BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 12 januari 2023

"Niets zou pijnlijker zijn voor 'de slachtoffers van seksueel misbruik' dan een staatsbegrafenis voor George Kardinaal Pell" aldus de ideologisch verblinde, linkse minister-president van de Australische deelstaat Victoria, Daniel Andrews

[Tenzij natuurlijk iemand onschuldig wordt veroordeeld! Toch?]


George Kardinaal Pell verlaat het Hooggerechtshof van Melbourne
op woensdag, 21 augustus 2019




















"De in Rome overleden George Kardinaal Pell krijgt geen staatsbegrafenis in zijn thuisland Australië. De minister-president van deelstaat Victoria, Daniel Andrews, heeft die mogelijkheid uitdrukkelijk uitgesloten" kopte vanochtend De Morgen, Het Nieuwsblad, het HLN, de VRT-radio en de rest van de Vlaamse leugenpers op aanstoken van BELGA en REUTERS. De katholieken-hater Andrews zei dat er volgens hem "niets pijnlijkers" zou zijn voor 'slachtoffers van seksueel misbruik' dan een staatsbegrafenis voor Pell. Ook in New South Wales, een andere deelstaat waar Pell actief was, wordt een staatsbegrafenis door premier Dominic Perrottet uitgesloten, aldus het Australische persbureau ‘AAP’.

Een eerste bedenking is, dat Victoria's Premier Daniel Andrews donderdag ook had gezegd, dat hij géén verzoek voor een staatsbegrafenis had ontvangen ("He had not received a request for a state funeral"). Iets wat de Vlaamse leugenpers 'vergeet' te melden. Het is trouwens ook zéér merkwaardig om te veronderstellen - zoals Andrews en Perrottet doen - dat Kardinaal Pell die totaal ten onrechte 404 dagen werd opgesloten in een staatsgevangenis, dat hij nu plots zou zitten te wachten op een begrafenis die door diezelfde staat zou worden georganiseerd.

Sinds de tennisster Novak Djokovic uit Australië werd gedeporteerd en nadat Mathieu van der Poel pas in hoger beroep is vrijgesproken na het incident met twee tienermeisjes in zijn hotel aan de vooravond van het WK op de weg in Australië, weet de hele wereld hoe het gesteld is met de democratie en met het gerechtelijke apparaat in Australië. Hélemaal WOKE!


Waarom George Pell überhaupt 'schuldig' werd bevonden

In de nasleep van het succesvolle beroep van George Kardinaal Pell bij het Hooggerechtshof van Australië en zijn vrijlating uit de gevangenis na 404 dagen, zijn er verschillende boeken verschenen die beweren "onderzoeksjournalistiek" te zijn over deze verbazingwekkende gerechtelijke dwaling. Ze waren allemaal vijandig tegenover Pell. Na het lezen van 'The Persecution of George Pell' - door Keith Windschuttle - wordt het duidelijk dat veel journalisten zéér middelmatige 'onderzoekers' zijn die helemaal niet in de waarheid geïnteresseerd zijn.

'The Persecution of George Pell' is het verhaal van hoe de hoogste niveaus van politie, justitie en politiek in Australië, plus slachtofferlobbygroepen, schadevergoedingsadvocaten en journalisten van grote nieuwsmedia, een gemeenschappelijke reden vonden om een ​​onschuldige man te vervolgen, te veroordelen en gevangen te zetten. Ze waren overtuigd dat de fantasievolle beschuldigingen van twintig jaar eerder waar waren. George Kardinaal Pell zou op één of andere manier twee 13-jarige koorknapen seksueel misbruikt hebben in de overvolle sacristie, op een zondagochtend na de Mis.

De campagne tégen Kardinaal Pell was niet alleen bedoeld om persoonlijk één van de meest invloedrijke religieuze leiders van Australië te vernietigen, maar ook om de reputatie van de Kerk te vernietigen. Om hun man te 'vatten', moesten advocaten, rechters en een koninklijke commissie aloude juridische principes omdraaien, waaronder 'het vermoeden van onschuld', 'schuld buiten redelijke twijfel' (= bij relevante twijfel volgt de vrijspraak) en de bewijslast die bij de aanklager ligt (= er was géén bewijs omdat de aanklacht onmogelijk was). Zij stonden er echter op dat een claim aangaande 'seksueel misbruik' van kinderen altijd moet worden geloofd.

