BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 4 maart 2020

Rameaux Port-Marly 1987

Traditionalistische Katholieken nemen hun kerk te Port-Marly weer in bezit, nadat de Franse 'veiligheidsdiensten' op vraag van 'bisschop' Thomas van Versailles de traditionalistische priester E.H. Bruno de Blignières hadden buiten gedragen en de deuren van de kerk hadden dichtgemetseld... Godsdienstvrijheid?




Volgens het Tweede Vaticaans Concilie en de 'bisschoppen' van de Novus Ordo kerk is er slechts één godsdienst verboden en dat is het Katholicisme!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Nieuwe voorzitter Duitse Bisschoppenconferentie voorstander van gehuwde priesters! Het einde van de traditionalistische Kerk komt elke dag een stap dichterbij, en dat is goed!

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Iedereen die de Kerk in Duitsland een beetje volgt, weet dat de meeste 'bisschoppen' schismatiek zijn. Het zal me dan ook een zorg zijn wat de nieuwe voorzitter van de Duitse bisschoppenconferentie denkt of niet denkt. Deze lieden hebben zichzelf irrelevant gemaakt. Het is aan de gelovigen om te kiezen naar welke kerk ze gaan. De Katholieke Kerk, of één of ander protestants genootschap, inclusief hun vrouwelijke 'bisschoppen', waaraan Duitsland zo rijk is, maar die ook allemaal op sterven na dood zijn.

Anoniem zei

Aan anoniem 4 mart 2020 om 08:45

Uw posting is knetttergek.
Bischof Bätzing is een theologisch lichtgewicht van de nullkommanull-bantamklasse,helemaal op de modernistische mainstream afgedraaid en nu niet bepaald intelligent (eerlijk gezegd: uiterst dom).
Hij pleidooit voor gehuwde priesters (juist)- maar de uitvoering van dit voornemen laat de huidige katholieke kerk in Duitsland uiteenspatten.
Dat wordt namelijk hét breekpunt met een klaar schisma ten gevolge én de wegloop van zer vele Kirchensteuerzahler.
De lepe kardinaal Marx heeft dat zien aankomen en zich daarom van die post teruggetrokken.
De meestgelezen katholieke informatiemedia (Die Tagespost, in het internet kath.net en bijzonder geprofileerd www.katholisches.info )berichten uitvoerig en zeer kritisch.
In enige zeer vurige discussies met vrienden van de FSSPX heeft de weeense Hulpbissschop Msgr. Schlegl overigens half afgunstig bemerkt, dat "de Piusbroederschap klaarblijkelijk over recht vermogende aanhangers beschikt".
De duitse kerk wil natuurlijk maar al te graag modern en links en ketters en dergelijke meer zijn, maar natuurlijk niet arm :-)
En "het einde van de traditionalistische kerk " komt niet "iedere dag dichterbij" ;
integendeel: de traditievriendelijke beweging groeit gestadig, krijgt ook steeds meer toeloop, deels van zeer ver gekomen gelovigen en de vele misen zitten zer mooi vol.
Zo moet ik U dan toch ontgoochelen....

Anoniem zei

Aan anoniem 3 maart 2020 om 08:45

En nu voor U met Uw lust op getrouwde priesters een mooie duitse mop:
(In vertaling)
De duitse moderne kerk is sedert Querida Amazonia en de grote teleurstelling over wat er had moeten instaan en wat er dan toch niet instond, zeer gefrustreerd (zoals kerknet en kornuiten ook).
Naar het schijnt hebben een hele hoop jongere priesters daarom achteraf een brief aan "Paus Franciscus" geschreven, om hem naar eeen missionarisstellung("houding") in Amazoniê te ragen :-)
Jefke DeKesel heeft in zijn brugse tijden na het geval VanGheluwe toch ook problemen gehad met een westvlaamse missionaris, die als "donum fidei" naar Braziliê gegaan was en ook in pedofiel misbruik geînvolveerd was.
Deze mop zal bij Jefke DeKesel wel niet in de smaaak vallen ;-)

Anoniem zei

Goed gezegd, anoniem van 4 maart om 22:29

Zouden gij en/of Katholieke Actie Vlaanderen niet een lijst kunnen publiceren van de kerken in Vlaanderen waar de H. Eucharistie volgens de Tridentijnse ritus opgedragen wordt? Ik woon in Veldegem maar ken geen enkele kerk in mijn omgeving waar ik als traditionalist aan mijn trekken kom. Een kennis van mij die in de Limburg woont zit met hetzelfde probleem.
Hartelijk dank.

The Guardian Angel zei

Tridentijnse Mis tijdelijk in de kerk van Geluwe

Bericht voor de gelovigen die de eerste en derde zondag van de maand gewoonlijk de Tridentijnse Mis bijwonen in de Basiliek van Dadizele: van zondag 15 maart tot en met zondag 7 juni gaan de HH. Missen door in de Sint-Dionysiuskerk van Geluwe om 10u.

Data:

- zondag 15 maart
- zondag 5 april
- zondag 19 april
- zondag 3 mei
- zondag 17 mei
- zondag 7 juni

The Guardian Angel zei

Nadere info voor de Vlaamse bisdommen:

http://tridentijnsemis.blogspot.com/

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------