BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 28 juli 2020

Knokploeg van de Taliban slaat vrouwen wegens het niet dragen van een boerka
























Belgische politie slaat jongeren wegens het niet dragen van een mondmasker






















De hoofdinfectioloog van het Spital van Sankt Gallen - één der grootste en beroemdste klinieken in Zwitserland - stelt:


- Het Covid19-virus is veel minder gevaarlijk dan aanvankelijk gedacht.

- De uitgaansverboden en het dragen van mondmaskers in het publiek zijn niet meer nuttig; het virus laat zich daardoor niet meer uitroeien.

- Het is veel meer aangewezen, een "collectieve immunisatie door globaalinfectie" na te streven, met zwaartepunt op de jeugd en de jongere generaties, waar het virus bijna geen schade aanricht. Enkel zieken, ouderen en mensen op medicamenten moeten preventief worden geïsoleerd (= N.B. de strategie van Nederland, Zweden, Slovenië, Hongarije en Slovakije).

Link:

https://de.sputniknews.com/politik/20200727327574446-corona-krise-sars-cov-2-weniger-gefaehrlich/


België begaat onder invloed van Marc Van Ranst de ene kapitale fout na de andere


Bijzonder treurig: Franky Vlieghe werd in Roeselare op 25 juli 2020 vanuit wetenschappelijk perspectief totaal onzinnig met pepperspray besproeid en vakkundig in elkaar geslagen door de knokploegen van de Belgische staat.

De burgemeester van Roeselare Kris Declercq (CD&V) is politiek verantwoordelijk voor deze schandalige vertoning. Hij had nooit een onrijp persoon als politieagent mogen aanstellen.

Burgemeester Kris Declercq (CD&V) was vervolgens dan ook nog zo dom om midden in de shit-storm nog een tweet de wereld in te sturen om "tot begrip op te roepen".

Dezelfde tweet had ook door de burgemeester van Kandahar in Afghanistan verstuurd kunnen worden, wanneer de knokploegen van de Taliban weer eens vrouwen in mekaar gingen slaan voor het niet dragen van de boerka.

Ook dat was slechts een kwestie van begrip en respect voor de koran en de sharia. Het sluiten van de horeca-zaken her en der (in België) en de strijd tégen de alcohol is in dit perspectief omineus!

Inderdaad, het dragen van het mondmasker was ook slechts een kwestie van begrip en respect voor de knettergekke politieverordeningen van de burgemeester. Mondmaskers geven nu eenmaal géén bescherming tégen een virus. Veeleer zou een ruimtepak aangewezen zijn! 

Achteraf bezien was de politieagent daar in Roeselare misschien toch géén "fascist" of "nazi". Maar, zijn denken en handelen komen toch aardig dicht in de buurt van het denken en handelen van bijvoorbeeld een Taliban-strijder die zonder nadenken ook met geweld de meest belachelijke regels doet naleven!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat die arts is Sankt Gallen stelt, is de enige logische positie die ikzelf ook al maanden heb verdedigd. Het volk is geïndoctrineerd door angst. Er is een dictatoriaal klimaat. Van Ranst houdt van een dictatoriaal klimaat en sprak op bepaald ogenblik de dreiging van een Wuhan-style lockdown uit. De academische pseudo-elite is dol op big government, op regelgeving, op het proces, op controle zoals in communistische landen. Er is geen enkele temporele relatie tussen genomen maatregelen en PCR cijfers hetgeen bij een causale relatie toch zou verwacht worden. De hele strategie is ook gevoed door de anticipatie van een effectief en veilig vaccin waarvoor geen enkele garantie bestaat. Er bestaat geen volledig protectief griepvaccin. Er bestaan geen vaccins tegen coronavirussen. Immunisatie strategieën kunnen paradoxale effecten hebben.

Anoniem zei

Zeer laat en totaal knettergek de reacties van het westvlaamse overheids-establishment op deze geweldorgie en de brede wereldwijde verontwaardiging in het web.

1. De overheidsgefinancierde VRT bericht trots, dat een Facebook-ondersteuningsgroep voor de rambo-politieagent reeds 4000 sympathisanten heeft.
Hopelijk zullen die allemaal hun duit in het zakje doen om de dure advokaten in dit hopeloos aangebrand geval te betalen :-) LOL

2. Ondertussen wordt het slachtoffer van de slagen, verwondingen en het pepperspray nu ook nog beledigd en met smaad overgoten.

"...Deze man is 39 jaar oud en staat bij jeugdigen op een skateX-terrein-... hij is niet van Roeselare... hij droeg meer een elektronische kneukelband als niet..."

Ze zijn in Westvlaanderen nu helemaal stapelzot geworden.