De vervolging van George Kardinaal Pell is niet alleen het verhaal van ernstig onrecht, dat één individu wordt aangedaan, maar ook van de democratische en juridische schade die een samenleving kan worden toegebracht door incompetente, linkse ideologen wanneer ze overtuigd zijn van hun eigen deugdzaamheid en vastbesloten zijn om hun eigen gelijk te zoeken tegen beter weten in.


Neem bijvoorbeeld de geloofwaardigheid van de klagers tegen Pell

In 2002 werd Kardinaal Pell beschuldigd van 'seksueel misbruik' van een 12-jarige genaamd Phil Scott tijdens een jeugdkamp in 1961, toen Pell seminarist was. Hij trad terug als Aartsbisschop van Sydney totdat een onderzoek hem vrijpleitte. Journalisten beschreven Scott als een man met een bewogen verleden. Maar, deze journalisten hadden de carrière van Scott als stand-over man (= een afperser) die een maffieus 'beschermingsprogramma' runde voor de semi-criminele Painters and Dockers Union 'vergeten' te vermelden. Toen de Costigan Royal Commission in de jaren tachtig deze talrijke criminele activiteiten onderzocht, was een heel hoofdstuk van haar eindrapport gewijd aan Phil Scott. Dit werd niet vermeld in de berichtgeving over Pell, toen niet, later niet en nu ook nog niet.

Neem "J", de getuige op wiens woord Kardinaal Pell werd veroordeeld. Zoals Windschuttle opmerkt, kreeg "J" het voorrecht van anonimiteit en lofbetuigingen in de media, terwijl Pell maandenlang werd blootgesteld aan publieke haat en aan 'journalistieke' scheldpartijen. Het was echter niet moeilijk hem te identificeren. Zonder zijn naam prijs te geven, geeft Windschuttle wat achtergrondinformatie over zijn personage. Het betreft een mislukte muzikant van een rockband die ernstige psychische problemen had. "Deze theatrale getuige was precies het soort persoon die de openbare aanklager nodig had om Pell te 'pakken' te krijgen", zegt Windschuttle. Dit soort bewijs was niet toelaatbaar in het proces, maar het is schandalig dat de media dit verdoezelen.

Neem "R", de vriend van "J" die naar verluidt is misbruikt door Pell. Hij stierf aan een overdosis heroïne in 2014, wat "J" ertoe aanzette zijn klacht in te dienen bij de politie over het vermeende misbruik in de kathedraal. Vergeet niet dat "R" - het eigenlijke vermeende 'slachtoffer' - nooit klacht heeft ingediend. "J" beweerde dat "R" verslaafd raakte als gevolg van de zaak Pell. Het is echter waarschijnlijker, zegt Windschuttle, dat "R" aan de heroïne verslaafd raakte als gevolg van de schaamte die bij hem ontstond, toen hij vernam, dat zijn vader "een vaste klant en artiest was in verschillende bondage- en andere seksclubs in Melbourne". Hiervan is niets in de (Vlaamse) media naar buiten gekomen.


Neem bijvoorbeeld de politie

Ook de 'Victoriaanse' politie heeft het totaal laten afweten. In 2012 lekte het rapport uit over de zelfmoorden van 43 jonge mannen die zogezegd seksueel waren misbruikt door Katholieke priesters. Dit rapport veroorzaakte zoveel verontwaardiging dat uiteindelijk de 'Koninklijke Commissie voor Institutionele Reacties op Seksueel Misbruik van Kinderen' (= Royal Commission into Institutional Responses to Child Sexual Abuse) werd opgericht door de toenmalige premier Julia Gillard.

De gegevens werden echter herbeoordeeld in een later vertrouwelijk politierapport waaruit bleek, dat er slechts één zelfmoord was gepleegd en dat méér dan 40 procent van de mensen op de vermeende lijst stonden niet eens kon worden geïdentificeerd. De politie heeft twee en een half jaar dit nieuwe rapport achter gehouden en heeft de valse bevinding van het originele rapport nooit publiekelijk tegen gesproken.

