BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 29 juli 2020

Antwerps gouverneur Cathy Berx (CD&V) wil ons hét vaccin opdringen


Volgens Antwerps gouverneur Cathy Berx moeten we 'allemaal samen tot een strategie komen waarin we met het virus kunnen leven' en op die manier 'tijd winnen tot er een vaccin is'. Dat zegt ze in een open brief aan de Antwerpenaar op de voorpagina van Gazet Van Antwerpen.

Bron: Gazet van Antwerpen

Link:

https://www.gva.be/cnt/dmf20200728_97440350/cathy-berx-in-open-brief-laat-ons-creatief-zijn-in-het-verslaan-van-het-virus-niet-in-het-omzeilen-van-maatregelen



Het moet nu eens eindelijk gedaan zijn met het 'gedokter' van politici en ambtenaren!

Zij zijn in medische aangelegenheden niet bevoegd!
 

Iedereen beslist vrij hoe hij of zij zich wil laten behandelen of niet.

Er kan op geen énkele wijze sprake zijn van druk of van verplichtingen!



In de bijsluiter van een vaccin staan alle bestanddelen van het vaccin vermeld


De bestanddelen kunnen we onderbrengen in drie groepen:

Werkzame bestanddelen: dit zijn delen van het virus of de bacterie waartegen bescherming wordt opgebouwd. Dit wordt ook de entstof genoemd.

Hulpstoffen: dit zijn stoffen die aan het vaccin worden toegevoegd om de werkzaamheid te verbeteren, de houdbaarheid te verlengen en de toediening te vergemakkelijken.

Reststoffen: dit zijn resten van substanties die tijdens het productieproces van het vaccin worden gebruikt. Na productie worden ze zoveel mogelijk uit het vaccin gehaald. Zeer kleine hoeveelheden kunnen evenwel achter blijven.


Veelvoorkomende hulpstoffen:

Kwik = zit in het losse tetanus en in het griepvaccin

Aluminium = net zo slecht als kwik

Formaldehyde en Fenoxyethanol = antivries

Amfotericine B = een zeer giftig anti schimmelmiddel

Phenol = een zeer giftig ontsmettingsmiddel en nog veel meer

Etc.


Het betreft hier stuk voor stuk zéér giftige stoffen!

8 opmerkingen:

Anoniem zei

In een interview met Edward Griffith in 1984, geeft voormalige KGB agent Yuri Bezmenov het draaiboek van het Sovjet apparaat van de Sovjet Unie om op geensceneerde manier een land overneemt.

Link hier:

https://www.youtube.com/watch?v=KLdDmeyMJls

De ideale buitenlandse kandidaten voor KGB agent waren de filmmakers, academici, en in het algemeen cynische en egocentriche lieden. Diegenen met het hoogst potentieel om een land over te nemen zijn nacissistische, hebzuchtige en immorele mensen.Hij citeert hoe de CCCP professoren, mensenrechten activisten recruteerde om een land te subverteren en te destabiliseren.

Het ultieme doel van de KGB was ideologische subversie, die gerealiseerd moest worden om de perceptie van de realiteit te veranderen, en geen acht te geven van wat waar of fout is, maar alleen dat wat het eigen-belang bevrededigen.

MAAR DIT WAREN DE JAREN 80. De tijd van Ronald Reagan in de VS en Deng Xiaoping in China. We moeten ook nog door 9/11 en Global Warming. De Amerikanen en Chinezen deden precies hetzelfde wat Yuri Bezmenov beschrijft.

Yuri Bezmenov kon even goed "OPERATION MOCKINGBIRD" beschreven hebben. Een schandaal dat door de CHURCH COMMISSIE (1976) veroordeeld is. De CIA financierde journalisten en academici en wie dan ook om pro-westerse en anti-russische propaganda te verspreiden. Allemaal gefabriceerde on-waarheden. Organisatie als Council of Foreign Relations, de Bilberger Groep, Bill and Melinda Gates Foundation, het World Economic Forum of Trilateral Commission, betalen staatshoofden en regeringsleiders om zich achter hun eigen subversieve agendas te scharen, en terug in eigen land, deze agendas in het politiek beleid te implementeren.

Anoniem zei


Hoe dan ook, Yuri Bezmenov, geeft de stappen in het proces van subversie van een heel land.

We herkennen dit heel goed in de implementatie van de ongrondwettelijke, on-humane maatregelen om een virus (met weinig succes) te bestrijden vanwege de overheid, en subsequente acceptatie van de maatregelen vanwege de bevolking.


Phase 1 – Demoralization
This is a process which can take about 15-30 years to perform . During this stage, the moral fibre and integrity of the country is put into question, thereby creating doubt in the minds of the people. To do so, manipulation of the media and academia is required to influence young people. As the younger generation embraces new values, such as Marxism and Leninism in newer and trendy Garbs , the older generation slowly loses control simply through attrition.

Phase 2 – Destabilization
The intent is to create a massive government permeating society and becoming intrusive in the lives of its citizens. This can take from two to five years to perform, again with the active support of academia pushing youth in this direction. Here, entitlements and benefits are promised to the populace to encourage their support. Basically, they are bribing the people to accept their programs.

