BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 23 juli 2020

En ondanks de mooie praatjes van de 'experts' en de collaborerende Vlaamse rectoren, tonen de nieuwe, zinloze 'maatregelen' van de regering overduidelijk aan, dat men uit is op de introductie van de corona-dictatuur 'in slow motion'


En méér nog dan de corona-dictatuur omwille van de dictatuur
is het ultieme doel de totale vernietiging van de middenklasse!


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Zonder dat ik deze blogger aanprijs, wil ik zeggen dat dit artikel nagels met koppen slaat.

https://consentfactory.org/2020/07/20/globocap-uber-alles/

Hij vergelijkt Corona met 9/11. Een gefabriceerde crisis, tegen een ongekende vijand, waarmee men allerlei vreemde 'veiligheids'maatregelen in luchthavens genomen heeft, die erop neerkomen dat je beter in je ondergoed alleen reist, en je bagage thuis laat, men een paar zinloze oorlogen is gaan voeren, zonder goede reden, een paar staatshoofden die niets met terrorisme te maken hadden gelyncht heeft enz. De maatregelen ten gevolge van 9/11 waren en zijn gewoon onwaarschijnlijk.

Dezelfde zotte maatregelen mag je van Corona verwachten. Het is nu al te dol om los te laten rondlopen wanneer je leest waar en wanneer je een mondmasker moet opdoen. Ze zijn precies bang dat er nog een restaurant open is tegen het einde van de zomer.

De blogger waar ik naar verwijs, spreekt over EEN OORLOG TEGEN DE BEVOLKING.

Oorlog is het. Een oorlog is een situatie waarin een overheid haar bevolking in een uniform kleedt (Mondmasker) hen bewapend en naar een groepje stuurt die 'vijand' genoemd wordt. Die 'vijand' is bang neergeschoten te worden, en zullen ook schieten. En mensen blijven dood. Corona maatregelen zijn niet anders. Horeca failliet. Winkels failliet. Honger.

Ik heb vaker gezegd dat Corona een excuus is, een zondebok voor het systematisch falen van de economie. Het is een constante dat alleen in die landen die hopeloos failliet zijn Corona zwaar huishoudt. Belgie zijnde top. Het is uitsluitend een probleem in West Europa en de VS. Alle andere landen hebben verwaarloosbare dodencijfers.

2016 was het breaking point. Ttoen is de kasbon markt structureel beschadigd. De overheid kan daarom niet meer lenen tegen redelijke voorwaarden. Het is niet dat de lockdown de economie beschadigd heeft. De economie was al hopeloos failliet, en toen kwam corona als excuus.

Hoe precies het allemaal gaat uitdraaien is giswerk. Zoals het blogartikel waar ik naar verwijs zegt. Maar verwacht je maar alles. Zelfs indien er in komende vijf minuten een mini UFO op je keukentafel landt mag je niet verwonderd kijken. Alles is mogelijk, en de maatregelen zijn nog niet eens goed begonnen.

Anoniem zei

Intussen geeft de overheid publiekelijk zelf toe dat ze met de mondmaskerplicht de bevolking koest wil houden.

De gezondheistminister van Oostenrijk, een groene, met name Roland Atzenhofer, is een echte snul:

Nadat de oostenrijkse snob-kanselier Kurz door Macron bij de EU-top goed tesamengestuikt was,verklaarde Kurz plots de mondmaskerplicht voor winkels, horeca en markten vanaf 24 juli.
De groene gezondheidsminister Atzenhofer antwoordde dan op de vraag, waarom de kanselier Kurz deze verordening verkondigde en niet de gezondheidsminster, zonder blikken en blozen dat" de mondmaskerolicht zó immens belangrijk en essentieel is voor de gezondheid, dat alleen de kanselier zoiets verkondigen kan".(Interview uitgestraald bij de serie ZiB ("Zeit im Bild")
Dat is nu werkelijk onzin à la Sophie Wilmès en à la Van Ranst.

