BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 4 november 2020

Steeds meer bewijs voor 'democratische' staatsgreep in de VSA

Het nieuws over verkiezingsfraude neemt toe, ondanks de beschamende pogingen van de reguliere media om de waarheid en de feiten te censureren om hun kandidaat het voordeel te geven. Er zijn staten waarin het aantal stemmen groter is dan het aantal kiezers; andere staten waarin de mail-in-stemmen uitsluitend in het voordeel van Joe Biden lijken te zijn; andere staten waarin het tellen van de stembiljetten zonder reden is opgeschort of waar sensationeel geknoei is ontdekt: altijd en alleen tégen president Donald J. Trump, altijd en alleen ten gunste van Biden.

In werkelijkheid zijn we al maandenlang getuige van een voortdurende stroomversnelling van nieuws, van gemanipuleerde of gecensureerde informatie, van misdaden die worden verdoezeld ondanks het harde bewijs en onweerlegbare getuigenissen. We hebben gezien hoe de Diepe Staat zich ruim van tevoren organiseerde om de meest kolossale verkiezingsfraude in de geschiedenis uit te voeren, om de nederlaag te verzekeren van de man die zich krachtig verzette tegen de oprichting van de Nieuwe Wereldorde die door de kinderen van de duisternis wordt betracht. Denk niet dat de kinderen van de duisternis eerlijk handelen, en schrik niet als ze met bedrog opereren. Gelooft u misschien dat de volgelingen van Satan eerlijk, oprecht en loyaal zijn?

In deze uren, terwijl de Poorten van de hel lijken te zegevieren, sta mij toe om mij tot u te richten met een oproep, waarvan ik overtuigd ben, dat u er snel en met vrijgevigheid op zult reageren. Ik vraag u om een ​​daad van vertrouwen in God te stellen, een daad van nederigheid en kinderlijke toewijding aan de Heer der Hemelse Legerscharen. Ik vraag u allen de Heilige Rozenkrans te bidden, indien mogelijk in uw gezin of met uw dierbaren, uw vrienden, uw broeders en zusters, uw collega's, uw medesoldaten.

Laat u niet ontmoedigen door de misleidingen van de vijand, zeker niet in dit verschrikkelijke uur waarin de kinderen van de duisternis onbeschaamd met leugen en bedrog de hemel durven uit te dagen. De uren van onze tegenstanders zijn geteld wanneer u bidt, wanneer we allemaal in Geloof en met de ware ijver van de naastenliefde bidden.

De dagen die ons te wachten staan, zijn een kostbare gelegenheid voor ons allemaal, en voor degenen die zich vanuit alle delen van de wereld spiritueel met ons verenigen. We hebben de eer en het voorrecht om deel te kunnen nemen aan de overwinning van deze spirituele strijd, om het krachtige wapen van de Heilige Rozenkrans te gebruiken zoals onze voorvaders deden in Lepanto om de vijandelijke legers af te weren.

+ Carlo Maria Viganò, Aartsbisschop

Voormalig Apostolisch Nuntius naar de Verenigde Staten van Amerika

4 November 2020

De Heilige Carolus Borromeus


Bron: The Remnant

Link:

https://remnantnewspaper.com/web/index.php/articles/item/5139-message-of-archbishop-carlo-maria-vigano-to-american-catholics-and-to-all-americans-of-good-will

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik dacht dat Biden een Katholiek is en Trump een Presbyterian?
Dus de Katholieke kerk in de VS is dus voor de Presbyterianen en tegen de Katholieken?
Interessant...

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Niet vergeten, dat Biden pro-abortus is en dat hij dus geëxcommuniceerd is. Raymond Leo Burke heeft inderdaad zelfs nog gezegd, dat Biden de communie niet mag ontvangen.

Als 'dank' liet Biden persoonlijk Raymond Leo Burke door Bergoglio afzetten, toen Paus Benedictus XVI van de macht verdreven werd, ook al door het duo Obama-Biden.

Anoniem zei

En vier jaar geleden was er het Hillary Clinton Email dump, met de details hoe de Amerikaanse Democraten een "Katholieke Lente" wilde organiseren. Een modernistische revolutie binnen de Kerk. Geloof me vrij. Het kan allemaal veel erger voor de Kerk dan hetgeen waar clown Bergoglio toe in staat, want Bergoglio is maar een clown. Dat weet Clinton ook.