De plaatsvervangend commissaris van de politie van Victoria, Graham Ashton, vertelde dat de 'Catholic Church’s Melbourne Response for dealing with sexual abuse' 620 gevallen van crimineel misbruik had vastgesteld en dat daarvan geen enkel geval bij de politie werd aangegeven. Dit zorgde natuurlijk ook weer voor opschudding bij het grote publiek. Maar volgens Windschuttle waren dit "loze verklaringen die door geen enkel bewijs werden ondersteund". De onafhankelijke commissaris van de Melbourne Response beschreef de getuigenis van de plaatsvervangend commissaris van de politie Ashton als "flagrante onwaarheden". Later werd Ashton gepromoveerd tot hoofdpolitiecommissaris.


En wat met de 'integere' politici?

Premier Gillard richtte de Royal Commission op die zoveel deed om de reputatie van Kardinaal Pell te beschadigen. "Gillard wilde gezien worden als dé toegewijde 'kruisvaarder' voor sociale rechtvaardigheid", zegt Windschuttle. "Kortom, Gillard maakte misbruik van de pijn en het lijden van de slachtoffers voor haar eigenbelang".

De Victoriaanse premier en vrijmetselaar Daniel Andrews - die vandaag ook weer van zich heeft laten horen - staat bekend als een fervent voorvechter allerlei sociaal progressieve - dus WOKE - issues. "Hij zorgde ervoor dat mensen met linkse sympathieën op invloedrijke posities bij de politie en justitie werden geplaatst, waardoor het traditionele concept van de 'scheiding der machten' tussen de regering en justitie ondermijnd werd". Met andere woorden, justitie wordt ideologisch geïnstrumentaliseerd. Premier en vrijmetselaar Daniel Andrews maakte géén geheim van zijn gevoelens voor Pell; hij haatte hem!


Conclusie

De échte 'misdaad' van Kardinaal Pell was, dat hij zich verzette tegen de nu dominante 'geloofsbelijdenis' van die tijd en tégen de vastberadenheid van progressieve, linkse politici, advocaten en bureaucraten om de samenleving op een WOKE manier vorm te geven. Klagers moeten niet altijd geloofd worden. "Als men dat zou doen, dan zou dat het einde van de rechtsstaat betekenen", schrijft Keith Windschuttle, en "zou het onnodig worden om rechtszaken te voeren". De statistieken van de Koninklijke Commissie bevestigen dit. Het aantal mensen dat contact opnam met de Koninklijke Commissie bedroeg 16.953. Het aantal mensen dat aangifte deed van misbruik was 9.325. Maar, daarvan werden er slechts 2.562 doorverwezen naar de politie. Met andere woorden, voor 70% van de klachten was er onvoldoende bewijs. Zelfs de Koninklijke Commissie geloofde ze niet allemaal.

Pell werd twee keer voor de rechter gebracht. De eerste rechtzaak eindigde op 20 september 2018 met een jury die zich blijkbaar in het voordeel van Pell had uitgesproken met 10-2. De jury van de tweede rechtzaak heeft Pell op 13 maart 2019 unaniem schuldig bevonden. Wat verklaart het verschil? Windschuttle schrijft het toe aan de gemanipuleerde, publieke opinie.

In de Verenigde Staten begon de #MeToo-beweging een jaar eerder, in oktober 2017, toen Hollywood-magnaat Harvey Weinstein door meer dan 80 vrouwen werd beschuldigd van misbruik. Gedurende de tijd dat Pell voor de rechtbank stond, werd er intense publiciteit gegeven aan de Weinstein-zaak. En tussen de twee rechtzaken door bood premier Scott Morrison op 22 oktober 2018 in het openbaar een hartstochtelijke verontschuldiging aan aan alle slachtoffers van 'seksueel misbruik'. Het was onmogelijk om niet te worden beïnvloed door de krantenkoppen. De publieke vervolging van Kardinaal Pell door de politie, de journalisten en de sociale media was een echte heksenjacht geworden.

UPDATE: As of the 7th April 2020, George Pell is no longer guilty and has been released from prison. He had his conviction quashed by the High Court of Australia.

UPDATE: Sinds 7 april 2020 is George Pell niet langer schuldig en is hij vrijgelaten uit de gevangenis. Zijn veroordeling werd vernietigd door het Hooggerechtshof van Australië.

