BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 21 maart 2020

Griep blijkt twee keer zo dodelijk als het corona-virus


Het begon allemaal toen de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) enkele weken geleden meldde dat het corona-virus vele malen dodelijker zou zijn dan de griep. Volgens de WHO zit de mortaliteit van het corona-virus zo rond de 3,4 procent. Ter vergelijking sterft zo’n 0,1 procent van de patiënten aan de jaarlijkse griep.

Deze cijfers leidden vervolgens tot angstaanjagende krantenkoppen. De WHO heeft echter geen rekening gehouden met milde gevallen die geen behandeling vereisen. In werkelijkheid is de griep twee keer zo dodelijk als het corona-virus, zo blijkt uit officiële cijfers.

De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC berichtte enkele weken terug bijvoorbeeld dat er dit jaar in de Verenigde Staten al tenminste 22.000 mensen zijn gestorven aan de griep. Op datzelfde moment liet de WHO weten, dat er 69 Amerikanen waren overleden aan corona. Wereldwijd stond de teller toen op 6668. Als we dus appels met appels vergelijken, is de griep meer dan twee keer zo dodelijk als het corona-virus.

En dan volgde er nog een doelbewuste (?) kolossale blunder van de WHO wanneer ze gaan beweren, dat COVID-19 beheersbaar zou zijn:

"We praten niet eens over het in bedwang houden van seizoensgriep - het is gewoon niet mogelijk. Maar het is mogelijk voor COVID-19. We doen niet aan contact-tracering voor seizoensgriep, maar landen zouden het wel moeten doen voor COVID-19, omdat het infecties voorkomt en levens redt. Indamming is mogelijk."

"We don’t even talk about containment for seasonal flu – it’s just not possible. But it is possible for COVID-19. We don’t do contact tracing for seasonal flu – but countries should do it for COVID-19, because it will prevent infections and save lives. Containment is possible."

Bron: WHO

Link: 

https://www.who.int/dg/speeches/detail/who-director-general-s-opening-remarks-at-the-media-briefing-on-covid-19---3-march-2020


Dit alles is dus een gigantische blunder van de WHO omdat het corona-virus - net zoals griep - dus duidelijk ook niet in bedwang kan worden gehouden. De samenleving stilleggen om een virus dat niet dodelijker is dan andere virussen en minder dodelijk is dan de griep, dat is waanzin.

En omdat de WHO nu bedacht heeft, dat het corona-virus in bedwang kan worden gehouden, daarom zitten u en ik nu opgesloten in ons eigen huis of appartement!

Met dank aan de Belgische federale regering. Ontslag nu!






2 opmerkingen:

Anoniem zei

De reactie van het WHO is inderdaad zeer merkwaardig.

Kort recapituleren:
1. Coronavirussen zijn sedert tientallen jaren gekend- veroorzaakten nog nooit grote epidemieên.
2. Dit coronavirus heeft een relatief klein genoom (het werd in zeer korte tijd in China en onafhankelijk daarvan in Rusland totaal ontsleuteld).
3. Dit coronavirus schijnt niet te muteren- wat erop wijst, dat het zeer recent is.
4. Stukken van dit coronavirus stammen klaarblijkelijk van insectivoren (vleermuizen, schubbendieren) en van slangen (hier werd dan zeer vriendelijk nog Naja atra- de zwarte brilslang- geserveerd).
Nu worden al deze dieren in gans Zuidoostaziê wel gegeten en op lokale markten verkocht, maar nooit vond er ergends een gelijkaardige epidemie/virusinfectie plaats; en dit hoewel Jav bvb. uiterst dich bewoond ist.
De "vismarkt van Wuhan" heeft er met grote waarschijnlijkheid niets mee te maken.
De reacties van de chinese regering passen ook niet bij een plotse zware epidemie.

Daarentegen past alles voor het management van een biologische aanval.
(Ter herinnering: ABC-wapens: Atomic-Biological-Chemical)

Men zou warempel kunnen menen dat er een nog niet uitgerijpt en alleen maar matig ziekmakend biologisch wapen voortijdig en ongewild onder de mensheid geraakt is.
Dat zou overigens een zeer goede verklaring voor het hysterische gedrag van de westerse regeringen zijn.
Internationaal wordt er over bepaalde informaties (bvb. uir Rusland en China) zeer venijnig gedebatteerd, niet in het minste door de Europese Unie en de USA.

Toch alles zeer merkwaardig.

Anoniem zei

De WHO is dan ook heel gematigd in haar reacties. Het zijn de overheid onder druk van de pers die overdrijven.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------