BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 22 maart 2020

BREAKING: KULeuven werkt samen met het farmaceutische bedrijf 'Johnson & Johnson' om de bevolking met hun experimentele vaccins te 'vaccineren'


Wetenschappers en bedrijven wereldwijd zijn rond de klok bezig om een vaccin tegen het virus te ontwikkelen. In België werkt het Rega-instituut van de KU Leuven bijvoorbeeld samen met het farmaceutische bedrijf Johnson & Johnson.


"Het coronavirus is een blijvertje", vertelt viroloog Marc Van Ranst (Rega Instituut - KULeuven) in "De zevende dag", en de nood aan een vaccin is dus heel hoog. Dat is er voorlopig nog niet. De samenwerking tussen regeringen, wetenschappers en bedrijven wereldwijd is van cruciaal belang om zo snel mogelijk tot een vaccin te komen, én het toegankelijk te maken voor iedereen. Paul Stoffels van farmabedrijf Johnson & Johnson gokt dat er miljarden vaccins gemaakt zullen moeten worden, maar hij is ook hoopvol: "De wereldwijde samenwerking is ongezien."

Bron: vrtNWS

Link:

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/03/22/we-zullen-wereldwijd-miljarden-vaccins-tegen-het-coronavirus-mo/



Kortom, viroloog Marc Van Ranst is hier een belanghebbende partij om een virus, dat niet erger is dan de griep, tot ongeziene hoogtes op te hypen!

Is de integriteit van Marc Van Ranst hier niet geschonden, aangezien dit een miljarden deal betreft?

Marc Van Ranst heeft er dus alle belang bij om de mensen bang te maken en hen rijp te maken voor het vaccin! Zijn adviezen aan de regering zijn dus niet per se in het belang van de burger.

De flaters van Maggie De Block in verband met haar bestelling van 5 miljoen mondmaskers bij een partijgenoot vertaler-tolk doen trouwens het ergste vermoeden. 

Wij zijn leeuwen die door (geld)ezels worden geleid.

Tegen volgend jaar is het corona-virus veranderd en zal het vaccin voor het virus van dit jaar niet meer nodig zijn. Beproefde vaccins kunnen heilzaam zijn, maar wie zou hier in dit geval proefkonijn willen spelen?

Van de nu 75 doden in België is trouwens niet aangetoond, dat ze gestorven zijn als gevolg van het corona-virus. Deze zijn vrijwel allemaal gestorven van een variatie van onderliggende aandoeningen. Duitsland telt de slachtoffers op een geheel andere manier. Daar worden enkel de slachtoffers van het corona-virus geteld en de overledenen die met het corona-virus zijn besmet, maar ook onderliggende aandoeningen hadden, worden niet tot de corona-slachtoffers gerekend. Daardoor liggen de cijfers daar veel lager.

De opstelsom van de Belgische corona-slachtoffers is dus vals en onwetenschappelijk.

Vaccinatie is trouwens geen goed idee, omdat de crisis in Italië waarschijnlijk zelfs mede werd veroorzaakt door een doorgedreven vaccinatie-programma tégen meningitis, dat vooral in de provincies Bergamo en Brescia werd doorgevoerd. Het vaccin verminderde de weerstand van een groot deel van de bevolking.

De Italiaanse premier Conte heeft het gevangenisregime van de Italianen vandaag nog wat aangescherpt. Hij kan het wel goed uitleggen, maar wordt zélf blijkbaar niet ziek. Hoe erg is dat corona-virus eigenlijk? 

Zit de farma-maffia - via de WHO - achter de corona-hysterie?

1 opmerking:

Anoniem zei

Aandelen in Johnson and Johnson kopen. Ze krijgen ook het contract in de VS. Dat is dus kassa kassa kassa. En de bankrekening van De Bock nakijken voor insider trading. Deze komedie heeft nu lang genoeg geduurd, terwijl ik bang van dat ze nog maar pas op dreef aan het komen is.

Nu we toch over de VS spreken. Daar hebben ze volgende week geen geld om hun ambtenaren en leger te betalen en is het ruzie tussen de big business die al meer dan 1 triljard steun gevraagd hebben en een maandloon voor eerlijk hardwerkende burgers.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------