BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 18 oktober 2013

Juan Luis Kardinaal Cipriani tikt Aartsbisschop Gerhard Müller op de vingers: "Müller moet de Katholieke Doctrine verdedigen en niet naïef zijn!"

The Archbishop of Lima has criticised the Prefect of the Congregation for the Faith again, for opening up to liberation theologian Gustavo Gutiérrez : “He must defend the sound doctrine, don’t be naive.”

“I don’t agree with his statement about parties within the Church. I think he has got it wrong. Mgr. Müller’s job is to defend the sound doctrine of the Catholic faith so he should stop being naive and be more prudent. I say this with all humility.”

Bron: Vatican Insider

Link:

http://vaticaninsider.lastampa.it/en/the-vatican/detail/articolo/cipriani-mullero-28698

1 opmerking:

Anoniem zei

Al dat geruzie via de pers is gewoon niet meer mooi om aan te zien. Gerhard Kardinaal Müller wil Bevrijdingstheologie kost wat kost in de Geloofsleer introduceren, tegen de wensen van de Paus in, tegen de wensen van een hele boel mensen in het Magisterium. En om dan als Prefect van de Congregatie van de Geloofsleer toch interpretaties van de Geloofsleer promoten is gevaarlijk. Dat is belangenverstrengeling. En dan gaan voor- en tegenstanders in de top van het Vaticaan naar de buitenlandse pers om het debat te steunen. Toch niet meer serieus die lui.

In elk huwelijk is het wel eens ruzie; het is één zaak wanneer het koppel de ruzie in de keuken afhandelt, een ander wanneer ze de ruzie op straat voeren. Maar wanneer ze via vrienden (of advocaten) ruzie met elkaar maken, kan men er een kruis over maken dat er ooit iets bijgelegd gaat worden.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------