BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 15 januari 2023

BREAKING | Ook 'LifeSiteNews' zegt het nu openlijk: "Paus Benedictus XVI werd ondermijnd en bedreigd door de NSA, de CIA etc. Er was een staatsgreep - een Coup d'État - van Obama, Biden, Clinton en Podesta tégen Paus Benedictus XVI

De abdicatie van Paus Benedictus XVI was ongeldig! Bergoglio is géén paus!"



8 opmerkingen:

Anoniem zei

Heel opmerkelijk dat Gänswein hierover niets zegt in zijn pas verschenen memoires. Enig mogelijk besluit: compleet verzonnen verhaal.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

"Heel opmerkelijk dat Gänswein hierover niets zegt."

of

"Heel opmerkelijk dat Paus Benedictus XVI hierover niets zegt."

of

Vreest Gänswein voor een aanslag?

of

Vreesde Benedictus XVI voor een aanslag?

Indien u zich een beetje zou verdiepen in de bemoeienissen van het Amerikaanse regime met het Vaticaan, dan zou u nog ogen open trekken.

Of

Denkt u misschien dat de 'Groene Patriarch' van Constantinopel niet op de loonlijst van de CIA staat?

Of

Denkt u dat de Daila Lama - nota bene opgehemeld door Johannes Paulus II - géén Amerikaanse marionet is?

Anoniem zei

Ik twijfel eraan of jij dat boek wel gelezen hebt. Indien wel, dan had ik een iets substantiëler verwacht.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Ik zou liegen als ik zou zeggen, dat ik iets substantiëler van het boek van Gänswein verwacht zou hebben.

Waarom denk je dat het boek nu uitkomt?

Gänswein roept het uit, dat hij NIETS zal zeggen. Daarom schrijft hij dat boek waar niets nieuws in staat.

Gänswein moet voor 1 februari het klooster van Mater Ecclesiae verlaten.

Hij zal waarschijnlijk ook het Vaticaan moeten verlaten en wordt dus gestript van zijn beveiliging.

Bergoglio zal hem nooit Kardinaal creëren.

The Guardian Angel zei

Met andere woorden,

Waarom heb je een boek nodig om NIETS te zeggen?

1. Het is een boodschap aan degenen die méér weten.

2. Met woorden kan je veel verbergen.

Anoniem zei

Aartsbisschop Gänswein heeft zijn memoires de titel gegeven "Niets dan de waarheid!"
Zeer merkwaardig, omdat een boek met leugend " Waarheid en leugens" en/of "Totaal gelogen" natuurlijk geen mens iteresseert.
De lezer gaat er terecht van uit, dat een boek de waarheid of het waarachtig gezichtspunt van de auteur in zijn toenmalige positie weergeeft.
Een groot deel van het boek - en niet het oninteressantste- gaat over het neerleggen van het ministerium.
Gänswein bespreekt dat zeer itvoerig, voor een niet gering deel ook zeer verward, en draait zich dan in alle mogelijke boa constrictorkronkels om de fouten in de latijnse tekst van P.Benedictus XVI te verklaren.
JosephCardRatzinger/P. Benedictus XVI schreef en sprak uitstekend latijn, Gänswein ook, en in hun directe omgeving waren uitstekende latinisten.
De "afdanking" werd dan zo geheim voorbereid, dat een groot deel van de kardinalen ingewijd was (het "geheim" was daarmee publiekelijk bekend) ; maar en geheime consultatie van een betrouwbare latinist uit P.Benedictus XVI trouwe aanhangerschaar vond niet plaats.
Kard.Ratzinger/P.Benedictus XVI heeft overigens zelf nog gespendeerd voor die website (duitstali kath.net)
De drukmiddelen die op P. Benedictus XVI uitgeoefend werden, de finantiêle wurging van het Vaticaan, de postings van de Podesta's, de afschuwelije inhoud van die postings en het milieu waarmee ze in verbinding stonden, zijn openlijk bekend. Dor buitenlandse geheimdiensten meegelezen, gearchiveerd, publiek gemaakt- 2016-2017 spelen ze en enorme rol in de US-presidentsverkiezingen en spelen een beslissende rol in de overwinning van Donald Trump over Hillary Clinton.
Dat is zeer goed bekend en geen uitvindsel, knaagden de linkse demokraten nog 3 jaren later aan de "beînvloeding der presidentsverkiezingen door buitenlandse machten".
Lees: de russen hadden de postings van de Podesta's met Hillary meegelezen en de ganse smeerlapperij aan het licht gebracht.
ff.