Alles wat katholieke is in de VS weet dit. Daarom dat alle katholieken voor Trump stemmen, niet omdat de man katholiek zou zijn, maar omdat je met de Democraten dergelijke bloeddorstige maniakken hebt.

Denk je dat je hard te verduren hebt in de Corona lockdown? Dit is maar het begin. Dit is nog maar het welkomsgeschenk van Europa aan Biden, waarin Europa plat op de vloer gaat, nog voor de man verkozen is.

Indien Biden verkozen wordt, zal die lockdown nooit meer opgeheven worden. Avondklokken niet omwille van een virus, maar omwille van oorlog.

Anoniem zei

Eerste anononiem. Aartsbisschop Viganò vertegenwoordigt de Katholieke Kerk in de VS niet. Hij was nuncio in de VS, maar is al bijna 5 jaar op pensioen. Hij noemt de paus “een regelrechte leugenaar”. Naast Bergoglio, krijgen ook Kardinaal Sodano, Bertone, en Parolin het op hun schotel gegooid dat het sex schandaal van McCarrick onder het tapijt geschoven hebben. Verder verklaart de aartsbisschop dat het Tweede Vaticaans Concilie een “schisma” is. Van de laatste encykliek ‘Tutti Frutti’ van Bergoglio zegt Viganò dat het “een ideologisch manifesto voor de New World Order” is, waarin met “oorverdovende stilte” over abortus gezwegen wordt.

In juni schreef Aartsbisschop Viganò een lange brief naar Trump waarin hij de Corona pandemie en George Floyd protesten een strijd tussen de kinder van het licht en de kinderen van de duisternis.

Trump Tweete:

So honored by Archbishop Viganò’s incredible letter to me. I hope everyone, religious or not, reads it! https://t.co/fVhkCz89g5
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 10, 2020


Trump heeft zijn dochter aan de Chief Financial Officer van een van zijn ondernemingen uitgehuwd, in een zeer rijkelijk joods huwelijk. Trump bijt tenminste de hand niet die hem voedt. Biden wel. Biden bijt weldegelijk, en als die je bijt, krijg je hondsdolheid – en daar sterf je van.

Anoniem zei

Eerste Anoniem heeft recht op een gedegen antwoord.

Hij vindt het “interessant” dat Aartsbisschop Vigano ter hulp van de Republikeinen komt.

Wel, beste Anoniem, als dat interessant vindt, zal de komende 1,500 woorden ook interessant vinden.

DEEL 1/4

UNDERSTANDING THE TRI-FOLD NATURE OF THE DEEP STATE.

Beknopte vertaling en commentaar op een artikel van Matthew Ehret op de webstek van Strategic Culture Foundation

https://www.strategic-culture.org/news/2020/11/03/understanding-tri-fold-nature-of-deep-state/

THE DEEP STATE

Het Amerikaanse systeem is opgericht door Benjamin Franklin, na de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog (1775–1783) en de breuk van de V.S. als kolonie van Engeland. Dit systeem was gebaseerd of Protectionisme, een Nationale Bank, en interne verbeteringen.

De Deep State ontstond onder aartsverrader Aaron Burr, de oprichter van het financieel begrip “Wall Street”, wiens obsessie erin bestond de Amerikaanse Unie op te heffen, en de V.S. als kolonie naar haar ‘rechtmatige eigenaar’ – Engeland – terug te geven. Zijn ‘Handlers’ waren de Britse oligarchische families zoals de Cecil-dynasty, de Earls of Salisbury, en de Earls van Marlborough.
Reeds sinds de Engelse (katholieke) koning James I zijn dezen instrumentaal in hun aanvallen op de Katholieke Kerk, het schisma van Engeland en Rome, (de Anglicaanse kerk) de start van de 30-jarige oorlog, en nog veel meer oorlogen in Europa. Er zijn verschillende Winston Churchils geweest in de geschiedenis en allen hebben ze zeer bloedige oorlogen in Europa en daabuiten gestart. Ik benadruk “bloedig”. Ik bedoel niet ‘strategisch’ of ‘verrovering’. Ik bedoel het vergieten van katholiek bloed als enige doel van de oorlog.

Aaron Burr had President Alexander Hamilton gedood in een duel (1804). Zijnde verwikkeld in allerlei duistere zaken, is hij teneinde arrestatie te vermijden terug naar Engeland gevlucht, waar hij 5 jaar onderdak vond bij Jeremy Bentham.

