BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 11 augustus 2021

Vraagtekens bij de COVID-19-inenting



















Aangaande de inhoud van hét 'vaccin' en de combinaties van vaccins:

Wat is precies de inhoud van een specifiek vaccin of inenting?
Welke stoffen en conserveringsmiddelen worden toegevoegd?
Wat is de exacte lijst met ingrediënten alsmede de productiedetails?


Aangaande de veiligheid en de bijwerkingen:

Hoe veilig is het vaccin en de combinaties van vaccins?
Wat zijn de risico’s op het immuunsysteem en ziektes nu en op latere leeftijd?
Waarom is er geen openheid over risico’s en bijwerkingen van de Covid-19-vaccins en wordt hier zo krampachtig over gedaan door overheid en industrie?
Ouders zien hun kinderen reageren op een vaccinatie en voelen zich niet erkend en serieus genomen. Hoe wordt het totaal aantal reacties en bijwerkingen gemeten en gepubliceerd?
Waarom vindt de discussie inzake vaccineren zo verschillend plaats ten opzichte van ander medicijngebruik, mogelijke bijwerkingen en onderlinge wisselwerking?
Waarom is er geen afstemming op de persoon (in overleg met de huisarts) in plaats van one size fits all?


Aangaande het Rijksvaccinatieprogramma:

De leeftijdsgrenzen zijn verlaagd, de frequentie wordt verhoogd, combinaties van vaccins uitgebreid en in de calculaties meegenomen. Hoe komt dit beleid tot stand en wat is de invloed van een miljarden-industrie hierin?
Wat zijn de gevolgen van de vaccinatie-cocktail op het immuunsysteem van kinderen?
Is de huidige startleeftijd en opvolgende frequentie goed onderzocht en wat zou de meest optimale vorm zijn gezien ook de verschillen in de startleeftijd en frequentie in verschillende landen?
Waarom kunnen burgers niet kiezen voor specifieke vaccins?
Waarom is er geen keuzevrijheid in het type toediening?


Aangaande de onafhankelijk van het beleid van de overheid:

Het is duidelijk dat er een belangenverstrengeling mogelijk is en aangetoond is in het verleden, waarbij de farmaceutische industrie en haar lobbyisten in veel gevallen het commerciële belang boven dat van het individu stellen. Wat is precies de rol van de farmaceutische industrie inzake lobby en deelname aan overheids-werkgroepen, de universiteiten en het Rijksvaccinatieprogramma en de onafhankelijkheid van de overheid en vertegenwoordigers van de overheid hierin?
In hoeverre kunnen onafhankelijke onderzoeken worden opgestart naar het mogelijk voorkomen van ziektes bij kinderen en volwassenen in de gevaccineerde groep ten opzichte van niet-gevaccineerde bevolkingsgroepen?
Hoe kan de overheid een echt onafhankelijk beleid voeren, gebaseerd op open en onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek waarbij criteria worden opgesteld welke ook weer ter discussie kunnen staan bij nieuwe data en feiten?
Hoe kan de farmaceutische industrie waarborgen dat er geen fouten worden gemaakt bij de productie van vaccins en voorkomen dat deze in de samenleving terechtkomen? Is hier een onafhankelijke controle op door overheden?
Hoe kan de lobby en de monopolistische macht en kennis van de farmaceutische industrie, buiten het zicht van de burger, beteugeld worden?


Aangaande de informatievoorziening:

Is er momenteel wel een probleem anders dan in de afgelopen 50 jaar waar eens in de zoveel tijd een epidemie uitgebroken is met een vele malen lager aantal slachtoffers dan verkeersdoden, drugs- en alcoholdoden?
Hoe kan het dat niet-gevaccineerden een risico zijn voor gevaccineerden?
Ook gevaccineerden kunnen altijd de betreffende ziekten krijgen, dus vaccinatie biedt geen garantie!
Waarom leest de website van de WHO als het jaarverslag van een multinational qua omzet en penetratiegraad van vaccins per regio met duidelijke omzet-uitschieters tijdens de vogel- en varkensgriep?

Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------