George Kardinaal Pell is een échte held, een leider tégen de corruptie in de Katholieke Kerk, en een moedige strijder voor de traditionele, Westerse waarden. De prijs die
George Kardinaal Pell heeft betaald, was een lang decennium dat bestond uit beschuldigingen, aanklachten, mediale haatcampagnes, ondervragingen, arrestaties, processen, een veroordeling en uiteindelijk een gevangenisstraf. Het zijn allemaal de traditionele 'beloningen' van een Christelijke Martelaar die Christus navolgt.








8 opmerkingen:

Anoniem zei

Over de kwaliteit van de 'onderzoeksjoernalisten'.

Ze zijn onafhankelijk. Dat betekent dat ze op hun substack, wordpress of youtube kanaal de juiste adverteerders moeten aantrekken. Dat zijn goed-betalende adverteerders. Katholieken zijn slechte adverteerders. Financiële instellingen of homolobbies zijn goede adverteerders
Vastgoed en verzekeringen betalen ook goed.

En waarom zijn die onderzoeksjournalisten onafhankelijk?

Omdat kranten verlieslatend zijn - omdat niemand hun zever wil lezen - en steeds meer personeel afdanken.

Door de Kerk er zó door te halen hebben ze zichzelf veel schade aangericht. Je moet niet denken dat de mensen dom zijn.

Vandaag zijn ze alle geloofwaardigheid kwijt.

Een zeer groot probleem voor politici die zich op journalisten verlaten om hen op te hemelen en.leugens te bevestigen.

Het proces van Kardinaal Pell zou vandaag niet meer mogelijk zijn. Zijn lijden heeft vruchten afgeworpen.

Anoniem zei

Als antwoord op Anoniem 12 jan 20:26

Over het failliet van de pers

De pers wordt gedagvaard voor de samenzwering van het systematisch verspreiden van propaganda, leugens, en mis- en disinformatie vóór en tijdens de Corona pandemie. In het bijzonder voor de censuur van gerespecteerde dokters die – nu heeft gebleken – altijd de waarheid gesproken hebben.

Amerikaans jurist, Robert F. Kennedy Jr, (zoon van het broer van JFK) oprichter en voorzitter van “Children’s Health Defence”, dagvaardt Washington Post, AP, Reuters, en BBC, op basis van “anti-trust” (mededingingsrecht) , en schendingen van vrije meningsuiting (censuur).

WaPo, AP, Reuters, en BBC zijn lid van het “Trusted News Initiative”, (een monopolie en trust dus) een initiatief dat fake news bestrijdt, opgericht door de BBC, bij de start van de pandemie.

Onder het bewijsmateriaal zal o.a. het volgende geleverd worden:

A/
6 DINGEN DIE Dr. FAUCI WIST VÓÓR DE PANDEMIE.

1/ Dr Fauci (de Amerikaanse Van Ranst en Degucht) wisten dat overheidssubsidie van EcoHealth Alliance, naar Wuhan versluisd werden.
2/ dat EcoHealth ondanks een verbod op ‘Gain-of-Fuction’ van virussen, dit onderzoek toch uitvoerde, en wel in Wuhan.
3/ dat veiligheid en beveiliging in het Wuhan Institute for Virology benedenmaats waren om te voorkomen dat virussen konden lekken.
4/ wist de EcoHealth de voorwaarden van hun overheidssubsidie schonden.
5/ dat Ecohealth hun activiteiten niet rapporteerde ondanks verplichting onder het P3CO
6/ dat hij wist dat aangezien de covid pandemie in Wuhan gestart is, en dat 1 + 1 = 2, er geen twijfel kon bestaan naar de oorzaak van de pandemie.

Dit is allemaal gedocumenteerd in officiële correspondentie en certifiacten, of gebrek aan vereiste rapportage.

B/ DINGEN DIE Dr. FAUCI GEDAAN HEEFT EN NIET GEDAAN HEEFT MAAR HAD MOETEN DOEN.

1/ Heeft hij de president (of gedeputeerden) ingelicht dat hij belastingsgeld (subsidie) naar Wuhan gestuurd heeft, om er Gain-of-Function onderzoek te doen?
2/ Heeft hij zijn oversten ingelicht? Dr Redfield, Dr Birx, Dr. Giroir?

Nee!

BEWIJS:

Video conferentie van 1 feb 2020 om 14:00 met Tusen Dr. Fauci en Dr. Francis Collins. (baas van het overheidsinstituut National Health Institute) samen met 11 andere virologen wereldwijd, aan wie Dr Fauci jarenlang Amerikaanse subsidie gegeven heeft om Gain-of-Function onderzoek te doen.

