Een Illuminati-kind klapt uit de biecht: "Het was hun doel om ons te breken."
Paris Hilton vertegenwoordigt alles wat nep is in onze hedendaagse populaire cultuur. Haar bekentenis dat haar "merk" een leugen is, is opmerkelijk. Er is een ontroerende scène in de 145 minuten durende, intieme documentaire van Alexandra Dean 'This is Paris', die op 14 september in première ging, waarin Paris Hilton te zien is in haar inloopkast ter grootte van een kamer. Hilton bekent, dat ze de meeste van de honderden outfits en schoenen die ze tentoonstelt nooit heeft gedragen. Ze geeft niet echt om één van hen, en ze voelt zich eenzaam, ellendig en uitgeput van de glamoureuze levensstijl die ze modelleert voor miljoenen fans.
Maar elders bekent Paris dat ze verslaafd is aan geld en zich pas 'vrij' zal voelen als ze een miljard dollar heeft verdiend. Ze was de eerste beroemdheid die beroemd was omdat ze beroemd was. Ze was de pionier van de selfie en gaf miljoenen even ongetalenteerde jonge vrouwen de illusie dat ze ook rijk, mooi en beroemd kunnen zijn. De reality-tv-ster staat bekend om haar invloed op de populaire cultuur. Paris is altijd fashion-forward geweest en wordt gezien als een vrolijk en bruisend persoon. Bovendien beschouwen veel mensen Paris als de originele 'influencer', die veel trends op het gebied van sociale media en populaire cultuur die tegenwoordig heersen in gang heeft gezet. Gedurende haar hele carrière heeft ze vele andere beroemdheden geïnspireerd zoals Kim Kardashian, Lindsay Lohan en Britney Spears.
Haar nettowaarde wordt geschat op 300 miljoen dollar. Alleen al haar parfumlijn heeft tot nu toe meer dan 3 miljard dollar aan inkomsten opgeleverd. Variety noemde haar in 2011 "Billion Dollar Entrepreneur". Hilton verdient meer dan 10 miljoen dollar per jaar aan haar zakelijke ondernemingen, en vanaf 2017 ontving ze ongeveer 300.000 dollar voor optredens in clubs en tijdens evenementen. Haar zus, Nicky Hilton, is getrouwd met Rothschild-erfgenaam James Rothschild.
Hilton vertegenwoordigt alles wat sletterig en oppervlakkig is in de populaire cultuur. Ze is het voorwerp van populaire spot. Maar, er is méér aan haar verhaal. Haar lot was misschien wel het lot van véél Illuminati-kinderen. Ze laat doorschemeren dat ze als kind seksueel werd misbruikt en nu lijdt aan slapeloosheid als gevolg van de nachtmerries van dit misbruik.
Ze zegt niet wie haar heeft misbruikt - een flagrante omissie - in wat anders een verschroeiend openhartig zelfportret is. Haar ouders stuurden haar naar een reeks "heropvoedingsscholen" waar ze fysiek en emotioneel werd mishandeld. Ze bracht dagenlang naakt door in eenzame opsluiting. Haar smeekbeden aan haar ouders waren aan dovemansoren gericht. Ze overleefde door zich te concentreren op het economisch onafhankelijk worden. Dit inspireerde haar geld-drive.
Voormalige leerlingen van de beruchte 'Provo Canyon School' in Utah zijn uit de anonimiteit gestapt om de beschuldigingen van misbruik in de 'Provo Canyon School' in Utah te bevestigen, en vertellen over hun eigen ervaringen met dwangvoeding, het in bedwang worden gehouden door zes personeelsleden tegelijk en seksueel misbruik.
In haar nieuwe documentaire 'This is Paris' vertelde de 39-jarige ster over de 'voortdurende martelingen' die ze moest ondergaan op de 'kostschool' en in het psychiatrische opvangcentrum, bewerend dat ze werd gepest en fysiek werd mishandeld tijdens de 11 maanden dat ze daar doorgebracht. Nu hebben zes andere oud-leerlingen - en een voormalig personeelslid dat zich zo ongemakkelijk voelde bij de methoden van de school - hun eigen ervaringen gedeeld, waarin ze uiteenzetten hoe meerdere personeelsleden ongehoorzame studenten zouden 'aanpakken', hen zouden hebben gepest en hen fysiek zouden hebben misbruikt in tal van manieren.
Paris Hilton zei: "Vanaf het moment dat ik wakker werd tot ik naar bed ging, schreeuwde men de hele dag in mijn gezicht. Het was een voortdurende marteling. Het personeel zei vreselijke dingen. Ze gaven me constant een slecht gevoel over mezelf en pesten me. Ik denk dat het hun doel was om ons te breken. En ze mishandelden ons fysiek, sloegen en wurgden ons. Ze wilden de kinderen angst inboezemen, zodanig dat we bang zouden zijn om hen ongehoorzaam te zijn."
In de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw werden verschillende individuele en collectieve rechtszaken aangespannen tegen de school, wegens misbruik, schending van de rechten van het eerste amendement van leerlingen, opsluiting, inbreuken op de privacy, medische nalatigheid, opzettelijk toebrengen van emotioneel leed....
Dit klinkt ons als 'methode' tegenwoordig toch bekend in de oren!
Dit is o.a. het doel van de mondmaskerdraagplicht in onze middelbare scholen!!!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten