BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 23 juli 2020

Mondmaskerdraagplicht veroorzaakt méér gevallen van Covid-19


De mondmaskerverplichting is de zoveelste immense blunder maar dat kan men (uiteraard) niet toegeven. Tien dagen nadat de bevolking slaafs de maskers is beginnen dragen noteren we het hoogste aantal nieuwe besmettingen sinds 20 mei 2020. Dat kan tellen als proefondervindelijk wetenschappelijk bewijs. Doordat de regering alle mondmaskers toeliet, zelfs zelfgemaakte, geen kwaliteitslabel hanteert voor maskers en geen campagne voert met gebruiksinstructies is ze zondermeer zelf verantwoordelijk voor deze exponentiële stijging.

Het feit dat de virologen de recente dramatische cijfers weigeren in verband te brengen met hun desastreuze aanbeveling van draagplicht, aan een bevolking die niet weet hoe met een masker om te gaan, is de bestendiging van hun virologische genocide.

Bron: Viruswaanzin.be

Link:

https://www.viruswaanzin.be/post/20-07-397-besmettingen-mondsmaskers-doden



Mondkapje dragen maakt risico op besmetting juist groter, zegt deskundige


De woordvoerder zegt dat je de verkeerde boodschap afgeeft als je mondkapjes in de openbare ruimte verplicht stelt. Mensen zouden zich daardoor beschermd kunnen voelen en minder afstand gaan houden, terwijl mondkapjes slechts 'zeer beperkt' beschermen tegen het coronavirus, zeker als ze ook nog eens niet goed worden gebruikt, zoals nu gebeurt.

Het is precies waarom deskundige infectiepreventie Ellanie de Bruijne van het Amsterdam UMC geen voorstander is van mondkapjes in de strijd tegen het coronavirus. "Bij juist gebruik, de juiste draagduur én de juiste mondkapjes kunnen ze werken. Maar bij verkeerd gebruik vergroot je met een mondkapje juist de kans op besmetting."

Dat risico zit vooral in dat mensen heel veel met hun handen aan het mondkapje zitten: ze doen het tijdelijk onder hun kin of zetten het steeds op en af. Of ze zetten het af, wrijven met hun handen over hun neus en zetten het weer op. "Dat doen ze met niet-schoongemaakte handen, waarmee ze bijvoorbeeld net een deurklink hebben aangeraakt."

Bron: RTL-nieuws

Link:


https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5173081/mondkapjes-wel-niet-discussie-viroloog-burgemeesters


Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------