BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 12 mei 2013

Het einde van de Kerk in België? "Auf Kardinal Suenens liberale Kirche folgt entchristlichte Gesellschaft" - "Na de liberale kerk van Kardinaal Suenens volgt de ontchristelijkte maatschappij"

Die große Krise der katholischen Kirche in Belgien – In entchristlichtem Land lebt es sich gefährlich


LINK:

http://www.katholisches.info/2013/05/11/die-grose-krise-der-katholischen-kirche-in-belgien-in-entchristlichtem-land-lebt-es-sich-gefahrlich/?fb_action_ids=463981283692623&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%22463981283692623%22%3A519788634747156%7D&action_type_map=%7B%22463981283692623%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D

2 opmerkingen:

beauceron zei

Hartelijkste dank aan THe Guardian Angel voor de verlinking naar dit belangrijk artikel.
Het schildert uitstekend de zeer triestige situatie van het geloof in Vlaanderen nu, van de neergang door en sedert Suenens; alles doodgezwegen door K&L, door de mainstream-media en tegelijkertijd in het buitenland zeer goed gekend: een hoopvol teken dat de reevangelizering van buiten zal (moeten) komen-iets wat RvG en K. GD als de pest meden.
"Te middernacht wordt de zon geboren"- deze mooie spreuk van de eveneens doodgezwegen en onvergetelijke Jeroom Leuridan uit Olostvleteren en Ieper(hoe zou hij gevloekt hebben bij de verloedering van de Kerk in het Westvlaamse)moge ons een echte troost en een opgave zijn.
É ultreya é suseya, Deus adiuva nos!(Pelgrimsroep van St. Jakob van Compostella)

Hadrianus zei

Hartelijk dank aan The Guardian Angel voor de verwijzing naar dit uiterst interessante artikel.
Giuseppe Nardi beschrijft hierzeer waar en zonder valse schroom de desastreuze ontwikkeling in Vlaanderen- en hierop wordt van vlaamse zijde geen letter op geantwoord.
Het is uiterst belangrijk dat dit alles in het buitenland bekend word, zijn de zelfgenezingskrachten in Vlaanderen ondertussen te zwak om alleen de grote zuivering door te voeren.
Vlaanderen is missieland; ketterijen op hoog en laag niveau hebben hoogkonjunktuur.
Niet in het minst de nieuwe elektronische media, meestal van het buitenland, KatholiekNederland,kath.net,katholisch.info, vele goede geengageerde engelse en franse sites zullen bij de reevangelizering een grote rol spelen.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------