(Herinner je dat het genoom van het Virus al in Januari 2020 ‘gemapped’ was, en aan farmaceutische bedrijven gegeven is, om een vaccin te ontwikkelen, nog vóór officiële instanties op de hoogte waren van de situatie. Doorheen heel februari zullen officiële instanties ontkennen dat het bestaat, en ontkennen er een probleem is, tot begin maart 202 het hekke van de dam kwam. Dit suggereert dat het de bedoeling was van Fauci en de farma een pandemie te veroorzaken.

Maar dit speelt geen rol in deze rechtzaak.

Wat wel een rol speelt is wat je in het Gerecht kan bewijzen.

Citaten uit de video conferentie van 1 feb 2020:

“het virus ziet er ‘engineered’ uit”. (een genetische modificatie)
“kan niet in de natuur voorkomen”.
“natuurlijke evolutie kan volgens mij dit niet bewerkstelligen, maar is gemakkelijk in een labo te doen”

Ze hebben tijdens dit gesprek besloten – zoals criminelen die hun alibi op elkaar afstemmen - welk verhaal ze de wereld zouden insturen, en besloten iedereen “als gek te bestempelen”, die beweerde dat het uit een labo ontsnapt was, waar ze de pers voor nodig hadden.

En hebben dit per email aan elkaar bevestigd.

Die lui zijn toen naar de grootste persagentschappen gegaan om het verhaal teverspreiden,

ORDINAIRE PERS, ZOALS VTM EN VRT COPIËREN ALTIJD ALLES KLAKKELOOS VAN DEZE AGENTSCHAPPEN.

HET ENIGSTE DE MAINSTREAM PERS GOED VOOR IS, IS HET VERSPREIDEN VAN LEUGENS DIE HOGEROP GEFABRICEERD WORDEN.

Anoniem zei

Aan anoniem 13 januari 2023 om 17:10

In Duitsland heeft plots de chef van het Robert-Koch-Insitut Lothar Wieler, verantwoordelijk voor de staatsmaatregelingen bij de "corona-pandemie", dierenarts van opleiding maar een tijdje in de pathologische anatomie (menselijk) der Universiteit Ulm, zijn stoel geruimd.
Zat steeds naast Merkel , volop in de media, "Van Ranst met stropdas en in kostuum"- en nu plots weg.
De narcistische theatralieker Christian Droste is plots zeer zachtaardig en probeert beminnelijk te glimlachen (De rol van Cassandra is nu bij Selensky belandt).
En Hendrik Streek, de meest geciviliseerde, met vakmanschap en koelbloedigheid, zonder te veel onzin (nuja: "De derde vaccinatie is zoals een kogelvrije vest" Hahahaha...:-) ) zegt nu helemaal niets meer.
Het ganse corona-spektakel wordt nu ontlarfd.
On les aura

Anoniem zei

De pers in Vlaanderen is een grote cloaca: oerdom, luidruchtig, zonder taalbeheersing, zonder enige moraal.
Van hetzelfde niveau als de australische en angelsaksische mainstream-pers.
Waarom een door en door angelsaksisch geverfd, liberaal-vrijmetselaar geîmpregneerd land met anti-katholiek stramien (het roomskatholiek geloof was zeer lang verboden in Grootbritanniê, deels met doodstraf) en een radikale woke-regering nu een staatsbegrafenis voor een roomskatholieke kardinaal zouden decreteren, en dit bij "scheiding van kerk en staat": dit is toch horendulle onzin.
Nooit van katholieke zijde gevraagd, zeker niet door kardinaal Pell, en ook niet aangedacht en gewenst door de australische regeringen.
Dat is alles theatergedonder om de belgische scene in de verf te zetten:
daar hield ene kadinaal Godfried Danneels, wiens bisschopsring ooit eens "verloren ging" alias gestolen werd door een magere jongeling uit Mechelen***, en onder wiens leiding deCPRL in Antwerpen in werkelijkheid een grote homo-troep was, het smerige pedofiele boek Roeach3 gedrukt en gebruikt werd, de gevallen Vanderlyn en Roger Borremens explodeerden, toch vele Te Deums voor de staat en het vorstenhuis, waar dan toch ook nog de geest van "de club der Atrebaten" ronddoolde...
De Morgen ("rooie Vlindr" met "Snoepje"), Het Laatste Nieuws, Destandaard, Het Nieuwsblad, Het Belang vn Limburg, DeGazet van Antwerpen, de BRT, de VRT: ze hebben aan lopende band gedoofpot en niet bericht: omwille van de propaganda van Homoseks en seksuele vrijheid werd de toxische smurrie der pedofilie doodgezwegen.
Integendeel, het parochieblad Kerk&Leven maakte voor deze perversiteiten nog reklame.
De websites van kerknet en de KUL zijn nu wat dit betreft , en qua waarachtigheid, flauwekul en lauwwarme buikloop.
Kardinaal Pell is daarentegen een monument, stabiel als een rots, vergeleken met deze dwergen en meehuilers. Ze leren het nooit.

