BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 22 maart 2020

Prof. Dr. med. Sucharit Bhakdi van de Johannes Gutenburg Universität Mainz zegt: "De corona-maatregelen zijn grotesk en zelfvernietigend."

"We zijn bezig collectief zelfmoord te plegen."





COVID-19 is een 'spook' dat allang ontmaskerd is.

Prof. Dr. Sucharit Bhakdi legt in de video de feiten uit. Hij leidde het Instituut voor Medische Microbiologie en Hygiëne aan de Johannes Gutenburg Universiteit Mainz gedurende 22 jaar en is één van de meest internationaal gerespecteerde infectiologen en meest geciteerde medische onderzoekers in Duitsland.

Het leven en het levensonderhoud van onze medeburgers lopen gevaar omdat de overheid een ​​niet-bestaand gevaar wil afweren. De nu opgelegde maatregelen zijn een ramp voor de hele bevolking. Ze zullen enorme schade aanrichten, maar in ruil daarvoor zullen ze niets goeds opleveren.

Corona-virussen zijn al sinds mensenheugenis bij ons aanwezig en spelen een verwaarloosbare rol in de geneeskunde. De meeste besmette mensen (99,5%) worden niet ernstig ziek. Oudere mensen met reeds bestaande aandoeningen, vooral de longen en het hart, kunnen ernstig risico lopen.

De bewering dat COVID-19 een bijzonder gevaarlijke virusvariant is, is ontstaan ​​uit de kritiekloze en onjuiste interpretatie van internationaal verzamelde casusgegevens. De waarheid is dat COVID-19 niet fundamenteel verschilt van zijn onschadelijke broers en zussen.

Mocht prof. Bhakdi gelijk hebben, dan moet nu al het mogelijke worden gedaan om in deze door de politiek gecreëerde moeilijke situatie een ommekeer te bewerkstelligen.


Kortom, mensen die sterven aan allerlei onderliggende aandoeningen mogen niet tot de corona-doden worden gerekend, hetgeen men hier in België wél suggereert! Hou dan ook op met aflezen van valse statistieken, want het corona-virus doodt niet zélf, maar slechts in combinatie met andere veel zwaardere aandoeningen. Het corona-virus is dus niet de oorzaak van de overlijdens.

In Wuhan en Lombardije speelt de grote luchtverontreiniging (o.a. fijn stof) een gigantische rol. De longen van de mensen daar zijn anders gepreconditioneerd dan de longen van de mensen hier. De Chinese of Noord-Italiaanse situatie kan onmogelijk zomaar naar de rest van Europa worden getransponeerd. De lokale situatie speelt een heel grote rol.

De corona-maatregelen moeten onverwijld worden teruggedraaid.

Enkel de oudere populatie moet uit voorzorg worden afgeschermd.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Om de groteske maatregelen uit te leggen zijn theorieën rond de verkiezing van Trump, of het klimaat, waarvoor alle CO2 reducerende doelstellingen op 2 weken tijd behaald zijn i.p.v. 10 jaar. Er is ook de Brexit en geopolitieke machinaties die het VK kan aanwenden om er beter uit te komen. Maar één ding staat als een paal boven water; de Europese UNIE zal dit niet overleven. Het best-mogelijke resultaat voor het VK.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Italië zal waarschijnlijk uit de EU stappen.

Terecht!

Anoniem zei

De andere lidstaten ook. Als de ongecoördineerde reacties op het virus vanwege de lidstaten representatief is, is de EU nu al de facto uit elkaar gevallen. Ze hadden toch zo een heel klein beetje kunnen samenwerken. Als 1 land een overschot beademingstoestellen heeft, konden ze er een paar aan een landen met een tekort uitlenen. Maar nee, grenzen toe. Punt. Ik wil geen corona patiënten uit uw land op mijn dak.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------