Phase 3 – Crisis
This is a major step lasting up to six weeks and involves a revolutionary change of power. This is where an alarming event upsets and divides the country thereby creating panic among the citizens.

Phase 4 – Normalization
The final stage is where the populace finally acquiesces and begins to assimilate communism. This can take up to two decades to complete.

The List of Rules he cites for Revolution are:
1/ Corrupt the young, get them interested in sex, take them away from religion. Make them superficial and snobbish in their understanding of the world.

2/ Divide the people into hostile groups by constantly harping on controversial issues of less importance to create and compound a divide.

3/ Destroy people’s faith in their national leaders by holding the latter up for contempt and ridicule.

4/ Always preach democracy, but seize power as fast and as ruthlessly as possible.

Anoniem zei

En Bill Gates vindt dit allemaal niet zo erg. Het is het kleine prijs die de mensheid moet betalen, om zijn miljarden te verzekeren.

https://youtu.be/Wc20g_jmeuQ

En dat is op CBS - Crap and BullShit TV. En links-politiek bolwerk.

Anoniem zei

Juist, en in één dosis vaccin zit wellicht minstens drie kilogram kwik, 5 kilogram aluminium, etc... (sarcasme)
Een gemiddeld toxicoloog weet dat alles slechts giftig is (of niet) afhankelijk van de dosis... Water is ook giftig als je er in één keer tien liter van drinkt, een eetlepel keukenzout betekent je dood. Allemaal in verdenking stellen dan maar?

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

En dit is nu juist het punt!

U ontkent niet dat die rommel in vaccins zit. Proficiat!

Waarom wordt dan op elke website - die de bevolking over vaccins moet informeren - DIT nu net doodgezwegen???

Anoniem zei

De stoere blinde fixering der politici op het "anti-corona-vaccin" is een knettergekke toer in de totaal knettergekke SARS-Cov2-hoax.

In het zeer serieuze duitstalige medische tijdschrift "Münchener Medizinische Wochenschrift" van 16.07.2020 (vers van de pers) verscheen er een zeer lezenswaardig overzichtsartikel van de Afdeling Infektions- und Tropenmedizin, Med. Klinik und Poliklinik IV (Universitätsklinikum München) over dengue.
MMW Fortschr Med. 2020;162(13) S. 54-58

Denguevirussen zijn eveneens RNA-virussen, zeer veel voorkomend in de tropen (ca. 100 miljoen gevallen per jaar), met 500 000 zware gevallen per jaar en daarvan 2,5% mortaliteit , hoofdzakelijk kleine kinderen (12500/jaar).
Zeer goed onderzocht- het virus breidt zich steeds meer uit.
Bij dengue als eerste beschreven het ook bij Covid19 voorkomende fenomeen vamn ADE ("Antibody-dependent enhancement"): wie ooit door het virus geînfecteerd werd, is nu juist bij voorhanden antistoffen véél meer in gevaar voor een zwaar/dodelijk verloop.
Dat is natuurlijk slecht.
De pharmaindustrie haalde zich een geweldige bloedneus bij het fabriceren van een anti-dengue-vaccin:
het vaccin slaat aan bij 60% der kinderen en werkt 2 (twee) jaar; bij kleinere kinderen (onder 9 jaar) werkt het echter maar bij 44% der prioefkonijnen.
En nu de mokerslag: de ingeente kinderen, waar het vaccin niet meer zo goed werkzaam was, en die dengue kregen, hadden een duidelijk hoger risico voor zwaar en dodelijk verloop als de placebogroep (die geen vaccin gekregen had).
Het vaccin was uiteindelijk dodend.
De wetenschappers verstaan het totnutoe niet- maar een dood kind blijft dood.
Het vaccin is sedertdien en daarom beperkt tot de leeftijdscategorie van 9 tot 45 jaar, die in de endemiegebieden leven en reeds een dengueziekt doorgemaakt hebben (antistoffen moeten bij een vorrafgaande bloedafname aangetoond worden).

Bij dit corona-virus is met dezelfde problematiek te rekenen: ook hier komt ADE voor, het handelt zich eveneens om een RNA-virus en de reeds bestaande inenting tegen corona bij katten wordt ook eerst na antistof-testing doorgevoerd.

In ieder geval is bij deze gecompliceerde geschiedenis een uiterst zorgvuldige controle en probeerphase noodzakelijk vooraleer een niet uitgerijpt vaccin in het wilde weg aan gezonde mensen te spuiten.
De politici in Belgiê zijn ondertussen zo horendul dat ze alles zouden suiten, niet alleen Dettol en kwikzilver en antimalariamedicamenten, maar zelfs radioactief thallium en strontium.

Anoniem zei

Aluminium wordt gebruikt om vaccins te steriliseren en te stabiliseren. Ook deze stof is uiteraard in een heel beperkte hoeveelheid aanwezig (4 mg), minder dus dan in moedermelk (10 mg) of poedermelk (40 mg).

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Ik denk dat het wat makkelijk is om te stellen, dat dit zou gelden voor alle vaccins. We nemen het mee en zullen dit blijven opvolgen. Maar, het is nu niet echt iets dat mij zou aanzetten om me te laten vaccineren.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------