Atzenhofer maakt het nog bonter:
De oostenrijkse gezondheidsminister begrondt de mondmaskerplicht NIET met Covid-19, maar met "virologisch grondruisen" (!!!) en voegt er nog aan toe, dat nu het koude seizoen komt met adeno- en rhinovirussen, en daar zijn de mondmaskers nu goed van nut. En zo zal men de maskers nog zeer lange tijd moeten dragen".
Forget corona!
Nu de bevolking dit corona-circus moe is, ondertussen weet dat de infectie met covid19 in de veruit meeste gevallen asymptomatisch verloopt, de morbiditeit zeer gering is, de mortaliteit uiterst gering (er vallen op dit moment bijna geen doden meer, en dit hoewel er meer infecties zijn als vroeger), intussen een aanzienlijk deel der bevolking reeds met het virus in contact kwam en de hospitalisatie- en sterftecurves uiterst plat liggen en het overduidelijk is, dat de ingrepen van de belgische staat totaal fout waren en contraproductief, moet er een ander virus naar voor komen.
Totaal knettergek.

https://de.sputniknews.com/oesterreich/20200722327543337-maskenpflicht-virologisches-grundrauschen-gesundheitsminister/

Anoniem zei

"Het laatste woord over de mondmaskers is nog niet gesproken": deze uitspraak van de noordbelgische modernistische bastaardkerker @Aldo Lijsterman (zijn ketterijen zijn opgewarmde ideeên van Plotinus, Proclus en Porphyrius) heeft het inderdaad in zich.
Het nut van het dragen van mondmaskers voor groot publiek bij covid19 werd NOOIT aangetoond (alleen voor "in klinische context ": "geringe evidentie").

Erika Vlieghe is overigens totaal humorloos wanneer ze Jan Jambon aanvalt met de zin:
"Ik ben niet het schaamlapje van de regering".
Werkelijk geen benul.
Begin maart 2020, met het exploderen van de corona-hysterie en het jagen naar mondmaskers (Maggie DeBlock-affairen LOL) verscheen er op SputnikNews een fotobericht van de ex-ijshockey-speelster Yulia Ushakowa.
Deze athletische jonge blonde dame postete foto's in een tweedelig badkostuum (alias bikini), zelf gefabriceerd met bovenaan twee mondkapjes en beneden één mondmasker.
Dat was dan een echt schaamlapje maar het ganse spel zag er wel niet waterbestendig uit ;-)
Yulia Ushakowa is nu wel niet zeer intelligent en zeker niet braaf, maar ze heeft toch zeer vroeg de totale onzin van dit corona-circus doorzien en zeer karikaturaal en humoristisch haar mening daarover kond gedaan.
Qua schoonheid slaat ze natuurlijk Sophie Wilmès en zelfs Erika V. om kilometerlengte LOL.

Anoniem zei

Correctie:
De oostenrijkse minister van volksgezondheid heet Rudolf Anschober, niet Robertr atzenhofer.
Hij is inderdaad zeer dom.
En loslippig.
Hij is té dom om al die onzin zelf uit te vinden ("virologisches Grundrauschen...Adenoviren und Rhinoviren...")
Rudolf Anschober herhaalt hier als een papegaai wat de EU-beheersers en de daardoor betallde en dominerende virologen hem opgelegd hebben.

Typisch: terwijl de mainstreammedia en de links/vrijzinnig/modernistisch gestroomlijnde pers nog hatelijk over de critici van het corona-circus zeveren en met vertraging van minstens 10 (tien) weken over de "ongelukken" van het belgisch management berichten en alle kritiek als "samenzweringsrheorie" afdoen, kletst een topman voor vol publiek dé te verdoezelen waarheid uit.

@Wim en @Aldo: Jongens, jullie onzin zakt als een kaartenhuisje in mekaar :-)

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------