BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 17 augustus 2021

Open brief aan niet-gevaccineerden































U bent niet alleen! In de VS en in de Europese Unie is minder dan de helft van de bevolking volledig gevaccineerd, en zelfs in Israël, het ‘lab van de wereld’ volgens Pfizer, blijft een derde van de mensen volledig niet gevaccineerd. Politici en de media hebben een uniform standpunt ingenomen en hebben de niet-gevaccineerden tot zondebok gemaakt voor de problemen die zijn ontstaan ​​na achttien maanden van angstzaaierij en lockdowns. Het is tijd om het één en ander recht te zetten.


Het is volkomen redelijk en legitiem om ‘neen’ te zeggen tegen onvoldoende, geteste vaccins waarvoor geen betrouwbaar wetenschappelijk onderzoek bestaat. U hebt het recht om het zelfbeschikkingsrecht over uw lichaam te doen gelden en om medische behandelingen te weigeren als u dat nodig acht. U zegt terecht ‘neen’ tegen een schending van uw waardigheid, uw integriteit en uw lichamelijke autonomie. Het is uw lichaam en u heeft het recht om te kiezen. U heeft gelijk dat u voor uw kinderen vecht tégen hun massale vaccinatie op school.

U vraagt ​​zich terecht af of vrije en geïnformeerde toestemming onder de huidige omstandigheden wel mogelijk is. Effecten op lange termijn als gevolg van het COVID-19-vaccin zijn niet bekend. Transgenerationele effecten zijn niet bekend. Vaccin-geïnduceerde deregulering van de natuurlijke immuniteit is niet bekend. Mogelijke schade is niet bekend, aangezien de melding van ongewenste voorvallen vertraagd, onvolledig en inconsistent is.

U wordt het doelwit van de reguliere media, van social engineering-campagnes van de overheid, onrechtvaardige regels en beleid, samenwerkende werkgevers en de sociale media-menigte. Er wordt u verteld dat u nu het probleem bent en dat de wereld niet meer normaal kan worden tenzij u zich laat vaccineren. U wordt op een gemene wijze tot zondebok gemaakt door propaganda en onder druk gezet door de anderen om u heen. Denk eraan; er is niets mis met u.

U wordt er ten onrechte van beschuldigd een fabriek te zijn voor nieuwe SARS-CoV-2-varianten, terwijl uw natuurlijke immuunsysteem volgens vooraanstaande wetenschappers in feite immuniteit genereert tegen meerdere componenten van het virus. Dit bevordert uw bescherming tégen een breed scala aan virale varianten en heft verdere verspreiding naar iemand anders op.

U hebt het recht om onafhankelijke peer-reviewed onderzoeken te eisen, die niet worden gefinancierd door multinationale farmaceutische bedrijven. Alle collegiaal getoetste onderzoeken naar veiligheid op korte termijn en werkzaamheid op korte termijn zijn gefinancierd, georganiseerd, gecoördineerd en ondersteund door deze ondernemingen met winstoogmerk; en geen van de onderzoeksgegevens is openbaar gemaakt of beschikbaar voor onderzoekers die niet voor deze bedrijven werken.

U hebt gelijk om de voorlopige resultaten van de vaccin-trials in twijfel te trekken. De beweerde hoge waarden van relatieve werkzaamheid berusten op kleine aantallen nauwkeurig vastgestelde "infecties". De onderzoeken waren ook niet blind, waarbij mensen die de injecties gaven weliswaar wisten of konden afleiden of ze het experimentele vaccin of de placebo injecteerden. Dit is geen aanvaardbare wetenschappelijke methode voor vaccinproeven.

U hebt gelijk in uw oproep om ​​diversiteit in wetenschappelijke meningen. Net als in de natuur hebben we een poly-cultuur van informatie en zijn interpretaties nodig. En dat hebben we nu niet. Kiezen om het vaccin niet te nemen, creëert ruimte voor rede, transparantie en verantwoordingsplicht. U heeft gelijk als u zich afvraagt: "Wat gebeurt er als we de autoriteit over ons eigen lichaam weggeven?"

Laat u niet intimideren. U toont veerkracht, integriteit en doorzettingsvermogen. U komt samen in uw communities, maakt plannen om elkaar te helpen en staat ​​voor wetenschappelijke verantwoording en vrijheid van meningsuiting, die allemaal nodig zijn om de samenleving te laten bloeien. Wij zijn één van de velen die naast u staan. En vergeet niet, dat de gevolgen van vaccinatie levenslang en onomkeerbaar zijn!

Angela Durante, PhD
Denis Rancourt, PhD
Claus Rinner, PhD
Laurent Leduc, PhD
Donald Welsh, PhD
John Zwaagstra, PhD
Jan Vrbik, PhD
Valentina Capurri, PhD


Bron: OCLA

Link:

https://ocla.ca/a-letter-to-the-unvaccinated/


1 opmerking:

Anoniem zei

Het tij is aan het keren .

15 augustus 2021 zal de geschiedenisboeken ingaan als de dag dat neo-liberaal neocon imperialisme verslagen is. En wel door fundamentalistisch islamisme, hetgeen op haar buurt ook een creatie van de neocons is, via de Islamic Brotherhood, dat oorspronkelijk van Britse post-koloniale signatuur is.

Het kwaad verdelgt altijd zichzelf.

Eerder dit jaar zeiden we bij de dood van hij die "als killer virus wilde reïncarneren, Prins Philip van Saxe-Coburg Gotha die in alle stilte begraven is, dat het tijdperk van trans-atlantisch imperialisme voorbij is. Het Corona Virus is the 'Last Stand' - alles of niets - the endgame - all in - het Geronimo - je begrijpt dat ik bedoel van de neocons die een laatste keer geprobeerd hebben de bevolking tot slaaf te maken en gefaald hebben.

De nasleep van de slachting die momenteel in Afghanistan bezig is zal velen doen huiveren - tenminste als de VRT het lef heeft het te vermelden. Maar de Amerikaanse pers heeft zijn jas al gedraaid. En Biden en zijn neocon club zullen dit niet overleven.

Niet lang voor dat zij die zich wel hebben laten vaccineren - zich hebben laten dopen met het heilig water(*) van de corona profeten - de valse profeten - als verraders van de mensheid bestempeld zullen worden.

Nog even volharden tegen de totes spritzers, de 'docters death' die het vaccin liberaal hanteren en de zon zal weer schijnen.

(*) eigenlijk is het sap van geaborteerd babies.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------