Anoniem zei

Kardinaal Pell was een held; zoals de Hl. Drie Koningen dapper, Godzoekend, Hem vindend, zich daaraan steeds verheugend, en nederig om het kruis te dragen.
De dikke Danneels die bij de gevallen Vanderlyn en Borremans (Roger) met anderhalve voet in de bak zat, en bij de operatie "Kelk" dan werkelijk meegenomen werd (en daaar in zijn broek deed) was op dat gebied de anti-held, lees: de grootste lafaard,
Jefke DeKesel is geen haar beter... :-)

Als primas van Australiê werd Kard, Pell als vertegenwoordiger van Oceaniê in de Kardinaalraad van neppaus Franciscus beroepen ( een echte brandewijnidee, waar zelfs het franciscusfanatische kerknet over zwijgt).
PF benoemde Kard. Pell dan wel in het decernaat economie en financiên, maar toen Kard. Pell dat serieus aanpakte en de goede vriendjes van Bergoglio in het vizier kwamen, was het snel gedaan.
Kard, Pell veloor zijn bevoegdheden, Becciu en Cie hitsten met getrukeerde berichten de australische staat en de mob op. en de zaak ging haar verloop.
Na 13 maanden gevangenis dan totale vrijspraak en direct ontslag uit de gevangenis.
Neppaus Franciscus/Bergoglio steekt er tot over zijn oren in.

Anoniem zei

De woke-/linksvrijzinnige/oecumenistische mainstream uit westeuropa en uit de USA bestrijdt de Rooms7oecumenistischekatholieke Kerk sedert eeuwen- en wel bijzonder actief toen met het pontificaat van P. Benedictus XVI een moralische versterking opkwam.
In 2012 werd de Vaticaanstad dan van de internationale finantiêle stromen afgesneden- de Deutsche Bank hield nog het langste stand en werd daarvoor zwaar afgestraft.
Vanaf 2007 geschiedden zeer grote inleggingen van kapitaal , en wel de helft van het stichtingskapitaal van de Pauselijke Universiteit van argentiniê, waarvan de kanselier de toenmalige kardinaal van Buenos aires, ene Jorge Bergoglio was.
2013 wer zeer elegant Jorge Bergoglio na de gedwongen partiêle afstand van P.Benedictus XVI tot neppaus verkozen.
Onder de nieuwgekozen eerder rechtsconservatieve regering in Argentiniê, door PFranciscus zeer vijandig aangekeken, morst dit ten onrechte naar het buitenland uitgeleende kapitaal teruggebracht worde.
Zeer moeilijk, is PFBergoglio inderdaad bekend en berucht, dat hij als een echte peronist met geld noet kan omgaan.
Redding kwam dan door de merkwaardige geldtransfer van The Papal Founsation in de USA (durch den pedo- en homofiele kard. McCarrick opgericht), die plots geweldige sommen transfereerde aan het IDPI (Instituto Dermopatica dell'Immacollata), oorspronkelijk een poliklniek voor arme landbouwers, later een maffieus geldtransportvehikel voor onklare transacties)
In het domus Santa Marta begon men te zweten toen de USA naar de uiteindelijke begunstigde vroegen...
Om snel geld te verdienen, werd hupsakee een dure immobiliê in London gekocht, maar de prijzen ontwikkelden zich anders als gehoopt- de schuldenberg werd nog groter.
Kard, Becciu gaf niet op.
Met hulp der 2geheimagentin van het vaticaan" Cecilia Moragna, een plezante ex-studentin, met mooie curven, "specialistin voor interculturele en intermenselijke vrrbindingen" (sic haar eigen website), eerstin Egypte, dan in Libanon waar nu juist de telefoonrechten voor veel geld verkocht werden, dan in de arabische emiraten, tingeltangelde de dame door de mannelijke financieel goed afgezekerde wereld.
(Nix lesbisch, veel schoenen van Prada, tassen van Gucci en een geweldig luxusbed van Pontrona Frau...)
Cecilia Moragna zou in Angola een deelparticipatie van het vaticaan voor een project van olieboorplatformen aan de kust proberen te krijgen, maar dit ging dan toch niet door...
Defascisten/Lega Nord namen Cecilia vast (ze was ZEER GOED bekend), ze bekende ook alles, Kard. Becciu werd voor het groot puliek getraft en direct door neppaus F gerehabiliteerd, zogenoemd "ontkardinalizeerd", de financies zijn ng slechter, en de goede roep is - bijzonder na de dood van P. Benedictus XVI- zoek.
Tptaal failliet- moreekl en financieel.
Het laatste is voor de mainstream het ergste: ze willen nooit geld verliezen..

