BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 31 maart 2020

In Italië sterft men mét COVID-19, maar niet aan COVID-19


Aangezien het er steeds meer op lijkt, dat de mortaliteit van COVID-19 zich in de range van de bekende griepvirussen bevindt - dus rond de 0,1% van het totale aantal besmette personen - moet de hoge mortaliteit in Noord-Italië het gevolg zijn van één of meerdere exogene oorzaken.

Wij moeten er ook op wijzen, dat de sterfgevallen in België in de officiële communicaties niet worden toegeschreven aan COVID-19, maar steeds aan de 'onderliggende aandoeningen'. In die zin is het COVID-19 slechts de 'laatste druppel'. Deze mensen zouden ook zonder het corona-virus overleden zijn, maar in een later stadium. Het aantal échte corona-slachtoffers zou trouwens slechts 1% zijn van het totale aantal 'officiële' corona-doden.

Die 1% betreft dus mensen waarvan niet bekend is of zij nog een andere 'onderliggende aandoening' hadden. In België zijn tot op heden 513 mensen aan 'onderliggende aandoeningen' mét corona overleden. Het aantal mensen waarvan het overlijden enkel en alleen door corona zou zijn veroorzaakt, zou dan 5 bedragen. Hierbij moeten we nog opmerken, dat de PCR-test een positief resultaat oplevert voor de aanwezigheid van alle (onschuldige) corona-virussen en niet enkel voor COVID-19.

Het enige land waar er in Europa op dit ogenblik sprake is van 'oversterfte' is Italië. Men spreekt van 'oversterfte' wanneer de waargenomen sterfte groter is dan wat op grond van de gebruikte sterftetafel werd verwacht. In België spreekt men op dit ogenblik pas van oversterfte vanaf het ogenblik dat men méér dan 285 overlijdens per dag heeft. In 2019 zijn er bijvoorbeeld een aantal dagen met oversterfte geweest. Het aantal extra overlijdens (bovenop het aantal verwachte overlijdens) piekte o.a. op de volgende drie aaneensluitende dagen: op 24 juli met 81 extra overlijdens, op 25 juli met 110 extra overlijdens en op 26 juli met 136 extra overlijdens.

De vraag is nu of de oversterfte in Italië wordt veroorzaakt door het COVID-19 of zijn er nog andere factoren die een rol spelen? De hoge mortaliteit in Noord-Italië werd eerder reeds mede verklaard door de vergrijzing, het roken en door de luchtvervuiling (fijn stof) die in Noord-Italië wel een probleem is en dus duidelijk een negatieve invloed heeft op het functioneren van de longen. Daarnaast kunnen ook ziekenhuisinfecties, Meningitis C, verkeerde behandelingen, paniek en enquêtefouten een rol spelen.

COVID-19 is nog steeds vergelijkbaar met een forse griep (mortaliteit 0,1%), en de acute opstoot van overlijdens kan de draconische quarantaine-maatregelen die voor de gehele natie gelden dan ook absoluut niet rechtvaardigen. De draconische maatregelen die nu door de Italiaanse regering zijn opgelegd - en trouwens geen enkel resultaat opleveren - kunnen het enorme falen van de Italiaanse overheid niet verdoezelen. Er zijn een hele reeks exogene factoren in Italië op te sommen, die mede verantwoordelijk zijn voor de chaos die zich nu van Italië meester maakt.

De gezondheidszorg in Italië, maar ook in België en Nederland laat toch meer te wensen over dan op het eerste zicht lijkt. Men heeft de verschillende ziekenhuissystemen in de diverse landen de voorbij jaren gewoon kapot bezuinigd en nu zitten we met de gebakken peren.

De COVID-19-crisis is dan ook geen medisch probleem, maar eerder een logistiek probleem. Wie in een ziekenhuis terecht komt, loopt méér kans om te overlijden als gevolg van de ondermaatse verzorging, dan door COVID-19.


Laat het duidelijk zijn: Mensen sterven mét COVID-19, maar niet aan COVID-19:

1. Het aantal ziekenhuisbedden in Italië werd de voorbije jaren onder druk van de EU gehalveerd. Het is dan ook niet verwonderlijk, dat bij de minste crisis de ziekenhuizen het niet meer aankunnen. Eenzelfde situatie speelde zich ook af tijdens de griepseizoen van 2016-2017 en in mindere mate tijdens het griepseizoen van 2017-2018, terwijl het griepseizoen 2018-2019 erg mild was.

2. In Italië hebben we natuurlijk ook met vergrijzing te maken. Er is dus een zeer grote groep van hoogbejaarden in de samenleving aanwezig. Een aanzienlijke groep van de zogenaamde corona-slachtoffers is ouder dan 90 jaar.

