BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 5 maart 2020

De absurditeit van het Novus Ordo 'volksaltaar' aangetoond:




1 opmerking:

Anoniem zei

Wel, als je een misoffer aan het volk opdraagt, i.p.v. aan het kruis, is het inderdaad zinloos een mis voor een lege kerk te celebreren.

Wat deze foto vooral toont is de ongeldigheid van een novus ordo mis als sacrament.

Zelf vindt ik dat een priester die zich naar het volk keert een show van zichzelf maakt, zoals in het theater of wanneer de misleidde gelovigen rondom het altaar gezeten zijn; het circus. Wanneer er dan geen 'fans' komen opdagen, lijkt de 'priester' eerder op de droevige clown Pierrot uit de Comedia dell' Arte - die naar de genegenheid van Columbine hunkert, die op haar beurt steeds opnieuw het hart van Pierrot breekt en hem in de steek laat voor Harlequin.

A propos, de gelijkenis tussen Bergoglio en Pierrot is frappant, en niet alleen omdat ze beiden in het wit gekleed gaan en er een beetje bleek uitzien.

Zie uw posting van 22 januari; Cirque de Monte Carlo. En vooral uw posting van 9 januari: Circus in de Aula van Paulus VI: Bergoglio als Pierrot.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------