BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 29 juli 2020

Proefkonijnen gezocht: niet goedgekeurd middel tegen Ebola zou tegen Corona helpen? Is nu werkelijk iemand zo dom om dat middel te slikken?

Europese Commissie bestelt voor 63 miljoen euro aan coronamedicijn remdesivir


De Europese Commissie stelt het coronamedicijn remdesivir vanaf begin augustus ter beschikking van de lidstaten en het Verenigd Koninkrijk. De Commissie heeft daarvoor een contract van 63 miljoen euro afgesloten met het Amerikaanse farmabedrijf Gilead. In eerste instantie kunnen daarmee zowat 30.000 patiënten met symptomen van het coronavirus behandeld worden.

De Europese Commissie gaf remdesivir begin juli al groen licht voor de behandeling van COVID-19. Het medicijn - dat ontwikkeld werd als een geneesmiddel tegen ebola maar daarvoor nooit werd goedgekeurd - is wellicht geen wondermiddel, maar kan wel de aanmaak van nieuwe virusdeeltjes afremmen en het herstel van coronapatiënten op die manier versnellen. Het is het eerste coronamedicijn dat in de hele Europese Unie is toegelaten.

De Europese Commissie heeft nu een contract afgesloten met de Amerikaanse producent Gilead om genoeg dosissen Veklury - de merknaam voor remdesivir - te voorzien voor de behandeling van ongeveer 30.000 patiënten. De Commissie stelt het geneesmiddel vanaf begin volgende maand ter beschikking van de lidstaten en het Verenigd Koninkrijk en zal de verdeling ervan coördineren. Het kostenplaatje bedraagt 63 miljoen euro.

Die eerste dosissen moeten voldoende zijn om de vraag voor de komende maanden af te dekken, verzekert de Europese Commissie. Maar de Commissie onderhandelt al over een nieuwe levering remdesivir, die dan vanaf oktober verdeeld zou kunnen worden.

Bron: vrtNWS

Het is zonneklaar dat we hier met een genocidair complot te maken hebben!

1 opmerking:

Anoniem zei

Men heeft in april een test uitgevoerd in China met Remdisivir. De 100 of zo proefkonijnen zijn er allemaal gestorven.

Proefkonijn figuurlijk bedoeld.

Letterlijk waren het 100 of zo corona patienten. De WHO heeft toen ingegrepen en geholpen om het probleem onder het tapijt te vegen.

"gebrek aan bewijs of Remdisivir tegen Corona werkt" heette het.

Ja natuurlijk. Je kan maar moeilijk bewijzen dat Remdisivir tegen Corona werkt, wanneer ze sterven voor ze van Corona genezen.

Maar de Europese Commissie gaat het dus wel eens opnieuw proberen.

Het enigste nu nog ontbreekt is een paar duizend patienten van wie je zeker bent dat ze Covid 19 hebben, hetgeen een probleem is omdat de test niet te vertrouwen is.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------