BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 12 februari 2023

In zijn strijd tégen de Katholieke Kerk en de Tridentijnse Mis krijgt Bergoglio de Apostaat nu blijkbaar ook de steun van het 'Federal Bureau of Investigation'

Een nieuw FBI-inlichtingenrapport suggereert, dat "radicale, traditionalistische Katholieken als potentiële, gewelddadige, witte, suprematische extremisten moeten worden beschouwd" en dus door het FBI geïnfiltreerd moeten worden...De Tridentijnse Mis in Afrika

Wie ras probeert te instrumentaliseren - zoals het FBI blijkbaar doet - is een loser!

Het FBI, dat normaal gesproken geen commentaar geeft op interne inlichtingenrapporten, reageerde op het rapport over de Rooms-Katholieken nadat een klokkenluider het rapport eerder van de week had gepubliceerd, hetgeen in de VS tot publieke verontwaardiging leidde. Het rapport dateerde van 23 januari 2023 en was afkomstig van een inlichtingenanalist in het kantoor van het FBI in Richmond, Virginia.

FBI-agent Kyle Seraphin - de klokkenluider - zei, dat het FBI blijkbaar gelooft, dat 'blanke suprematie' "een thuis heeft gevonden onder Katholieken die de voorkeur geven aan de Latijnse Mis". Echter, het FBI mag géén zaken openen of rapporten schrijven over activiteiten die grondwettelijk beschermd zijn, zoals religie. Het FBI - en de staat in het algemeen - heeft zich daarmee niet te bemoeien.

Bronnen die in het inlichtingenrapport werden aangehaald, waren onder meer het Southern Poverty Law Centre (SPLC), een reeds in diskrediet gebrachte belangenbehartigingsgroep die reeds eerder tal van Christelijke en anti-abortusorganisaties als "haatgroepen" heeft bestempeld. In een artikel in het tijdschrift Atlantic werd door het SPLC beweerd, dat rozenkransen een "extremistisch symbool" waren geworden. Het SPLC beweerde ook, dat traditionalistische Katholieken "de grootste groep antisemieten in Amerika" vertegenwoordigen. Het FBI-rapport adviseerde ook om die Katholieke groepen te infiltreren die risico liepen om "door blanke supremacisten te worden gebruikt om geweld te promoten".

De controverse komt net op het moment, dat de Republikeinen in het Congres zich aan het voorbereiden zijn om de "weaponization" van de federale regering tégen Christenen en anti-abortusactivisten te onderzoeken. De Republikeinen brachten de kwestie ter sprake nadat het FBI tientallen anti-abortus-activisten had gearresteerd, maar dat het FBI aan de andere kant maar weinig moeite heeft gedaan om de bijna 100 gewelddadige aanvallen op kerken in de VS van vorig jaar op een ernstige manier te onderzoeken.

Het is duidelijk, dat het FBI Katholieke groeperingen probeert te infiltreren om zo de koers van de desbetreffende groep te veranderen. Het is te vergelijken met het Belgische regime (CD&V incluis), dat de Belgische 'bisschoppen' omkoopt en hen een ander 'geloof' laat verkondigen om zo de Katholieken op een slinkse manier van het Ware Geloof af te laten dwalen.

Of zoals het Tweede Vaticaans Concilie dat door de CIA geïnfiltreerd en gekaapt werd...
Of hoe het Amerikaanse regime Paus Benedictus XVI heeft afgezet.


Bron:

FBI whistleblower: Memo on Latin Mass Catholics is ‘open door’ to declare all Christians ‘criminals’

Link:

https://www.lifesitenews.com/news/fbi-whistleblower-memo-on-latin-mass-catholics-is-open-door-to-declare-all-christians-criminals/


Link naar de gelekte FBI-Memo:

https://www.uncoverdc.com/2023/02/08/the-fbi-doubles-down-on-christians-and-white-supremacy-in-2023/De 'blanke suprematie' bij traditionalistische Katholieken in beeld gebracht!


3 opmerkingen:

Anoniem zei

De Woke-community is zo dom, dat ze steeds een eigen wereldbeeld fantaseren, dat volledig los staat van de werkelijkheid.

Zij weten bijvoorbeeld niet, dat zwarte Amerikanen in een Rome een universitaire opleiding konden volgen, terwijl dat in de VS nog verboden was!

Anoniem zei

Deze actie van het FBI toont de extreme zenuwachtigheid van het democratische establishment in Washington.
Bij de US-burgers is het aanzien van Pres.Biden op een historisch dieptepunt gevallen;
nog erger, in zijn eigen democratische partij wil 70% niet meer dat Biden bij de volgende verkiezingen aantreedt.
De interessantste kandidaten houden zich extreem terug om in de komende verkiezingsafslachting niet verbrand te worden.
Tulsy Gabbard heeft met veel mediale heisa de democratische partij verlaten.
De laatino's en katholieken, ooit één der vaste steunpilaren van de democratische partij, zijn nu weg: bij de republikeinen of de écht-christelijke partijen beland.
Die mensen kiezen bewust en met gezond mensenverstand voor waarachtigheid, voor écht katholiek geloof, voor de fundamentele schoonheid en spiritualiteit van de traditionele liturgie.
De hele woke-hysterie, met wicca-componente, het knettergekke LGBTQ- gedoe, het totaal gebrek aan gezond mensenverstand en het negeren van de Natuurwet stoten het overgrote deel van de bevolking af.
De doorgeknalde perversiteit van de clubvergaderingen met cocktails en hapjes van menselijke vloeistoffen en weefselextracten heeft bij de verkiezingen in 2017 reeds een grote roö gespeeld en Hillary Clinton haar aangestreefd ambt gekost.
En ni gaat het in de volgende ronde.
Tot overmaat van gekluns zit nu Bergoglio in het vaticaan: onberekenbaar en daarenboven ook nog verstrikt in de Operatie Condor en met een "fantastische" carrière als peronist....:-)

Anoniem zei

Het zou me ten zeerste verwonderen dat niet weinige der onderzoekende FBI-agenten door de mooie liturgie en de vroomheid zo getroffen worden dat ze zelf goed katholiek worden.
Dat is bij de bietekwieten ondr Danneels en DeKesel niet voorgekomen :-)

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------