BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 4 januari 2023

BREAKING: Vandaag groetten méér dan 75.000 gelovigen Paus Benedictus XVI


Breaking: Dit betekent, dat tijdens de 3 dagen van rouw,
méér dan 210.000 gelovigen hun respect kwamen betuigen
aan Paus Benedictus XVI.

______________________________________________________________________

Breaking: Palazzo Chigi - Giorgia Meloni & Co - laat ter elfder ure weten,
dat ter gelegenheid van de plechtige begrafenis van Paus Benedictus XVI,
de nationale en Europese vlaggen aan alle openbare gebouwen
en op het hele nationale grondgebied van Italië,
op 5 januari 2023 nu toch nog halfstok gehangen zullen worden.



3 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Guardian Angel,

Bij deze gelegenheid wil ik u danken voor de inspanningen die u reeds vele jaren levert om ons, authentieke Vlaamse Katholieken, op een eerlijke en glasheldere manier op de hoogte te houden van het (wan)beleid dat gevoerd wordt door de huidige machthebbers in onze Kerk.

Het is mij echter opgevallen dat u tot op heden geen blogpost hebt geschreven in verband met het grote onrecht dat de amerikaanse priester Frank Pavone onlangs werd aangedaan. Naast zijn gekende machinaties om de eeuwenoude leer van de Katholieke Kerk radicaal te veranderen, blijkt antipaus Franciscus nu ook actief op het oorlogspad te gaan om individuele priesters definitief het zwijgen op te leggen. Zo liet de hoogbejaarde marxist op 6 november december de gekende priester Frank Pavone uit zijn ambt ontzetten op grond van politieke redenen. Pavone, een gekend en gerespecteerd leider van de pro-lifebeweging, had het immers gewaagd om tijdens de vorige verkiezingen in zijn land enkele conservatieve kandidaten openlijk te steunen. Vermits het schandelijke machtsmisbruik door Franciscus in deze zaak nauwelijks in de gevestigde media aan bod kwam, is het misschien interessant om hier een aparte blogpost aan te wijden. Met vriendelijke groeten!

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Hartelijk dank voor uw reactie.

De zaak van Fr. Frank Pavone is me bekend. Zijn laïcisering is er inderdaad vér over, maar sowieso ongeldig. Maar, denkt u nu écht dat je als priester in de VS ongestraft Trump kan steunen? Nogmaals, het is de 'democratische' Obama-Biden-Clinton-Podesta-kliek die Paus Benedictus XVI in het kader van de 'Catholic Spring' heeft afgezet. Denkt u nu écht dat een eenvoudige priester in de VS iets tégen deze leiden vermag? Wat met Raymond Kardinaal Burke of Gerhard Kardinaal Müller. Die werden ook onder druk van dezelfde kliek afgezet. Bergoglio voert alleen maar uit wat hem vanuit de DC wordt opgedragen, net zoals alle andere Europese politici. Wat te denken van het 'Aggiornamento' of de 'Modernisering' van de Kerk door Johannes XXIII? Het Tweede Vaticaanse Concilie werd gekaapt door de CIA. Daar is alles mee gezegd.

Anoniem zei

Aan anoniem 4 jsanuari 2023 om 23:43

Geachte,
Bij het lezen van Uw reactie moest ik direct denken aan enige commentatoren uit de leuvense en modernistische hoek, die hier in de jaren 2013 en 2014 regelmatig postten.
Uw eerste zin beslaat 3 lange regels en omvat 42 woorden.
Dat maakt het zeer moeilijk om te verstaan.
De casus Rev. Pavone is goed bekend en wordt op de amerikaanse media zeer zorgvuldig gevolgd-
maar wegens ongeldigheid natuurlijk niet zo belangrijk.
Zorg er echter voor dat men hierover op kerknet bericht; of laat tenminste een finantiêle ondersteuning door Leen van Maercke met zijn wijn- en kaashandel (in natura kunnen die produkten slecht of niet over de US-grenzen) naar ZEH Pavone sturen.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------