Bij het in video klaar en duidelijk getoonde geweld is het formeeljuristisch van geen enkel belang of het zich hier om een vrouw, een senior, een meerderjarige jonge persoon of een 39-jarige handelt.
Het is helemaal niet van belang of men hier uit Roeselare, uit Hooglede, uit Tielt, uit Midelkerke, uit Kortijk (NB: allemaal hotspots van pedofiele priesters) of uit Bommerskonten of uit Senegal of uit Kongo komt.
Dít is nu werkelijk roeselaars superpartikularisme en de facto superxenofoob racisme puur.
En het is evenmin van belang dat het slachtoffer "geen doetje is": voorafgegane overtredingen en criminele veroordelingen zijn geen vrijbrief om iemand zonder directe reden tesamen te slaan.

De overheidsmeeheulende media verdedigen nu werkelijk het brutaal geweld op straat terwijl alle rechtsprincipes buiten kracht gezet worden.
De stadsreglementen van Roeselare als toekomstige grondwet.

Helemaal knettergek.
Dit geval wordt ieder uur erger.


jeugdige

Anoniem zei

Het probleem is dat het allemaal nog hypotheses zijn. De groepsimmuniteit is evenzeer een hypothese, want het virus is nog niet lang genoeg onder ons om immuniteit tegen een nieuwe besmetting te kunnen aantonen. Er zijn trouwens al gevallen van herinfectie gerapporteerd, maar het gaat allemaal om veel te kleine aantallen om statistisch representatief te zijn.
Ik zou dus niet zo zeker zijn van deze of gene stelling.
De geschiedenis is nog veel te pril om uit te sluiten wie gelijk had.

Anoniem zei

Ik zie geen verschil tussen een flik die een jongeling in elkaar slaat, of een flik die een restaurant sluit over een mondmasker – waarvan iedereen akkoord gaat dat ze niet helpen. De mafia, kan ook binnenvallen en een paar duizend Euro ‘beveiligingsgeld’ eisen, of ze steken de boel in de fik. De mafia is tenminste eerlijk, en als je betaalt, steken ze de boel niet in de fik, terwijl ik de overheid niet vertrouw indien ze beveiligingsgeld zouden eisen.

Kijk he; niets dat ze verlopig gedaan hebben heeft het virus ingeperkt. En ondanks het invoeren van mondmaskers in winkels, winkelstraten, en straks, slaapkamers, blijft het aantal besmettingen stijgen. Bewijs toch dat ze niets uithalen, of vergis ik me?

Ik zie wel een groot verschil tussen (1) die barbeque in April waar 30 man aanwezig waren, en waar alle 30 geduldig aangeschoven hebben om hun GAS boete te ontvangen, en (2) dat feestje in Borgerhout waar een flik een feestje onderbrak, en waar ze niet aangeschoven hebben, maar de flik zijn dienstwapen afgepakt hebben, en nog laten weglopen, en (3) hier het skate park.

De vraag of deze ambtenar in dit filmpje een fascist en/of nazi is ernaast; deze ambtenaar handelt op orders van een fascistische overheid. Maar dat praat hem volgens de Nuremberg principes nog niet goed. Als de hersencel in de schedel van deze ambtenaar doorflipt wanneer hij bij gebrek van een identiteitskaart geen GAS boete kan uitschrijven, en er los in het rond begint te slaan, dan doet hij precies dat wat zijn overste van hem verwacht.

Alles, maar dan ook echt alles wat de overheid in relatie tot Corona gedaan heeft slaat nergens op. En haalt dan ook niets uit om het virus in te perken.

Die jongen is een gevaar voor de volksgezondheid omdat hij geen masker draagt – volgens de wet. Als hij zich niet wil of kan identificeren, dan is hij schuldig aan obstructie. Hij zou gearresteerd moeten zijn voor obstructie, en dan in quarantaine geplaatst moeten zijn omwille van het gevaar voor de volksgezondheid dat hij vormt.

Maar ja, volksgezondheid komt er niet bij kijken, GAS boetes wel. Betaal maar en dan is het in orde. De klimaatsproblematiek ook, alsof klimaatsbelastingen de temperatuur doet dalen. Maar dat is wel de denkwijze. Hier met corona wordt dezelfde denkwijze toegepast; als je de GAS boete betaalt, ben je niet besmettelijk. Anders wel.

The Guardian Angel zei

@ Anoniem van 14:48,

Het punt dat wij willen maken is, dat de PCR-test niet werkt.

Er is een geval van een Nederlander bekend die 8 keer werd getest: 5 keer positief en 3 keer negatief en dat in willekeurige volgorde.

Dit heeft met 'herinfectie' niets te maken, maar is wél het gevolg van een krakkemikkige test.