Bentham was een avant-garde filosoof, bij wie we de oorsprong vinden voor utilitarianisme, the ‘Happiness Factor’, monetaire expansie en woeker interest, dierenrechten, en vrouwenrechten (dierenrechten en vrouwenrechten verschillen niet veel) en gelijkheid tussen man en vrouw, (voorlooper van Feminisme – denken jullie nu echt dat vrouwen zelf met feminisme op de proppen gekomen zijn?), en Gender gelijkheid, en decrimininalisatie van homoseksualiteit, opheffen van de privé sfeer (transparantie is een deugd dacht hij). Transparantie van de privésfeer verhoogt de ‘Happiness Factor’. Hij was tegen van de verklaring van mensenrechten gekant zoals die uit de Franse Revolutie voortkwamen. (zoals ik zei; er is geen verschil tussen dierenrechten en vrouwenrechten, wanneer je de mens als kuddevee behandelt) en nog veel meer.

Jeremy Bentham heeft ook de anthropogene klimaatsopwarming door koolstofuitstoten geformuleerd.

Anoniem zei

DEEL 2/4
Aaron Burr heeft dus 5 jaar met deze tist doorgebracht, en eenmaal volleerd in diens kwakzalverij, luciferianisme, en andere ‘wetenschap’, is hij naar de V.S. wedergekeerd, als middenman tussen de Britse Geheime Dienst en de Amerikaanse sympathisanten van de Engeland, met als doel de Amerikaanse burgeroorlog te starten.

Om dit te bereiken richtte Aaron Burr 3 netwerken op, die tot vandaag actief zijn;

1/ Het Anglo/Canadees etablissement – dit is hoofdzakelijk financieel.

2/ Het Oosters Etablissement; ook bekend als de Essex Junto, die controle nam over de Federalist Party, van President Hamilton – de latere Democratic Party. Na overname van de Federalist Party werd deze Pro-Engelse en Empire Loyalist; lieden die in de V.S. bleven, maar trouw bleven aan de Britse Koloniale Wereldorde, de Engelse Kroon, en ijverden om de Amerikaanse gondwet op te heffen.

3/ de ‘Virginia Junto’, Britse slaven-drijvende aristocratie – Albert Pike (Scottish Rite freemasonry), die na de burgeroorlog onder leiding van Giusseppe Mazzini (Italiaanse vrijmetselarij achter de unificatie van Italië), in de V.S. de “Young Americans” en de KKK oprichtte. Mazzini heeft ook ‘Young Europe’ opgericht. Zie ook oprichting van ‘Southern Rite’ Freemasonry in de V.S. – verbonden met de Scottish Rite.

DE POLITIEKE ARM VAN DEZE NETWERKEN IS DE AMERIKAANSE DEMOCRATIC PARTY – met het gedachtengoed van Jeremy Bentham.

Dit waren slavendrijvers, kolonialisten, mysogonisten die meer om hun hond geven, racisten, de grondwet haten, spionnage netwerken, klimaatsdoemdenkers, die Amerika uitbuiten in het voordeel van Londen, onder leiding van de Anglo-Canadese Financiële elites.

Wil je meer over Albert Pike lezen, hier:

https://archive.schillerinstitute.com/fidelio_archive/1993/fidv02n01-1993Sp/fidv02n01-1993Sp_004-why_albert_pikes_statue_must_fal.pdf

Deze 3 netwerken vormen de Deep State.

Deze netwerken van ‘Young Americans’ en ‘Young Europe’ zijn nu nog actief. Luister maar een naar de verslaggeving van de Amerikaanse Presidentsverkiezingen en de totale prostratie van Europa voor Joe Biden. Dat zijn dezelfde 3 netwerken in actie vandaag.

Anoniem zei

DEEL 3/4

De Moord op President Lincoln.

Eerst en vooral Abraham Lincoln was een Republikein. (de Democraten zijn de slavendrijvers) De Republikeinen hebben ook hun netwerken, maar deze zijn gevormd rond de uitdrukkelijke wens zich van de Engelse Kroon en de Europese Oligarchen af te zonderen. Ze zijn niet voor niets naar Amerika getrokken, en hebben niet voor niets Europa achtergelaten. Die wilde niets meer met Europa te maken hebben.

Tienduizenden boeken zijn over de moord op Lincoln geschreven, maar als het Boek niet zegt dat hij door de Engelsen vermoord is, verspilt men het papier waarop het boek gedrukt is.

Hoe veel van die boeken vermelden dat de vermeende moordenaar een cheque van $500 op zak had toen hij neergeschoten is bij zijn arrestie – getekend door de directeur van de Ontario Bank of Montreal, die later burgemeester van Montreal werd?

