BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 22 maart 2020

Het Belgische 'oorlogskabinet' moet zich laten informeren door competente mensen en onverwijld alle dictatoriale corona-maatregelen intrekken


Dan moet de regering publiek zijn excuses aanbieden voor het gevoerde wanbeleid en ontslag nemen.

Vervolgens komt het parlement bijeen om zichzelf te ontbinden en verkiezingen uit te schrijven.

Géén volmachten voor een incompetente regering, want kleuters laat je ook niet met lucifers spelen!

De wetenschappelijke stuurgroep moet onmiddellijk vervangen worden door nuchtere, competente mensen die zelf niet bij het minste in paniek raken.

Alle boetes die de voorbije dagen zijn uitgeschreven, moeten worden ingetrokken.

De werknemers moeten terug naar hun werk, de scholieren terug naar school en de universitairen terug naar de universiteit, want er is blijkbaar nog véél werk aan de winkel.

Onder geen beding kan de staat zijn burgers nog eens twee maanden langer opsluiten.

De normaliteit moet meteen worden hersteld, want de overheid speelt met het welzijn van de bevolking en hun (geestelijke) gezondheid.

Stop de corona-paniek nu!

Stop het fiasco nu!



















The Belgian 'war cabinet' must be informed by competent people and withdraw all dictatorial corona-measures without delay


Then the government should publicly apologize for the mismanagement conducted and resign.

Parliament then meets to dissolve itself and call elections.

No emergency powers for an incompetent government, because you will not let preschoolers play with matches!

The scientific steering committee must be immediately replaced by down-to-earth, competent people who do not panic at all.

All fines issued in the past few days should be revoked.

The employees have to go back to work, the students back to school and the university undergraduates back to the university, because apparently there is still a lot of work to be done.

Under no circumstances, whatsoever, can the government detain its citizens for another two months.

Normality must be restored immediately, because the government is playing with the well-being of the population and their (mental) health.

Stop the corona-panic now!

Stop the fiasco now!




10 opmerkingen:

Wim zei

De maatregelen dienen in de eerste plaats niet om het totaal aantal zieken in absolute cijfers te drukken, maar om de snelheid van verspreiding onder controle te houden. Als de capaciteit van de ziekenhuizen en de diensten intensieve zorg overschreden wordt, krijgen we toestanden zoals in Italië en sterven er effectief veel mensen die hadden kunnen behandeld en genezen worden. Géén maatregelen staat met deze ziekte gelijk met een overspoeling van zieken en een collaps van de gezondheidszorg omdat de capaciteit overschreden wordt, terwijl tezelfdertijd veel artsen en verpleegkundigen ook ziek worden. Dat betekent dat ook alle andere pathologieën niet meer kunnen behandeld worden: iemand die vandaag in Lombardije een hartinfarct krijgt, gaat wellicht dood. Ik heb drie vrienden die momenteel thuis uitzieken met corona, twee veertigers en één vijftiger en die zijn effectief al een week bedlegerig, inderdaad zoals met een zware griep. Maar als teveel mensen tegelijk op die manier ziek worden, komt alles in het gedrang, ook handhaving en bevoorrading. En dat is waarom er maatregelen zijn: niet de aard van de ziekte, maar de snelheid van verspreiding. Niemand wordt vandaag nog vrolijk van de beelden uit Italië.

The Guardian Angel zei

@ Wim,

In Italië zijn er een aantal exogene factoren die een rol spelen en die in feite niets met het corona-virus te maken hebben. Italiaanse toestanden zijn hier in België zeer onwaarschijnlijk.

Enkele exogene factoren:

1. Het aantal ziekenhuisbedden was gehalveerd onder druk van de EU.
2. Een zeer grote groep van hoogbejaarden. Een aanzienlijke groep van de slachtoffers is ouder dan 90 jaar.
3. Een vreselijke luchtverontreiniging (vooral fijn stof) in Lombardije die de longen van de mensen na verloop van tijd ernstig preconditioneert.
4. Een ernstig tekort aan beademingstoestellen.
5. Het massaal, blind toedienen van antivirale middelen waaronder AIDS-remmers is een recept voor vroegtijdige dood.
6. Een controversieel vaccinatieprogramma tégen miningitis dat in december 2019 en januari-februari 2020 in Bergamo en Brescia onder politieke druk werd uitgevoerd en de weerstand van tienduizenden ernstig heeft ondermijnd.
7. De doelbewuste paniekzaaierij van de regering Conte die de bevolking in een panische angst heeft gebracht en de gezondheid schaadt.

The Guardian Angel zei

De communicatie van de wetenschappelijke stuurgroep is ronduit belabberd!

"Het is voor het eerst dat het aantal nieuwe besmettingen lijkt te stabiliseren, maar viroloog Steven Van Gucht benadrukt dat het nog te vroeg is om conclusies te trekken. Dat zal pas over enkele dagen kunnen. Ook viroloog Marc Van Ranst zegt in "De zevende dag" dat "cijfers in het weekend niet altijd even vlot doorkomen". "Dat zou niet mogen, maar het is zo. Het verloop zal nooit volledig lineair (gelijkmatig, red.) zijn", zegt Van Ranst."

Dat zijn géén nieuwe besmettingen. Dat zijn nieuwe positieve testresultaten die geen enkele betekenis hebben. We weten dat nu al tienduizenden besmet zijn. Stop met dat zinloze getest!

