te maken. Ze doen dat in een petitie die ze gisteren naar de Belgische bisschoppenconferentie en de pauselijk nuntius stuurden. Daarin vraagt het ‘Comité Bezorgde Katholieken’ om terugkeer naar de situatie van voor de huidige lockdown, toen met inachtneming van veiligheidsmaatregelen wel een beperkt aantal mensen de Mis mocht bijwonen. Ze verwijzen daarbij naar de situatie in Nederland en Frankrijk. De online petitie werd volgens het comité binnen enkele dagen door vijfhonderd mensen ondertekend.

De bisschoppenconferentie laat weten de petitie naast zich neer te leggen en bij het besluit te blijven om de publieke vieringen tot ten minste 13 december op te schorten. “We hebben alle respect en begrip voor de gelovigen die de Missen weer toegankelijk willen maken voor publiek, maar geven onze volledige medewerking aan dat wat de regering nodig acht”, zegt woordvoerder Geert De Kerpel.

Kortom de Belgische 'bisschoppen' spugen als volwaardige judassen de gelovigen én Christus in het gezicht!



1 opmerking:

Anoniem zei

Een fantastische foto!
De man links vanvoor heeft werkelijk mooie grijze kousen aan en veel te korte broekspijpen ;-)
En zeer veel homovriendelijken (naar hun eigen uitspraken, goed gearchiveerd);
in het midden DeKesel (ooit in Gent met spotnaam "dekezel", later met "inschattingsfouten" in het geval Tom Flamez en Marc Gesquiere en Jeroen Claerhout enz. ), daarnaast Bonny (kerstmis 2011 in DeMorgen ), rechts vanachter de "sphynx" Koen Van Houtte ( in de bed/lotgevallen van Vincent Orroi en Pieteke Delanoy); zeer breed lachend de man met het "liturgisch tridentijns schaamlapje" (Luik) en links vanachter ook nog Herman Cosijns, nog steeds met zijn prachtige zwarte haardos, en de totaal zotte Kockerols.
Dat zijn nu juist de officieren, die in 2020 en volgende "de nieuwe evangelisatie in de grootsteden van Europa" (sic 2001 Kardinaal Danneels (de geschiedenis met de verloren en teruggevonden ring)) doorvoeren.
Quos deus perdere vult, prius dementat.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------