BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 10 augustus 2021

Er zijn verschillende redenen waarom u de eerste, tweede, derde, vierde, vijfde, zesde, zevende, etc. Covid-19-inenting niet zou moeten nemen:






















We hebben tegenwoordig allemaal te maken met zo'n snelle nieuwscyclus, dat mensen vergeten waarom ze het Covid-19-vaccin niet zouden moeten nemen en dat terwijl de reguliere media met een nieuw propaganda-programma begint, dat zelfs de oude Sovjet-krant Pravda zou doen blozen... Laten we nu een aantal zeer fundamentele redenen bekijken waarom u het Covid-19-vaccin niet zou moeten nemen:

Het Covid-19-vaccin is initieel gemaakt van cellijnen van geaborteerde baby's. Dit waren echte baby's die nooit hebben ingestemd om deel uit te maken van een Frankenstein-experiment.

Het Covid-19-vaccin is potentieel dodelijk. Elke dag hoor ik van mensen die me vertellen dat ze iemand kennen die ziek is of sterft door onbekende oorzaken na de "tweede Pfizer". Als we bedenken hoeveel griepdoden in 2020 zijn ondergebracht in de vermeende Covid-19-sterfgevallen, dan hebben we sterke redenen om aan te nemen dat het vaccin veel meer mensen zal doden dan het virus.

Het Covid-19-vaccin wordt ons opgedrongen onder overheidsdwang. Het Covid-19-vaccin is geen medicijn, maar een politiek project. Geen enkel medicijn voor de gezondheid heeft ooit dwang nodig gehad.

Het Covid-19-vaccin wordt het eerste in een lange rij van tientallen prikken die u 'nodig' zal hebben. De Britse Daily Mail wist te vertellen: "Er zullen maandelijks vaccindoses worden aangeboden om meer dan 1 miljoen Britten te helpen de ziekte te verslaan." Dat betekent dat er geen einde komt aan de experimentele vaccins die de overheid in uw arm wil injecteren.

Het Covid-19-vaccin houdt het Corona-virus niet tegen. Een verpleegster vertelde mij: "Alles wat ik zeker weet, is dat mensen nog steeds erg ziek zijn van Covid, zelfs na 2 doses van het vaccin". NBC-verslaggever Ken Dilanian tweette: "Nieuwe gegevens suggereren dat gevaccineerde personen niet alleen Covid oplopen, maar mogelijk ook hogere virusniveaus in zich dragen dan eerder werd aangenomen, wat de verspreiding vergemakkelijkt".

Het Covid-19-vaccin is géén vaccin, maar eerder een "mRNA-spike-eiwitinductor" die "cumulatieve schade en chronische ontsteking aan cellen" veroorzaakt. Dr. Jacob Wes Ulm, MD, Ph.D., een geneticus, legde deze zorg in detail uit in een brief aan het British Medical Journal, evenals in een openbare opmerking bij een artikel over mRNA-vaccins in januari 2021: “Het lijkt erop dat ze [de mRNA-vaccins] een veel breder weefselbereik kunnen binnendringen in vergelijking met zelfs verzwakte virusvaccins... En aangezien de mRNA-vaccins SARS-CoV-2 virale spike-eiwitexpressie zouden induceren, lijkt dat te betekenen, dat mensen die mRNA-vaccins krijgen een veel groter aantal cellen en weefsels hebben die kwetsbaar zijn voor cytotoxische [T-cel] aanvallen … met bijwerkingen (cumulatieve schade en chronische ontsteking) die zich pas over jaren zullen manifesteren.”

Fauci's NIH heeft toegegeven het Wuhan-lab te hebben gefinancierd. Dit betekent, dat als dezelfde pro-abortus adept zowel aan het vaccin als aan het virus werkt, het duidelijk is, dat dit een project is om ‘overbevolking’ af te wenden. Zodra u zich realiseert dat het virus voor het vaccin is gemaakt, en niet omgekeerd, moet u begrijpen, dat het vaccin niet alleen 'per ongeluk' sommige mensen kan doden. Dit is een wereldwijd project van technocratisch communisme en Big Tech om een ​​méér "duurzame" planeet te maken net voor deze elites.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Vorige week verbrandden volledig gevaccineerde Italianen hun vaccinatiepaspoort.

https://twitter.com/i/status/1424068827273326592

Tenminste zij die vertrouwen in overheid verloren hebben. Het feit dat mainstream pers zoals Sky dingen beginnen te zeggen dat "BREAKING: Volgens nieuw onderzoek zijn de coronavirus-niveaus bij mensen met de Covid-Delta-variant identiek ongeacht of ze gevaccineerd zijn of niet", is teken dat ze heel ongerust beginnen te worden over het verlies aan vertrouwen in overheid. Maar geloof me vrij, overheid meet de niveaus aan wantrouwen ook.

Anoniem zei

En nu de knock-out voor Steven Van Gucht en Marc Van Ranst:

De mortaliteit aan covid19 is internationaal zeer verscheiden.
De covid19-pandemie heeft echter niet alleen tot de door de politikasters hysterisch hooggekookte oversterfte, maar ook tot ondersterfte gevoerd.
Door de corona-pandemie leefden de mensen langer in Japan, in Australiê en in Nieuw-Zeeland.
snel nog wat gezeverd van "social distance", waarbij natuurlijk Japanners uiterst hoffelijk en beleefd en op afstand blijven, en Australiê en Nieuw-Zeeland dun bevolkt zijn.
In Europa is er in Ijsland en in Denemarken helemaal geen verandering der mortaliteit.

De corona-pandemie is een hoax.
Door defecte Tests, gebrekkige diagnostiek, veel te weinig geriaters, geen autopsies en algemene paniek onder Van Ranst, Van Gucht en Vlieghe werd alles met koffiedik gediagnosticeerd, in de zak gestoken en verbrand.
In het oudgrieks: "holo-caust".
Belgiê scoort in het artikel met zijn vele doden niet goed (werd nog extra door Pres. Trump gerefereerd)(Motto: Wat een klein land toch alles kan..." :-) LOL)

Het beste : de lockdowns hebben helemaal geen effect op de mortaliteit :-) LOL
Het is en blijft knettergek en waanzinnig de economie plat te leggen om een infectiegolf in de homes te bestrijden.

In memoriam Jürgen Coninx+

https://www.univadis.de/viewarticle/covid-19-deutschland-hat-innerhalb-europas-eine-vergleichsweise-geringe-ubersterblichkeit-

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------