3. Ook de vreselijke luchtverontreiniging (vooral fijn stof) in Lombardije 'preconditioneert' de longen van de mensen na verloop van tijd. De situatie in Noord-Italië is erg vergelijkbaar met de situatie in Wuhan. In zekere zin zou men Noord-Italië wat betreft luchtverontreiniging het 'China van Europa' kunnen noemen.

4. Verder is het ook zo, dat de Italianen in het begin massaal naar de spoed in de ziekenhuizen gelopen zijn en daar massaal besmet zijn geraakt met de ergste varianten van COVID-19. De gewone dokterswachtdiensten in de woonwijken functioneren niet omdat de 'dokter van wacht' traditioneel altijd afwezig is.

5. Verder heeft Italië de vele duizenden Aziatische toeristen in het land niet in quarantaine gezet, ook niet toen de corona-crisis volop in China woedde.

6. Verder zijn vooral de verpleeghuizen voor ouderen zwaar getroffen door COVID-19. Net zoals in België slaagt de Italiaanse overheid er niet in om de rusthuizen gezond te houden voor haar bewoners. De bejaarden worden door het verplegend personeel zélf besmet o.a. wegens gebrek aan persoonlijke beschermingsmiddelen.

7. Het is dus met andere woorden altijd heel gevaarlijk wanneer de overheid met het opgeheven vingertje komt aanzetten en politie en leger tégen de bevolking inzet om allerlei kafkaiaanse maatregelen af te dwingen terwijl de overheid er als eerste zélf niet in slaagt om binnen de eigen instellingen een aantal hygiënische basisregels in acht te nemen.

8. Aangezien er in Italië heel veel driegeneratiegezinnen zijn, zijn de door de regering opgelegde quarantainemaatregelen natuurlijk het 'ideale' recept voor maximale infectie binnen het gezin. Kortom, iedereen binnen het gezin zal besmet worden!

9. De vele rokers - net iets meer mannen - lopen natuurlijk ook extra gevaar.

10. In de Italiaanse ziekenhuizen is er een enorm tekort aan bedden voor intensieve zorgen. Dit is een logistiek probleem.

11. Hetzelfde geldt voor de beademingstoestellen waaraan een enorm tekort is.

12. Een controversieel vaccinatieprogramma tégen miningitis dat in december 2019 en januari-februari 2020 in Bergamo en Brescia onder politieke druk werd uitgevoerd, kan de gezondheid en de natuurlijke weerstand van tienduizenden ernstig hebben ondermijnd.

13. Verder is er sprake van een schijnbare relatie tussen de corona-haarden en de plaatsen in Italië waar malaria historisch endemisch was. Het feit dat Chloroquine-tabletten, een middel tégen malaria, een gunstig herstel van corona bespoedigt, is dan ook zo te verklaren.

14. Verder is het ook opvallend, dat hele afdelingen worden afgesloten bij besmetting en grote aantallen, gespecialiseerd ziekenhuispersoneel in quarantaine worden gezet en worden vervangen door minder ervaren personeel.

15. De afwezigheid van ervaren, gespecialiseerd personeel leidt in sommige gevallen tot de verkeerde behandeling.

16. Verder neemt het aantal gevallen van Meningitis C ook in Italië trouwens fors toe. De meningokokbacterie leeft in keel- en neusholten en verspreidt zich via kleine druppeltjes door de lucht. De meeste mensen worden er niet ziek van. Maar bij sommigen kan de meningokok zich razendsnel verspreiden, bloedvergiftiging veroorzaken en het hersenvlies aantasten. Binnen 24 uur kan dan iemand komen te overlijden.

17. Een groot probleem in Italië, maar ook in Spanje, is de zogenaamde antibioticaresistentie. In een grote groep bacteriën kunnen enkele bacteriën van nature resistent zijn tegen een antibioticum. Wanneer men dat antibioticum dan gebruikt om de infectie te bestrijden, zullen de resistente bacteriën overleven en zich vermenigvuldigen. Antibioticaresistentie wordt dus versterkt door antibioticagebruik. Ook al is de situatie de voorbije jaren wat strenger geworden, maar in Italië en Spanje zijn antibiotica soms nog vrij te verkrijgen bij de apotheek zonder voorschrift. Het merendeel van de in het ziekenhuis opgelopen infecties (= nosocomiale ziekten = ziekenhuisbacterie) wordt veroorzaakt door voor antibiotica resistente bacteriën.