Dat "cijfers in het weekend niet altijd even vlot doorkomen"... Hoe kan men beslissingen nemen wanneer de cijfer niet altijd even vlot doorkomen? Wat voor een commando is dit? Hoe kan men 'oorlog' voeren zonder over de juiste informatie te beschikken? Dit is nalatigheid en ronduit crimineel!

Wim zei

Uw kritische bedenkingen hebben het voordeel van de toetsbaarheid. De opmerkingen die u maakt over Italië zijn deels terecht, maar ze zijn in elk geval niet van toepassing op het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Die landen hebben gekozen voor een laks beleid, wat na afloop van de crisis zal toelaten mortaliteitscijfers te vergelijken met ons land. Zoals de Engelsen zeggen: the proof of the pudding is in the eating. Zeker Nederland is zeer vergelijkbaar met ons land, zonder interfererende factoren. Het laatste woord hierover zal pas gesproken worden in de jaren die volgen op deze pandemie.
Wat u schrijft over de cijfers die te laat doorkomen: ik geef u volledig gelijk: nalatig en crimineel. Het gevolg van een jarenlang besparingsbeleid in de gezondheids- en academische sector door regeringen die alleen maar bezig waren met communautair gekissebis en winstbejag. Waarschijnlijk is prof. Van Ranst de eerste om u bij te treden in die opmerking: ook zijn onderzoeksdepartement is al jaren het slachtoffer van besparen op middelen. Tja....

Wim zei

Testen is overigens essentieel bij mensen die in het ziekenhuis opgenomen worden met een te lage zuurstofspanning: het is voor de diagnose en behandeling essentieel dat men weet of een pneumonie viraal of bacterieel is en wat de verwekker is. De aanpak is namelijk verschillend en bepalend voor het herstelverloop.

Anoniem zei

Awel Wim. Uw denkwijze is alleen correct indien de wereld zich zou beperken tot ziekenhuizen alleen. Maar de wereld is ook tewerkstelling, onderwijs, economie, belastingen, leningen, banken, vervoer, winkels, fabrieken, etc. Uw ziekenhuizen werken misschien nog wel, maar al de rest is dicht en op slot. En als dat 2 maanden duurt, zoals u dat wenst met het plat drukken van de epidemologische curve, dan ben ik niet meer zeker of er het geld gaat zijn om ziekenhuizen open te houden.

En stelt u een herhaling van hetzelfde voor wanneer volgend jaar een ander corona toeslaat?

Anoniem zei

@Wim, dat is totale onzin.
De hoofdrisikofactor is hoge leeftijd: dat is bijzonder nefast in Italiê, het land met de oudste bevolking van Europa.
Intensieve bedden zijn er in Belgiê en Duitsland genoeg:dat werd nu gisteren door de overheid ook publiek toegegeven.
Dat patiênten met een hartinfarct vermeerd zouden sterven omdat er teveel coronapatiênten in de intensieve bedden zouden liggen en er voor hen geen plaats mer zou zijn, is Uw hypothese:
door de zeer goede pharmakologische aanpak van de coronaire ziekten met ASS, clopidogrel en NOACs, met de vetverlagende statinen en ezetrol, met betablokkers en ACE-remmers en sartanen is de mortaliteit der coronaire hartziekte zeer sterk teruggegaan; het veelvuldig gebruik van stents en bypass-chirurgie is eveneens zeer efficiênt.
Diabetes mellitus, obesitas en arteriêle hypertonie kan men heden ten dage zer goed behandelen.
het belangrijkste vergeet U: het overgrote deel van de mensen, die buiten gereanimeerd worden, sterven binnen de kortste tijd en bereiken dikwijls het ziekenhuis niet; en van de met "goed resultaat" gereanimeerden is na 6 maand nog maar een fractie levend.
Het groot probleem is het onvermogen van de overheid en de westerse mainstream om met de dood, met hoger geweld om te gaan:
ze draiit zot, zoals voor een 15-tal jaar in Parijs, waar bij een zomerse hittegolf zeer veelsenioren in tehuizen stierven en alle likenhuisjes vol waren, en men de begrafenissen in de provincie moest houden.
Zeer treurig; 6 maand later kwamen er dan luide klachten van de begrafenisondernemers, dat in tegenstelling tot andere jaren er in het winterse griepseizoen nu bijna géén doden vielen en ze werkloos gingen worden.
Maggie dBlock wil ons in elk geval nog 8 weken vastzetten.
Haar zeer dik lichaam voor de belgische vlag (cfr. de foto vandaag in La Libre Belgique) is een geweldige negatieve reclame voor haar partij...

The Guardian Angel zei

@ Wim,

Mijn vrees is, dat wanneer deze lock-down ook maar één dag te lang duurt, dat dit het voorlopige einde van de beschaving is in België.

Mensen moeten zo snel mogelijk terug aan het werk.

Ouderen moeten geïsoleerd en ondersteund worden.

Wie ziek is, moet zichzelf isoleren.

Wie niet ziek is, moet naar school en naar het werk.

The Guardian Angel zei

@ Wim,

Het is duidelijk, dat je patiënten niet blind kan behandelen.

Mensen met een positieve test naar huis sturen, heeft geen zin. Die hadden zich eigenlijk al niet hoeven laten testen.

Anoniem zei

Op de russische website (duitstalig) van Sputniknews vandaag 24 maart een bijzonder interessant artikel:

https://de.sputniknews.com/politik/20200324326682047-wodarg-corona-krise/

De maffieuze praktijken bij de WHO en de virologen/vaccinfabrikantenmafia wordt zeer goed besproken.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------