BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 12 augustus 2021

BREAKING: Zoals verwacht is de Delta-variant een 'vaccin'-resistente mutatie

Onderzoek toont aan dat de Pfizer en Moderna Covid-'vaccins' een significante verminderde effectiviteit hebben tégen de Delta-variant van het SARS-CoV-2



De zogenaamde corona-'vaccins' hebben de strijd tegen de mutaties nu al verloren!

Booster-shots zullen géén effect hebben, tenzij negatief!

























Uit een studie, die vorige week in medRxiv werd gepubliceerd, blijkt dat de effectiviteit van het Pfizer/BioNTech-'vaccin' daalde van 76% in de eerste helft van 2021 tot slechts 42% in juli 2021. De effectiviteit van het Moderna-vaccin daalde in dezelfde periode van 86% naar 76%.

De onderzoekers koppelen de verandering aan de meer besmettelijke Delta-variant van het coronavirus, waarvan de prevalentie in Minnesota, USA toenam van 0,7% in mei tot ruim 70% in juli 2021.

De Delta-variant, die vorig jaar voor het eerst in India werd ontdekt, verspreidt zich snel over de hele wereld. Volgens de Amerikaanse Center for Disease Control and Prevention (CDC) is de Delta-stam, die dominant is geworden in het land, bijna twee keer zo besmettelijk als de vorige varianten.

Bron: medRxiv

Link:

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.06.21261707v2



Enkele opmerkingen:

Nu al kennen we de Britse, Zuid-Afrikaanse, Braziliaanse en vele andere mutaties van het coronavirus. Hoe meer het virus rondwaart, hoe waarschijnlijker het is dat er mutaties en varianten zullen opduiken, waardoor onze huidige 'vaccins' niet doeltreffend zullen zijn. De bestaande corona-'vaccins' zijn echter binnen een half jaar al niet meer effectief.

De corona-'vaccins' schakelen de werking van bepaalde virussenstammen (vb. Alpha-variant) uit, maar slagen er niet in om alle virusstammen (vb. de Delta-variant) uit te schakelen. Deze virusstammen zijn dus resistent tegen de vaccins, waardoor ze verder kunnen groeien en de plaats van de niet-resistente virussen innemen. Merk op, dat deze virusstammen niet resistent worden, maar het altijd al geweest zijn.

De 'vaccins' zijn dus nutteloos. 'Vaccinatie' is totaal nutteloos.

De resistentie wordt dus veroorzaakt door de 'vaccins'!


De weerstand van de gevaccineerden wordt daarenboven aangetast door de 'vaccins' waardoor zij kwetsbaarder zijn voor nieuwe virusstammen (Antibody-dependent enhancement - ADE) dan de niet-gevaccineerden. Merk trouwens op hoe al die gevaccineerden nu al zitten te hoesten en proesten!

Méér dan 80 procent van Belgische volwassenen is volledig gevaccineerd, toch blijven de coronacijfers stijgen... Hoe zou dat nu komen?

De zogenaamde corona-'vaccins' hebben de strijd tegen de mutaties nu al verloren!

Tegen muterende virussen kan je niet vaccineren!

De hele vaccinatie-campagne is een maat voor niets geweest!

1 opmerking:

Anoniem zei

De wereld is altijd al gepolariseerd geweest.

Er zijn zij die de regels volgen, en zij die regels buigen.
Er zijn zij die zelf de feiten nagaan en zij die alles geloven we je ze zegt (en naar het nieuws kijken)
Er zijn zij die bang zijn, en zij die risico inschatten.

In Duitsland sterven er dagelijks een 2.700 mensen. Dat is normale sterfte voor een land van 80 miljoen, met een levensverwachting van 80 jaar.

Nu, als sinds een week zet Covid sterfte er op 19 (van 2.700 per dag)

Ook voor België is het sinds begin juni bijzonder moeilijk geworden om nog iemand te vinden die sterft EN positief is, omdat het er zo weinig geworden zijn.

Toch gaan de besmettingen omhoog, en de ziekenhuizen zitten weer aan 500 gehospitaliseerden, erger als augustus 2020.

En dat met een 80% van de bevolking gevaccineerd.

Ze hebben nu ocharme maar 2.000 besmettingen per dag, en ook al zou het ziektebeeld minder ernstig moeten zijn nu velen gevaccineerd zijn, toch zijn er 500 gehospitaliseerd.

In het verleden, toen ze 20.000 besmettingen per dag hadden waren 1.500 patiënten gehospitaliseerd.

WIE GELOOFT NU NOG DE GERINGSTE STATISTIEK OMTRENT COVID, DE HELE ZOOI IS EEN WERK VAN FICTIE.

HET IS EEN CORONA VIRUS. HET MUTEERT DE HELE TIJD. MAAR ZE ZITTEN ZE NOG TE KLOMMELEN MET EEN VACCIN DAT GEBASEERD IS OP HET GENOOM VAN HET VIRUS VAN JANUARI 2020. WIE KAN DIE LUI NOG SERIEUS NEMEN.

ZE HOUDEN ALLEEN ZICHZELF VOOR DE ZOT.

Maar dat is nu eenmaal de ingesteldheid van de politicus. Ze zitten op een mobius ring.

Op Mobius ring, kunnen ze doen alsof ze problemen oplossen, maar tegen de tijd dat het duidelijk wordt dat ze falen, zijn ze terug aan het begin en begint het probleem opnieuw van vooraf aan.

30 jaar ‘inspanning’ tegen klimaatsverandering en het warmt sneller op dan ooit tevoren.

Over een maand is het precies 20 jaar geleden dat de ‘inspanning’ tegen “terreur” begon, en de Taliban staat vandaag op een paar kilometer van Kabul. De Amerikanen krijgen er hun ambassade niet snel genoeg geëvaccueerd.

En 2 jaar ‘inspanning’ tegen Covid, en dagelijks lezen we erger dat de statistiek erger is dan een jaar terug, of erger dan in het begin van ‘crisis’.

De oorlog tegen drugs is er nog zo één die men … wel… eigenlijk nooit gestart is.

Het probleem begint altijd weer opnieuw.

De wereld is dus gepolariseerd.

Er zijn zij die zich zorgen maken en zij die problemen oplossen.
Er zijn zij die praten en zij die doen.

Het is nu niet de gewoonte van een politicus om veel beleid te voeren. Nee, ze praten liever over problemen.

Het is niet de gewoonte van een politicus om problemen op te lossen, maar ze maken, kunnen ze goed.

Het is wél de gewoonte van een politicus dingen te verbieden.

Maar eigenlijk, de strijd tegen klimaatsverandering, de strijd tegen terreur, de strijd tegen het virus, of drugs, of verkeersdoden, betonstop, kernstop, overgang naar groene energie, toont alleen de ontzachelijk grote imcompententie van de oveheid.

In de Netflix series ‘Lucifer’, waarin de duivel een nachtclub in Los Angeles uitbaat, legt de duivel de hel uit als een plek, waar je constant je ergste zonde moet herbeleven. Hij noemt het de “hell loop”.

Hier een les catechese van Lucifer zelfe. Eigenlijk niet ze heel ver verwijderd van de katholieke catechese en geloofsleer. In ieder geval beter dan wat je van je doorsnee bisschop te horen krijgt.

https://www.youtube.com/watch?v=AnmGthplAUM

Punt is, met Covid creërt de mens haar eigen ‘hell loop’. Ofwel ga je met politici mee rond op hun mobius strip, maar zoals Lucifer zegt; de deur staat open.

Over en uit.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------