18. Hier komen we dan bij een ander groot probleem - eerder een regelrecht schandaal - dat in Italië al jarenlang bekend is, namelijk dat van de in het ziekenhuis opgelopen infecties. Wie in Italië in een ziekenhuis geopereerd moet worden, maakt grote kans het er niet levend vanaf te brengen als gevolg van allerlei infecties. De 'ziekenhuisbacterie' is een informele verzamelnaam voor een aantal soorten bacteriën, die resistent zijn voor (bijna) alle soorten antibiotica. De meest voorkomende ziekenhuisinfecties zijn: (1) postoperatieve infectie van het operatiegebied (postoperatieve wondinfectie), (2) bloedvergiftiging (sepsis, bloedbaaninfectie), (3) luchtweginfecties (pneumonie!!!) en (4) urineweginfectie

Nosocomiale ziekten = ziekenhuisbacterie = gebrek aan ziekenhuishygiëne:

Duitsland: 2.363 overlijdens per jaar
Frankrijk: 5.543 overlijdens per jaar
Nederland: 206 overlijdens per jaar
Italië: 10.762 overlijdens per jaar

(Statistieken 2015 ECDC volgens Prof. Dr. Stefan Hockertz)

Men komt dus met een beenbreuk naar het ziekenhuis en men sterft aan een longontsteking.

19. Het massaal, blind toedienen van antivirale middelen waaronder AIDS-remmers om COVID-19 te bestrijden, is natuurlijk een recept voor vroegtijdige dood.

20. De Italiaanse ziekenhuizen zijn altijd al chronisch overbelast geweest, maar alleen nu wordt het ons getoond.

21. Door het kapot bezuinigen van de gezondheidszorg en het tekort aan ziekenhuisbedden worden heel wat patiënten in Italië nu niet meer behandeld, maar laat men hen aan hun lot over en in eenzaamheid sterven.

22. De doelbewuste paniekzaaierij van de regering Conte die de bevolking in een panische angst heeft gebracht, schaadt de gezondheid van miljoenen op ongeziene schaal.

23. Mensen worden nu eenmaal psychisch ziek van die eindeloze en groteske quarantaine-maatregelen die met politioneel en militair geweld totaal ten onrechte worden afgedwongen en dat allemaal omdat de afdelingen voor intensieve zorgen in onze ziekenhuizen niet overbelast mogen worden!


Kortom,

Slechts 5% van de bevolking loopt echt gevaar om ziek te worden.

Slechts 0,1% van die 5% zieken zal aan COVID-19 overlijden.

Maar, 95% van de bevolking zal nauwelijks iets merken van COVID-19.

In Italië én België sterft men mét COVID-19, maar niet aan COVID-19!!!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Een zeer goed artikel.

Men kan daaraan toevoegen, dat Lombardije uiterst dicht bevolkt is, en wel met geweldige samenballingen van de bevolking: een zeer dicht netwerk van snelwegen, straten en spoorwegen, overal grote industriegebieden, daartussen nog grote villa's met mooie tuinen, en dan natuurlijk zeer oude steden met dichte bevolking in meeretagehuizen en dicht opeengepakte trabantensteden.
In Zuid-Tirol speelt zich alles in de tesamengeklompte dorpjes in de valleien af.

Het resultaat is- overigens juist zols in Wuhan, en nu ook in Madrid- een geweldige lokale tesamenklomping van zeer vele viruspartikels op engste ruimte, en zeer veel transport en verkeer erin:
dát is de hoofdreden van het explosieve optreden der zware Covid19-infecties aldaar.
Overigens is ook van rubeola bekend, dat de infectie hoofdzakelijk door de hoeveelheid getransmitteerde viruspartikels getriggerd wordt.

De contaminatie van de gebouwen, niet in het minst door valse quarantainemaatregelen nog verscherpt, is dan de hoofdreden van verdere gevallen en vooral van zware verlopen.
De in een eerste fase gevormde antistoffen versterken merkwaardig genoeg bij opnieuwe contaminering met grote porties viruspartikels het nieuwe ziekteverloop.
Dit fenomeen (ADE : Antibody Dependent Enhancement) is ook van dengue bekend.

Dat is ook de reden waarom de zieken naar moglijkheid allen naar speciale buitengelegen centra moeten worden geransporteerd en geîsoleerd, en waarom alle gebouwen zorgvuldig gedecontamineerd moeten worden.
Rusland toont dit in Italiê zeer goed- in China werd dit te laat gedaan.

De belgische regering doet nu niets juist:
voor twee weken begonnen ze met de lockdown en streefden ze naar een inperking van het virus en bestreden ze de nederlandse premier Rutte met zijn opteren voor "collectieve immunizatie"; en nu wil een cvp- alias cd&v-minister eerst zelf maar uitrusten tot na pasen, en dan alleen de mensen die ondanks al zijn toeren toch noch positief werden, toelaten te werken.
Na pasen worden dan de "collectief geîmmuniseerden" dan eindelijk beloond.

Pardon, maar de cvp alias de cd&v heeft werkelijk stomme ****** (censuur: lees: "domme lieden")

Anoniem zei

Men kan daar ook aan toevoegen dan in Italie gewapende politie aan de supermarkten staan omdat de supermarkten geplunderd worden. In Spanje wordt dan weer de regering gedagvaard omwille van incompetentie. Ze moesten zo hoogst nodig protesten in de marche van Internationale Vrouwendag laten doorgaan.

Het dodental ten gevolge van maatregelen gaat veel hoger liggen dan de ziekte.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------