Anoniem zei

Aan anoniem 13 januari 2023 om 22:08.

De Vlaamse pers is niet van het niveau van de Angelsaksische. Het is veel lager.

Dat is net wat ik eerder wilde zeggen. Omwille van het volgende;

Je moet weten dat wanneer je in België een rubriek met buitenlands nieuws hoort, of leest, dat de betreffende krant of TV station dat van de grote persagentschappen copiëert. Belgische pers hebben geen buitenlandse correspondenten. Tenzij het geheime dienst is.

De grote persagentschappen die wel buitenlandse correspondenten hebben zijn AP, UPI, AFP en Reuters, ze worden de "Big Four" genoemd. Die 4 leveren 80%van het buitenlands nieuws voor alle kranten en tv-nieuws wereldwijd. De BBC , CNN, Fox zijn een tweede niveau persagentschap.

Maar ook zij besparen en hebben steeds minder correspondenten en halen steeds meer van hun inhoud van sociale media.

Je mag het dus niet onderschatten wanneer Robert F. Kennedy net die in het vizier neemt. Hij pakt het concept "NIEUWS" aan en beticht hen die fake news bestrijden dat ze net de oorzaak van Fake News zijn.

En ze werken samen om hun verzonnen verhalen, "HET NARRATIEF" op elkaar af te stemmen. Die coöperatieven worden door Kennedy gedagvaard. Zij die het NARRATIEF verkopen.

Grote afwezige op dit toneel is de Europese Unie, afgezien van het Franse AFP.

Maar in samenwerking met de Europese unie, heeft vorige jaar oktober het Duitse agentschap DPA, 18 Europese agentschappen onder de hoede genomen en THE EUROPEAN NEWSROOM opgericht in de kantoren van het Belgische BELGA. Dat coöperatief wordt dus de coördinator van het EUROPESE NARRATIEF.

Dat is zo een beetje hoe de pers werkt.

ZE VERZINNEN ALLES WAT ZE ZEGGEN.

Nieuws is 100% propaganda geworden met als enigste doel de machtsstructuren te beschermen.

Het is zó erg dat het NARRATIEF zelfs de machtsstructuren en instellingen misrepresenteert. Wanneer je dan op de website van de instelling gaat kijken, zie je dat de pers hun boodschap verdraait heeft om het in het NARRATIEF te doen passen.

Aan Jan Publiek zeg ook zo, als je je wil informeren neem je een hamer, en die gooi je naar de TV.

Als je iets weten lees je boeken, vakmagazines, de rest vind je op sociale media van influencers, youtubers, bloggers die elkanders kennis delen.

Je zal wel moeten leren hoe je een lijst samenstelt van mensen die je op sociale media volgt.

Eentje die ik wil aanraden is Michael Schellingberger op Twitter. En dan kijk je naar de mensen die door hem geciteeerd worden. Zo bouw je je lijst op van mensen door wie je je laat informeren.

Maar de anoniem aan wie ik antwoord, weet dat al, want hij lijkt zeer goed geïnformeerd.

The Guardian Angel zei

Het is zeer duidelijk, dat de Woke-Community hun tegenstanders beschuldigen van de misdaden die ze zélf begaan! Het is pure projectie!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------