Anoniem zei

Opvallend is dat AB Gänswein niets over de langjarige trouwe vriendenkring van P.Benedictus XVI zegt: JosepCardRatzinger goed kennende, zou hij zich - het was een primeur in de wereldgeschiedenis en hij was zich daarvan zeer goed bewust- zeker raad en overleg bij kerkhistorici en begaafde kerklatinisten gehaald hebben, ook en vooral omdat hij hiervoor tijd had.
Een zeer goede oude vriend van hem, gedegen kerkhistoricus, heeft het hele circus dan weinig later zeer vrijmoedig zeer critisch gecommenteerd.
De dubia werden nooit beantwoord, de correctio filialis evenmin.
Kard. Pell heeft dan als "Demos" het "pontificaat" van neppaus Franciscus correct als een geweldige catastrofe voor de Kerk bestempeld.
AB Gänswein is oud en volwassen en rijp genoeg, om te weten wat hij schrijft en war hij niet zegt, en om zijn naam op een publicatie te zetten.
In februari 2013 was Gänswein zo platgeslagen (tot zover "de lange voorbereiding") dat hij bij de afkondiging door P.Benedictus XVI sterk weende en bij de daarop volgende tsunami van ontgoocheling en angst en verwarring der trouwe gelovigen lang niets kon zeggen en dan een postingstekst van mijne weinigheid als reddingsboei kasseerde en ze ook nog officieel liet afkondigen....
Anoniem van 15 januari 2023 om 21.17 mag verder dromen.
"De vogels fluiten intussen van het dak" hoe P.Benedictus XVI onder druk werd gezet- en hoe gering zijn ondersteuning was.
Rari sunt nantes in gurgite vasto.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Hartelijk dank voor uw toelichting.

Ik kan u mededelen, dat Gänswein schrijft, dat het besluit van 'aftreden' definitief genomen werd in September 2012 en dat hij er toen voor het eerst van hoorde. Uit zéér goede bron weet ik dat dat niet klopt. Men was er al veel langer mee bezig. Het bezoek van Biden op vrijdag, 3 juni 2011 is daarbij cruciaal. Vergeet bijvoorbeeld niet dat 'Vatileaks' al begon eind 2011 en pas goed openbarstte in Januari 2012. Ook was dat besluit niet definitief omdat het steeds maar uitgesteld werd tot de SWIFT-affaire er een definitief einde aan maakte.

Opvallend is ook dat de 'butler' van de Paus al in mei 2012 werd gearresteerd.

Opmerkelijk is verder ook dat onderzoekers op het gebied van cyberbeveiliging van de regering van de Verenigde Staten schreven dat de verantwoordelijkheid voor het lekken van de Podesta-emails in 2016 toe te schrijven was aan de Russische cyberspionagegroep 'Fancy Bear', naar verluidt twee eenheden van een Russische militaire inlichtingendienst. Sommige of alle e-mails van Podesta werden vervolgens verkregen door 'WikiLeaks', dat in oktober en november 2016 meer dan 20.000 pagina's met e-mails publiceerde. Hier is dan ook nog eens een directe link naar de affaire Julian Assange.

Ettore Gotti Tedeschi, de voormalige president van de IOR, heeft al publiekelijk laten optekenen, dat de versie in het boek van Gänswein aangaande de IOR niet klopt.

Gänswein had zijn boek toch beter een andere titel gegeven, aangezien zijn boek weer méér vragen oproept dan antwoorden geeft. Gänswein doet hier mee aan de doofpot. Tenzij, dat alles in deze zaak één grote leugen is en dat het grootste complot uit de 21ste eeuw met alle mogelijke middelen geheim gehouden moet worden. De bedreiging waarmee Benedictus XVI te maken heeft gehad, betreft niet alleen zijn eigen leven, maar moet ook het leven van vele anderen op het spel gezet hebben.

Velen hebben zich al geërgerd aan de gelatenheid van Paus Benedictus XVI in het Mater Ecclesiae Klooster. Maar, misschien had Benedictus al bepaald, dat dit alles het menselijke vermogen om hier nog uit te komen en daden te stellen die er toe doen, totaal nutteloos zouden zijn. Misschien dat hij het in de Handen van God gelegd heeft.

Het is niet onmogelijk dat dit complot - dat zo groot is - de val van de VS, de EU en de NATO zal betekenen aangezien zij allen betrokken waren!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------