BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 8 september 2020

De corona-hoax ontaardt in een totale klucht

Werd Lachaert het slachtoffer van een vals-positieve test of is het toch maar komedie zoals bij 'Tourbaas' Christian Prudhomme?


Dat preformateur Egbert Lachaert (Open VLD) nu 14 dagen in quarantaine moet nadat gebleken is, dat hij posititief testte voor het coronavirus, is natuurlijk een handige move om hem buitenspel te zetten na het abortus-debacle van gisteren met Joachim Coens. Het is tijd voor een cordon sanitaire rond de Open-VLD!

Ook Christian Prudhomme vlagde vandaag de renners niet op gang in de Tour. De Tourbaas heeft een positieve coronatest afgelegd en moet zeker een week in quarantaine. Alle renners hebben negatief getest. In totaal ondergingen zo'n 650 personen een test. Die werden de voorbije twee dagen bij de teams, die in bubbels verblijven, afgenomen. Blijkbaar hebben toch vier teams afscheid moeten nemen van elk één besmette medewerker. Het gaat om een staflid van Cofidis, AG2R, Mitchelton-Scott en Ineos Grenadiers. Aangezien de besmettingen verspreid zijn over vier verschillende teams (en geen twee per teambubbel), krijgen alle ploegen startrecht. Merkwaardig toch. Dit willekeurige patroon wijst op vals-positieve PCR-testen!

Bij Deceuninck-QuickStep leek er vanochtend echter wél iets aan de hand te zijn. Voor het hotel van het team stond er een ambulance waarin een lid uit de begeleiding van de ploeg vertrok. Deceuninck-QuickStep heeft intussen laten weten dat de 'hertest' van de medewerker van het team 'negatief' is. Er was in het laboratorium 'een fout' gemaakt bij de eerste test.

Zo los je dat dus op! Hertesten!!!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wacht dan maar totdat ze het klassement van de Tour een beetje overhoop gooien met het getest.

De advocaten van de test labos en de teams gaan nog beslissen wil zal winnen, want die willen ook wat verdienen.

Anoniem zei



Egbert Lachaert

Met de nadruk 'lach'

Met al die focus op testen worden ze opgesloten in de gevangenis die ze zelf gebouwd hebben. Slachtoffer van het systeem dat ze zelf opgericht hebben.

Hier, voor het amusement is er nog eentje uit de oude doos.

"Verleng de wettelijke termijn voor abortus"

https://www.facebook.com/TeamEgbert/photos/abortus-is-in-belgi%C3%AB-toegestaan-onder-strenge-voorwaarden-een-vrouw-kan-in-ons-l/2211383655640137/

"Deel als je het eens bent!" staat er onderaan te lezen.

Het berichtje is 4 keer gedeeld, o.m. door Goedele Liekens LOL. Het zou heel mooi geweest zijn als ze het niet gedaan had.

Het meerendeel van de commentaren is de moeite waard even te lezen.

Anoniem zei

De Fase 3 Studie van het Covid-19 vaccin van Britse pharmagigant AstraZeneca in samenwerking met de Universiteit van Oxford is stopgezet, omwille van een “averechtse reactie” bij een patiënt.

Momenteel zijn er 9 kandidaat vaccins in Fase 3 Testing. AstraZeneca is de eerste die het testprogramma onderbroken heeft.

In lekentaal; er is een proefkonijn gestorven. (niet dat pluizig diertje met schattige lange oren, maar een mens)

In juli liet de VRT nog weten:

“Vaccin van universiteit Oxford en AstraZeneca geeft robuuste reactie van afweer volgens eerste resultaten”

Zo zie je; de pers KAN NIET anders, dan gewoon altijd liegen.

Die andere kandidaat vaccins zullen nu wat voorzichtiger zijn met hun (niet de proefkonijnen maar wel) aandelen.

Dit is een gigantische stap achteruit in de ontwikkeling van het vaccin - wat ik als amateur voor bijna onmogelijk houdt, omwille van de snelle mutatie ratio van het virus.

Lees over het polio, mazelen en pokken vaccin. Het voordeel bij deze ziektes is dat het virus niet muteert, maar een corona virus dus wel. En wel tegen een zeer hoge ratio.

Mensen, laat u a.u.b. niet vergiftigen door een vaccin. Zelfs het griepvaccin is niet te vertrouwen.

Anoniem zei

Intelerantie en authoritarianisme versnellen verdeeldheid, en de uiteindelijke desintegratie.

Dissidenten tot zondebok maken evenzeer.

Authoritarianisme wordt ons opgelegd, maar zijn kleine neef, intolerantie, veroorzaken we zelf. Authoritarianisme is de keerzijde van dezelfde medaille: wanneer intolerantie de norm wordt, gaan de intoleranten eisen dat de staat hun eigen intolerantie begint te handhaven, teneinde hun vijanden (de dissidenten) te onderdrukken. Hetgeen tot vicieuze cirkel leidt.

Interolerantie en auhotariansme nemen toe, naarmate de instabiliteit toeneemt. Een oorzaak van instabiliteit is een verlaging van de levensstandaard. Wanneer men moet vechten over de kruimels die van de tafel, in plaats van aan de tafel te feesten zoals voorheen, wordt men intolerant.

Wanneer er genoeg is voor iedereen, wordt diversiteit en inclusiviteit niet alleen getolereerd, maar ook gevierd en gepromoot, en verenigd de gemeenschap en maatsschappij.

In slechte tijden, worden meningsverschillen gezien als een existentiële bedreiging en men eist van de staat dat de dissidenten onderdrukt worden, omdat dissidenten het gemene best tegen werken.

Iedereen moet in lijn gebracht worden om het gemene best (lees: de staat) te dienen.

Dit, is net de definitie van Fascisme; de bevolking die gewillig of gedwongen in één lijn gebracht worden, en zich achter één figuur scharen, en alleen in dienst van de eenheid en het belang van de staat. Individualisme in fascisme wordt nooit getolereerd.

Het gemakkelijkste voorbeeld om dit uit te illustreren is dat in tijden van oorlog, pacifistische stemmen als hoogverraad gezien worden, terwijl in tijden van vrede pacifistische stemmen gevierd worden.

Wanneer de eenheid vervalt, wordt iedereen, met een menig die van de jouwe verschilt, een dissident, hetgeen tot totalitarianisme leidt, en later fascisme. Hoe authoritairer het regime en hoe groter de onderdrukking vereist, om de eenheid te bewerkstelligen, hoe sneller het totale verval en desintgratie van de maatschappij bereikt wordt.

De mens is vrij te doen en laten wat hij wil. Vanaf het moment je van deze fundamentele waarheid wegstuurt, zal je maatschappij, vroeger of later vervallen.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------