Typisch; schiet hem neer. Dan kunnen ze niet zeggen wie hun opdrachtgever is. Dat doen ze vandaag nog. Hoe vaak hoor je dat de geheime dienst de terrorist kende? Telkens er een terrorist neergeschoten wordt, weet je wie zijn ‘handler’ is. Alleen echte terroristen worden opgepakt.

Hoe veel van de boeken vermelden de acties van ‘Southern Cofederacy’ geheime dienst, die tijdens de Amerikaanse burgeroorlog actief waren in Montreal, Toronto, en Halifax, onder leiding van ‘Confederate’ Staatssecretaris Judah Benjamin, en diens ‘Handlers’ in de Britse Geheime Dienst?

Hoe veel van die boeken vermelden dat de vermeende moordenaar 4 weken in deze hoge kringen in Montreal verkeerd heeft, net voor de moord op President Lincoln? Dat hij in St Lawrence Hotel in Montreal verbleef; het hoofdkwartier van de ‘Confederacy’.

Montreal – City of Secrets (2017), Barry Sheehy is wel een goed boek.

Deze netwerken zijn nu nog actief. Wist je dat het Canadese Blockrock, de grootste ‘Shadow Bank’ ter wereld is, en momenteel de miljarden en triljarden aan Corona stimulus aan het verdelen is. Leg me dat eens uit.

Zoek Blackrock en Blackstone maar eens op. Allen hebben de mond vol met mensenrechten, dierenrechten, homorechten, vrouwenrechten, het klimaat, gelijkheid, happiness, maar als ze geld investeren, investeren ze het in het omgekeerde.

Maar waar ging de moord op Lincoln over?

DE FINANCIËLE ELITES IN LONDEN WILDEN IN V.S. DE FEDERAL RESERVE OPRICHTEN. LINCOLN HEEFT DIT NIET TOEGELATEN. HET HEEFT TOT 1913 GEDUURD EER ZE ER WEL IN GESLAAGD ZIJN. OP SLAG WERD DE GROOTSTE SLACHTING VAN ONSCHULDIGE MENSEN IN DE GESCHIEDENIS VAN DE MENSHEID IN DE LOOPGRAVEN VAN DE WESTHOEK GESTART.

De vraag is vaak waarom de Eerste Wereldoorlog niet na de Amerikaanse Burgeroorlog uitgebroken is. Het antwoord is simpel. Londen had de Federal Reserve nodig om het doen. Met de Federal Reserve onder controle van Londen, had Londen controle over de V.S., en kon vermeden worden dat in de Eerste Wereldoorlog, Amerika Engeland zou aanvallen.

En een toetje over Blackrock en Blackstone.

Die ‘rock’ of ‘stone’ waar ze zich naar noemen, is de satanistische zwarte kubus van Saturnus – die we ook vooraan in de belgische kerken zien.

Anoniem zei

DEEL 4/4

De vele gezichten van ‘Oorlog uit het Noorden’;

Dit zijn de oorlogen die door de Anglo-Canadese alliantie gevoerd worden.

1/ Financiële Oorlog.
Niet alleen werden de militaire operaties van de ‘Confederacy’ via Canadese banken gevoerd, specifiek werd er een financiële oorog gevoerd op de Dollar van Lincoln, onder leiding van de John Portland en George Payne (twee bankiers uit Montreal) en JP Morgan, die allen de Dollar probeerden te kelderen d.m.v. financiële transacties.

In 1864, was Salomon Chase (het latere Chase Morgan Bank) erin geslaagd om de Dollar te koppelen aan de waarde van goud, maar het was Brits goud, gecontroleerd door Londen. Je kon dus de Dollar aanvallen met speculatie op de eigen munt; de Pound Sterling.

Londen heeft dit ook gedaan in 1931, om de Tweede Weredoorlog te starten, 1948 om de Koude Oorlog te starten, 1980’er jaren om de Koude Oorlog te doen ophouden, in 1992 (Black Friday) om de Euro te stichten, en in 2007 in de Europese Financiële crisis. Je ziet vandaag hoe de Canadese en Australische Dollar gebruikt worden, om via de Japanse Yen de Dollar in waarde te doen dalen. Zoals gisteren donderdag.

2/
Uiteraard, directe militaire interventie.

3/
Terrorisme

Meestal wordt er met een terroristische aanslag, of diplomatiek incendent een situatie uitgelokt, waarop men met militaire interventie moet antwoorden.