Anoniem zei

1/2
Beste GA

Ik begrijp wel wat uw punt is, maar ik denk dat ondertussen het feit dat de PCR test alleen op genetisch materiaal – dood of levend virus, of stukjes virus – test, algemene kennis is, omdat een groot aantal media outlets dit rapporteren.

Een bijkomende factor die ik niet op deze blog gelezen heb is dat de PCR test niet eens specifiek voor de identificatie van SARS-Cov-2 gebruikt kan worden. Deze test zal ook een positief leveren voor het genetisch materiaal van een heel aantal andere Corona Virussen, waaronder de gewone verkoudheid.

En dan nog durven de virologen in het opstellen van hun statistiek over “Valse Negatieven” spreken. In de trant van; “deze persoon is in contact geweest met een positieve en zou dan ook positief moeten zijn, maar de test is negatief” maar dan tellen ze die persoon nog bij de nieuwe besmettingen.

Dit is de totale vervalsing van de wetenschap en daarbovenop, de vervalsing van de statistiek. En dan de vervalsing van het derde aspect; de vervalsing van de interpretatie van de statistiek. Vandaar dat men over een “tweede golf” spreekt.

Zie hier hoe die golf eruitzijn, binnen de context,

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/belgium/

En niet zoals die tweede golf in de Belgische pers voorgesteld is.

Herinner je je nog dat een anderhalve maand geleden men (terecht) bang was voor een heropvlakkering van het virus naarmate de lockdown ontspannen is? Wel; deze tweede golf is zo een heropflakkering. Het vreemde is dat ze nu pas plaatsgrijpt. Veel te laat. Maar ja, zoals hierboven uitgelegd, wordt de statistiek dermate gemanipuleerd en geïnterpreteerd dat de gewenste tweede golf er wel vanzelf komt.

Ter vergelijking, kijk naar het dodencijfer grafiekje van Zweden – zonder lockdown

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/sweden/

Maar in mijn vorige commentaar bouw ik hierop verder en probeer het tot haar logische conclusie te brengen.

En mijn punt, is dat in het licht van al hun gemanipuleerde stastiekjes en interpretaties, men er maar niet in slaagt een gezondheidscrisis te ensceneren, en naarmate de hoeveelheid bewijs van de afwezigheid van een crisis groeit, neemt men steeds driestere maatregelen, en handhaaft men de maatregelen op steeds driestere wijze.

De reactie van die agent is totaal normaal. Durft eens te zeggen dat er geen crisis is.

De crisis is in de politiek zelf, en de totaal bankroete en insolvente Belgische Staat, die voorlopig nog steeds zonder regering zit, en er waarschijnlijk nooit nog een zal krijgen.

De gecentraliseerde macht wordt nu naar de gouverneurs en burgemeesters gedevolueerd.

Anoniem zei

2/
Per definitie voert een terreur bewind altijd een isolatie van de bevolking in, omdat in isolatie de bevolking niet samen kunnen spannen tegen het terreur bewind. Geïsoleerde mensen zijn per definitie machteloos.

De Westerse media, onder leiding van de VS is een massahysteria begonnen als cover-up voor de desintegratie van economie te verbergen. New York onder andere heeft haar doodsteek als econmisch centrum gekregen. Van een bevolking van 8 miljoen zijn er 40.000 gestorven, dat zijn er meer dat 4 keer zo veel als in België – België was al veruit het meest dodelijk Corona land ter wereld, pro rata bevolking. De New Yorkers verlaten nu massaal de stad, en de vastgoed prijzen zijn aan het instorten. Om maar stil te zwijgen over de lege kantoortorens.

België heeft al jaren een begrotingstekort als percentage van het Bruto Nationaal Product dat het gewoon lachwekkend is, te beweren dat het niet failliet is. Haar soevereine schuldenlast als percentage van de het BNP is ook op een schaal dat je beter zou paniekeren, in plaats van over een mondmasker te zeveren.

Social Distancing en zelf-isolatie is RADICAAL ANTI-HUMAAN. Waarschijnlijk dat diegenen die het promoten zelf mysontropische eenzaten zijn, die een mond- en neusmasker dragen alleen om de zever uit hun bek van hun computerscherm willen houden. Zonder dicht-contact ontstaan er geen vriendschappen of relatie, en in extremis betekent dit ook dat er minder babys geboren zullen worden. Een mens functioneert niet als mens in isolatie. Een mens is een intrinsiek sociaal beestje.

Het gezichtsmasker creëert een wantrouwen t.a.v. de andere. Het verbergt emoties. Het voorkomt dat mensen vriendelijk zijn in alledaagse omgang. Mensen worden boos, en nemen het op elkaar uit.

De concept de overheid voert is “VERDEEL EN HEERS”

De devolutie van de politieke macht, de social distancing, en isolatie van de bugers, zijn erop de macht te handhaven in een periode van financiële en politieke desintegratie.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------