BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 8 augustus 2021

BREAKING: Volgens nieuw onderzoek zijn de coronavirus-niveaus bij mensen met de Covid-Delta-variant identiek ongeacht of ze gevaccineerd zijn of niet

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Klopt.
IN Nederland werd het ziekenhuispersoneel van Leiden (LUMC/LeidenUniversity Medical Center) en Nijmegen (Radboud University Medical Center) helemaal 2x gevaccineerd en nadien op infectie met de Deltavariant getest en ook de infectieketens nagevolgd.
Een beetje versnuft en parallel ook een beetje beschaamd eveneens in Amsterdam en Utrecht onderzocht.
Vele artikels in de nederlandse pers, grotendeels ook verdoezelend; uiteindelijk was het vorige week La Libre Belgique die de grote nederlandse studie kort refereerde ( :-) LOL).
Inderdaad met gigantische consequenties voor de maniakkale vaccinatietactiek der westelijke regeringen.
1. DE vaccinatie met Pfizer/Biontech, AstraZeneca und Johnson beschermt hoegenaamd niet tegen de deltavariant. De gevaccineerden worden zoveel geînfecteerd als de niet-gevaccineerden.
2. De gevaccineerden dragen de deltavariant evenveel over als de nietgevaccineerden. De inenting was nooit steriliserend. Het decoreren en hoogstiliseren van de vaccinatie als een daad van christelijke naastenliefde is flauwekul in het kwadraat.

Niet lachen: De Israeli's, die hun ganse bevolking 2x vaccineerden, zitten nu met een reusachtige epidemie en hebben als eerste bericht over het krotterig effect van de vaccinatie.
De westeuropese regeringen willen nu wel niets tegen of over Israel zeggen, maar hebben tegelijkertijd op het valse paard van de vaccinatie met een kaduuk vaccin gezet.

De deltavariant is veel infectieuzer, wordt veel sneller verdergetransporteerd, is intussen de meest voorkomende variant in onze contreien en de totnutoe doorgevoerde vaccinatie is zonder effect.
In de erste 3 maanden van 2021 werden als eerste de 80-plussers ingeênt, die gerontologisch bijna geen antistoffen produceren en kunnen produceren, en waar de antistoffen na 6 maande zo goed als verdwenen zijn.
Dat is geen virologie, maar klinische immunologie.

Voor 10 dagen meldde het RKI (Robert-Koch-Instituut) dan, omringd door Angela Merkel en Jens Spahn, dat " men bij de vierde golf een nieuwe tactiek zou moeten aanwenden".

Die voelen de nattigheid komen.

De brits regering (hier: Public Health) heeft de koers reeds veranderd.

https://wnl.tv/2021/07/20/virologen-waarschuwen-deltavariant-verspreidt-zich-ook-via-volledig-gevaccineerden/

Anoniem zei

Als zelfs Sky News het zegt dan is het niet ver van de waarheid. Waarschijnlijk is de volledige waarheid nog erger. Iets in lijn met 80% van nieuwe gevallen zijn volledig gevaccineerd. En dat is Amerika met amper 20% vaccinatiegraad.

Anoniem zei

Intussen springt ook het Deutsche Ärzteblatt:
oorspronkelijk en zeer lang op de vaccinatie gefixeerd (voor 3 weken nog in het editioraal van de chefredakteur Egbert Maibach-Nagel (Nr. 29-30/2021 blz. 1383 "der rettende Stich")(LOL) sturen die nu deze avond in aller ijl de melding rond:
https://www.aerzteblatt.de/nachrichten/126251

Hun laatste hoop is dat een melding uit Singapore, dat de 2x gevaccineerden na 5 dagen dan niet meer zo infectieus zijn, waar is... :-) LOL

De "anti-corona-vaccins" zijn niet goed.
Voor de bmeest kwetsbaren ( de 80-plussers ) werd de werkzaamheid en effectiviteit in reductie der dodelijkheid nooit aangetoond.
En de vaccins zijn niet steriliserend (de gevaccineerden kunnen de virussen verder dragen) en zijn tegen de deltavariante niet werkzaam.
Franky Vandenbroucke en DeCroo staan daar zonder onderbroek.

In het spel monopoly heet dat: "Ga terug naar Start".
On les aura.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------