BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 11 januari 2023

George Kardinaal Pell begeleidt nu Paus Benedictus XVI naar de hemelse glorie

Paus Benedictus XVI en George Kardinaal Pell


















Uiteindelijk werd George Kardinaal Pell na 404 dagen onterechte detentie door de Hoge Raad van Australië vrijgesproken van alle beschuldigingen van 'seksueel misbruik'. In werkelijkheid geloofden maar weinigen in de valse en absurde beschuldigingen die - zonder enig bewijs - vooral geuit werden door de 'progressieve' massamedia en de homolobby 'binnen de Kerk'. De waarheid is, dat de traditionalistische en de conservatieve standpunten van Kardinaal Pell niet meer pasten bij de nieuwe koers van de Bergogliaanse Bastaardkerk en daarom moest hij geneutraliseerd worden en dus werd hij als een martelaar naar de schandpaal gestuurd die hij frontaal onder ogen zag en met de steun van het gebed en altijd vertrouwend op de hulp van de Heer wist te overwinnen.

En dan was er nog deze kwestie die waarschijnlijk de échte reden van de rechtszaak tégen hem was: George Kardinaal Pell werd op 24 februari 2014 benoemd tot Prefect van het Secretariaat voor de Economie, waarschijnlijk omdat hij in Australië te machtig was geworden. Hij kreeg daarbij in Rome te maken met tegenwerking vanuit het Staatssecretariaat. Daarover zei Kardiaal Pell in 2021: "Ze waren vooral niet blij dát ik het deed. Het was niet zozeer mijn stijl die problemen maakte, maar mijn actie tegen corruptie, incompetentie en verspilling. Ze wilden niet dat die aan het licht zouden worden gebracht. We hebben dat gezien bij de aankoop van het grote gebouw in Londen. Het Staatssecretariaat [met zijn contacten in Australië] liet het ons niet toe, hoewel wij daartoe gemachtigd waren. De experts van PricewaterhouseCoopers werden ook tegengewerkt en de interne toezichthouder werd ontslagen".

1 opmerking:

Anoniem zei

Over dat gebouw in Londen en de dwaze pers; je leest vanmorgen dat de vastgoed markt aan het afkoelen is, "goed nieuws als je een woning wil kopen" aldus de VRT.

Dat de residentiële vastgoedmarkt aan het koelen is heeft alles te maken met het FEIT dat de hypotheekmarkt in elkaar gestort is. Dus helemaal geen goed nieuws voor zowel kopers als verkopers.

De commerciële vastgoedmarkt is een ander verhaal. Dat is één ponzi scheme, dat gebaseerd is op witwas operaties. Het de ene crimineel die tegen de andere opbieden. En dan gaat het Vaticaan meespelen in dat spel in Londen. Menen dat het nodig is vijanden te maken in die maffia.

Dit is ten einde aan het komen want elke grote stad, met Londen voorop heeft er steeds meer problemen mee dat niemand lijkt te weten wie eigenlijk eigenaar is van de torens in de City. Er worden honderden miljoenen betaald, voor gebouwen en niemand die weet waar het geld vandaan komt.

Fraude natuurlijk, en zoals elke fraude op grote schaal is de top van het land er ditmrect bij betrokken. Daarom de Kardinaal Pell persona non grata werd, en niet in het geringste in Australië. Weet je wat je voor een vierkante meter in Sydney betaald?

Als je in die krabbenbak begint te roeren, ben je je handen kwijt. Als je buitenlandse spelers in de plaatselijke vastgoedmarkt krijgt wordt de "plaatselijke bevolking" (lees maffia) uit de markt geprijsd.

Maar voor de VRT is dat goed nieuws

Idioten zijn het.

Benk altijd, iemand die zonder bewijs voor een rechter getrokken wordt, is het een vendetta. Als die persoon vrijgesproken wordt, is die ook echt onschuldig.

Dat kan je niet zeggen van iemand die nog nooit voor een rechter getrokken is.

President Trump is daar een prachtig voorbeeld van. Terwijl de vastgoed maffia in New York genoeg eitjes te pellen heeft met Trump.

Iemand die een hersenscan krijgt weet tenminste dat hij hersenen heeft, wat een journalist die nooit een hersenscan gehad heeft niet kan zeggen.


S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------