De Novichock gifgas aanval in het Engelse Salisbury bijvoorbeeld.

9/11 heeft alle drie kenmerken van de vaak-gebruikte Londense strategie.

4/ Assassinatie

Ik heb reeds over de moordenaar van Lincoln gesproken.

Ik ga hier aan dat verhaal toevoegen, dat de $500 dollar als betaling voor de moord direct uit een overschrijving van $31,507.97 – door James D. Bulloch vanuit Londen overgeschreven. Bulloch was ook de geliefde oom en mentor van Theodore Roosevelt – die na de moord op president McKinley in 1901 president werd.

President McKinley is ook vermoord omdat hij zich tegen de Federal Reserve verzette.
President Garfield ook.

Theodore Delano Roosevelt (1905-1909) heeft de Federal Reserve System voorbereid. Roosevelt was een Delano, van de uit Europa afkomstige financiële elites. President Taft, (1909-1913)die Roosevelt opvolgde was ook een financiële elite, wiens familie de bolsjevieke revolutie en Hitler gefinancierd hebben. Beide maken deel uit van de Anglo-Canadese alliantie. De Federal Reserve is in december is in 1913 ingevoerd en een paar maanden later was het oorlog.

En John F. Kennedy, is vermoord omdat die de Federal Reserve wilde afschaffen.

Een rechter uit New Orleans heeft in 1991 een goed boek geschreven; ‘On the Trail of Assassins’. Hij detailleert dat de moord op Kennedy georganiseerd is door geheime dienst leden uit Louisiana en Texas, Wall Street financiers, en een vreemd huurmoordenaars bureau in Montreal bij de naam van ‘Permindex’, onder leiding van Majoor Generaal Mortimer Bloomfield. Dit is hetzelfde netwerk dat uit ‘Camp X’ in Ottawa tijdens WOII, gegroeid is.


Allemaal vertegenwoordigers van de netwerken hierboven vermeld.

WIL JE EENS LACHEN?
Google ‘Permindex’.
Deep State at work.

Anoniem zei

Het is stuitend om te lezen hoe een man die toch een klein beetje verstand en kritische geest zou moeten hebben, zich zo laat vangen aan ongefundeerde complottheorieën. Hoe uitgewerkt ook, ik heb nog steeds geen enkel hard bewijs gelezen dat deze theorieën kloppen, alleen wat verdachtmakingen en synchrone gebeurtenissen waarvoor zonder bewijs causaliteit wordt gesuggereerd. Onafhankelijk verifieerbare bewijzen graag.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

U moet eerst en vooral eens zeggen wélke 'ongefundeerde' complottheorieën u bedoelt.

Het bestaan van 'ongefundeerde' complottheorieën wordt enkel maar gevoed door het feit, dat de officiële uitleg zélf ongefundeerd is.

Biden wordt nu door de media uitegroepen tot president-elect tewijl officieel nog helemaal niets is gebeurd. De Europese media nemen dat klakkeloos over en de Europese politici zingen in koor de lof van Biden. Is dat normaal?

Bush v. Gore, 531 U.S. 98 (2000), was a decision of the United States Supreme Court on December 12, 2000, that settled a recount dispute in Florida's 2000 presidential election between George W. Bush and Al Gore.

In de VS werken meer dan 1 miljoen mensen in allerlei veiligheidsdiensten. Het ene clubje weet niet waar het andere clubje mee bezig is. Wanneer u denkt, dat de veiligheidsdiensten allemaal voor de president werken, dan bent u werkelijke naïef. Sommigen werken voor de president en anderen werken tégen de president. Als u gelooft, dat dat 1 miljoen veiligheidsmensen de hele dag NIETS doet, dan bent u nog naïever!

Anoniem zei

Er is in de VS geen orgaan dat het resultaat van de verkiezingen officieel bevestigt. Dat doet uiteindelijk het kiescollege van kiesmannen. Het is ondertussen een traditie dat de media (niet één, maar verschillende, van verschillende strekkingen) bevestigen wie het meest kiesmannen heeft verzameld. Wij vinden dat raar, maar het is wel het systeem in de VS.
De Supreme Court komt maar tussen indien er rechtszaken worden aangespannen en die tot bij hen geëscaleerd geraken.
Voor de rest: nog steeds alleen verdachtmakingen en geen onafhankelijk verifieerbare bewijzen van het bestaan van een "deep state".

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------