BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 28 maart 2020

Stop deze waanzin!


Open VLD-minister Philippe De Backer, die een coronataskforce leidt, wil massaal testen welke Belgen immuun zijn voor het coronavirus. Hij wil dat doen van zodra de piek bereikt is en het aantal besmettingen dus daalt in ons land. Wie terug aan het werk wil, zou dan telkens eerst zo'n test doen. Viroloog Marc Van Ranst vindt dat een goed plan. "De testen daarvoor zijn intussen betrouwbaar genoeg", zegt hij.

Bron: vrtNWS

Link:

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/03/28/immuniteitstesten-coronavirus/



Waarom zou er nu plots getest moeten worden wie er "precies immuun is" en wie niet?

Wat is dit voor een bullshit? Dit is er vér over!

"Wie terug aan het werk wil, zou dan eerst zo'n immuniteitstest afleggen bij de huisarts."

En wat als je niet immuun bent?

STOP DEZE ONGRONDWETTELIJKE WAANZIN!


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik dacht dat Van Ranst de minister moest adviseren, in plaats van omgekeerd.

Anoniem zei

Ze zijn natuurlijk bang voor de heropflakkering.

Net zoals de Chinezen. Tijdens de lockdown waren de luchthavens gewoon open en hebben ze het virus doorheen de wereld verspreid. Toen zij geen nieuwe besmettingen meer hadden (hetgeen waarschijnlijk niet eens waar is want zo werken virussen niet) zagen zij dat het virus via vliegtuigen opnieuw geïmporteerd werd, en sloten toen pas de luchthavens en de grenzen. DAT IS DE PURE HYPOCRISIE.

DE TIMING

België wil pas testen voor immuniteit wanneer we over de piek zijn. Waarom niet nu al beginnen opdat tenminste zij de immuun zijn opnieuw naar school en werk kunnen? Trouwens hoe weet je wanneer de piek is? Het antwoord is dat ze toegeven dat hun testbeleid voor nieuwe gevallen nutteloos geweest is.

Wat is het nut van immuniteitstesten na de piek. Dat zijn vijgen na pasen. Na de piek is het ergste voorbij en is de doelstelling de piek te onderdrukken bereikt.

De doelstelling van de quarantaine was zo weinig mogelijk mensen aan het virus bloot te stellen. Als je alle maatregelen gevolgd hebt, die zij opgedragen hebben en als een goede burger niet ziek geworden bent, ben je opeens een slechte burger omdat geen antilichamen hebt.

Verder is het wetenschappelijke bullsbit.

Alleen wanneer je vóór EN na de epidemie bloedtesten gedaan had, zou je het verschil kunnen zien.

Men is op zoek naar een paar antilichamen die naar het schijnt Covid-19 immuniteit bewerkstelligen. Maar de wetenschappers begrijpen de immuniteit en groepsimmuniteit van Covod-19 niet goed. En als politicus mag je geen politieke beslissingen nemen op basis van een feit dat de wetenschappers niet begrijpen.

Verder is het statistische bullsbit. Na de piek daalt het aantal nieuwe besmettingen, maar dat betekent niet dat het aantal actieve gevallen daalt. Er moeten eerst meer mensen genezen dan dat er besmet worden opdat het aantal actieve gevallen daalt.

De doelstelling van de lockdown was het gezondheidssysteem niet te overbelasten. Dus kan je helemaal niet de quarantaine maatregelen beginnen te ontspannen vanaf het moment er de piek van de besmettingen bereikt is.

Pas 2 weken na de piek van de besmettingen zal je een daling in de het aantal actieve gevallen waarnemen. Mensen moet je eerst de tijd geven te genezen.

En ministers moeten ophouden zaken door elkaar te halen, en tegenstrijdige doelstellingen in de verkeerde volgorde te zetten.

Mijnheer de minister, u mag dom zijn maar dat betekent niet dat iedereen dom is.

De minister zal natuurlijk ook gewoon thuis blijven en zijn job aan een ander geven mocht bij negatief testen voor immuniteit.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------