BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 29 juli 2020

Bart De Wever (N-VA) droomt al 5 maanden van zijn avondklok

en laat 'gouverneur' Cathy Berx (CD&V) - nota bene een onverkozen ambtenaar - de bevolking van Antwerpen nu 's nachts opsluiten! Onaanvaardbaar!





















Historicus Van Goethem: ‘Laatste Antwerpse avondklok was tijdens WO II’


"Tijdens de Tweede Wereldoorlog mochten Antwerpenaars nog een uur langer op straat blijven dan nu."

Zo zal in de hele provincie een avondklok gelden tussen 23.30 uur en 6 uur.

Tijdens de bezetting door de Nazi's was dat slechts tussen 00.30 uur en 6 uur!!!

Bron: De Standaard

Link:

https://www.standaard.be/cnt/dmf20200728_97059288



Antwerpse avondklok haalt internationale media


Bron: Het Laatste Nieuws

Link:

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/antwerpse-avondklok-haalt-internationale-media~aa6b8611/




Ongrondwettelijk


Het is een regelrechte schande hoe hier de democratische rechten van de bevolking geschonden worden.

Men solt met de mensenrechten!





4 opmerkingen:

Anoniem zei

In Duitsland ondrzoekt nu een grote Untersuchungsausschuß de politieke truuks en leugens van de corona- infectie-hysterie en de quasi-dictatoriale handelingen.

https://de.sputniknews.com/politik/20200728327583781-corona-untersuchungsausschuss-kein-killer-virus/

Bijzonder gedetailleerd en uitvoerig gedocumenteerd en - wat nu betreft censuur en monddood maken van protesterenden en critici- op buitenlandse servers vastgelegd.
Belgiê strompelt in de tweede catastrofe en alles wordt uitvoerig gedocumenteerd en in real time gepubliceerd.
Goede moed, jongens!

Anoniem zei

Per definitie behelst een terreur bewind altijd een isolatie van de bevolking, omdat in isolatie de bevolking niet samen kan spannen tegen het terreur bewind, of zichzelf kan organiseren om te overleven. Geïsoleerde mensen zijn per definitie machteloos.

De Westerse media, onder leiding van de VS is een massahysteria begonnen als cover-up voor de desintegratie van economie te verbergen. België heeft al jaren een begrotingstekort als percentage van het Bruto Nationaal Product dat het gewoon lachwekkend is, te beweren dat het niet failliet is. Haar soevereine schuldenlast als percentage van de het BNP is ook op een schaal dat je beter zou paniekeren, in plaats van over een mondmasker te zeveren.

Social Distancing en zelf-isolatie is RADICAAL ANTI-HUMAAN. Waarschijnlijk dat diegenen die het promoten zelf mysontropische eenzaten zijn, die een mond- en neusmasker dragen alleen om de zever uit hun bek van hun computerscherm willen houden.

Zonder dicht-contact ontstaan er geen vriendschappen of relaties, en in extremis betekent dit ook dat er minder babys geboren zullen worden. Een mens functioneert niet als mens in isolatie. Een mens is een intrinsiek sociaal beestje.

Het gezichtsmasker creëert een wantrouwen t.a.v. de andere. Het verbergt emoties. Het voorkomt dat mensen vriendelijk zijn in alledaagse omgang. Mensen worden boos, en nemen het op elkaar uit.

De concept de overheid voert is “VERDEEL EN HEERS”

De devolutie van de politieke macht, naar de goueverneus en burgemeesters, de social distancing, en isolatie van de bugers, zijn erop de macht centraal te handhaven in een periode van financiële en politieke desintegratie.

Als de burgemeester van Antwerpen een lockdown invoert, draagt hij persoonlijk verantwoordelijkheid voor de gevolgen, niet de premier, die hem opgedragen heeft die lockdown in te voeren. Als het foutloopt, is er geen risico voor de premier, en mag de burgemeester ophoepelen.

Verdeel en Heers

Anoniem zei

Het invoeren van de avondklok door de antwrpse burgemeester Bart De Wever is totale onzin.

Het Sars-Cov2 kleeft (typisch voor coronavirussen en de hoofdreden waarom er sedert 60 jaar in militaire laboratoria aan genutseld wordt om er een biologisch wapen van te maken).
Het corona-virus "plakt", om het op zijn antwaarps te zeggen.
In de totale medische wereldliteratuur vindt men niet één (1) artikel, waarin een vermeerd transport van dit virus 's nachts beschreven wordt.

Influenza beweegt zich bij een epidemie/grote golf in Duitsland langs de as Keulen-Franfurt/Main +Mainz-Mannheim- Stuttgart- München met een snelheid van ca. 25 km/dag.
Het SARS-Cov2- virus heeft het in 4 maanden tijd niet klaargespeeld om de 600 meter tussen Mannheim (hot spot) en Ludwigshafen (bijna niets) te overbruggen.
(hier werkelijk letterlijk "overbruggen": de Rijn en de Neckar ligge ertussen).
Zoals allang bekend van Wuhan, Bergamo, Heinsberg: dit virus is zeer slecht weg te krijgen, kleeft lokaal, maakt clusters (N.B. primeur in Belgiê van kavlaanderen.blogspot) en kan alleen door grondige decontaminering verwijderd worden.
Dit wer duitstekend door het russische leger in Noorditaliê aangetoond.
Het opsluiten van de mensen in hun woonst zorgt voor een veel intensiever contact met het virus indien voorhanden, voor een grotere virionenstorm met veel meer zware verlopen ten gevolge, voor zer veel stress en verzwakking van het immunsysteem.
Dit werd reeds voor 2 maand in de MMW besproken en hier op kavlaanderen.blogspot gerefereerd.
Uitgaansverboden zijn onzin: gevaarlijk voor de volksgezondheid en leidend tot frustratie bij de bevolking met geweld achteraf.
De avondklok is dubbele onzin.
Veel zinvoller is het hermetisch afregelen van de provincie Antwerpen met alle mogelijkheden van frisse lucht, zon en watersport voor de bevolking, met goedkoop fruit, groente en veel vitamines, zonder alcohol en met veel groene tee met matcha (rijk aan tannines)
Het belgisch leger kan dan goed de provinciegrenzen bewaken (veel plezier in de bossen tussen Rijmenam en Keerbergen en tussen Westerlo en Aarschot);
en in Antwerpen natuurlijk robuust laten patrouilleren door het leger en bij rellen gebruik van gummi- en bij noodzaak scherpe munitie.
Mettertijd zal het virus in dit resevaat dan wel uitsterven en Bart DeWever kan dan fier zijn, dat hij Antwerpen geofferd heeft om Belgiê (inklusief der rest van Vlaanderen) te redden.
Zo in 5 tot 6 jaar tijd.
Intussen zijn er dan een paar verkiezingen geweest en heeft de bevolking in de stembureaus haar mening kond gedaan.
De avondklok is inderdaad totale onzin.
"Abyssus abyssum invocat"
"Quos deus perdere vult, prius dementat"

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Inderdaad.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------