BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 2 september 2020

Ad Kardinaal Simonis is vandaag op 88-jarige leeftijd in Voorhout overleden




1 opmerking:

Anoniem zei

GA

26 augustus schreef u onder de titel “We leven effectief in een door computers gestuurde samenleving. Hét computersysteem 'staat echter nog niet helemaal op punt'...”, dat “Wie terugkeert uit een rode zone in het buitenland, en zich niet laat testen kan nog altijd niet opgespoord worden. Dat laat het computersysteem nog niet toe. Pas begin september zou dat in orde zijn.”

Het is nu begin september; en staat het computersysteem op punt?

Of is de pers vergeten dit op te volgen?

Zoals de pers vergeten is dat men een paar maanden terug een simpele app voor je smartfoon beloofd heeft die alle contacttracing voor je zou kunnen doen. Tientallen software bedrijven beweerden dat ze zo een (functionerende) app hadden.

Ik vraag het maar, want zelfs het samenwerkingsproject tussen tech-giganten Apple en Google, om zo een app te produceren, hebben vanmorgen toegegeven dat zij hun project stopzetten, omdat (1) niemand de app wil, (2) 98% van de PCR tests negatief zijn, en daarmee mensen ten onrechte in quarrantaine gestuurd worden, hetgeen hen blootstelt voor dagvaardgiging voor (2a) privacyschending en (2b) broodroof, en – als je tussen de regels leest - dat (3) het project technisch te moeilijk is. Men vermeldt ook de hoeveelheid computerservers er vereist is om zo een app te runnen dat het systeem niet praktisch is en te duur wordt.

Misschien dat Van Ranst een betere programmeur is, en een betere computer heeft.

Het pijnlijkste detail in de press release van Apple/Google is dat ze de verantwoordelijkheid voor het inperken van de pandemie, terug in het kamp van de politici leggen.

Het enigste de tech-giganten (Bill Gates et al) uit de Corona crisis hadden kunnen halen, namelijk de ongebreidelde toegang tot elk detail van je GSM en privéleven zijn daarmee mislukt.

Tot dusver de Great Reset.

Ik moet toegeven, dat het mij niet zo moeilijk lijkt, ten alle tijden de GPS van de hele bevolking te volgen, en een bestand bij te houdenvan wie met wie in contact komt. Blijkbaar wel.

Zelfs in België durft men al hardop vragen dat aangezien maar 2% van de PCR tests positief zijn, of het wel vereist is de quarrantaine maatregel te handhaven. Dat moet je lezen als; de Great Reset heeft gefaald.

En Corona is voorbij.

Maar Van Ranst zegt; “toch in quarrantaine omdat ik het zeg.“

Dat meent dat hij professor is, maar zit op het niveau van de schoolmeester – of mag ik op dit blog mensen geen schoolmeester meer noemen wanneer ze zich als een schoolmeester gedragen.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------