BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 28 februari 2023

Paus Benedictus XVI en de onzichtbare Hand die 10 jaar geleden de tiara toonde bij het afscheid van de wereld te Castel Gandolfo op 28 februari 2013:

2 opmerkingen:

Anoniem zei

In schril contrast met deze uiterst diep ontroerende afscheidszegen van P. Benedictus XVI in de voor hem kenmerkende fijne stijl hier nu de agrijselijke mop van de week:

In Arendonk wordt de priester Luc Vienne (59 jaar) nu beticht/ gejaagd wegens misbruik en aanranding van zorgbehoevende personen.

Voor 18 jaar werd hij nog door 27 verenigingen van Arendonk binnengehaald als de grote messias.
Hij was echter toch nog van plan "om regelmatig in de abdij van Postel binnen te wippen" (sic hahaha...)
Een merkwaardige en bruisende natuur- maar onder de beschuttende hand van de homo-vriendelijke bisschop Johan Bonny:
Bonny attesteerde de OLV-kerk van Arendonk en "pastoor" Luc Vienne "een schoolvoorbeeld van corona-veiligheid te zijn"....
Over de veiligheid van de gelovigen werd geen woord gerept.

De zoveelste catastrofe bij deze criminele bietekwieten.

https://www.dekrantenkoppen.be/detail/1314654/Bisschop-Bonny-looft-inspanningen-van-parochieteam-Kerk-is-voorbeeld-van-coronaveiligheid.html

Anoniem zei

Het geval Luc Vienne detoneert intussen in een onophoudelijke rij van explosies verder.
De hele "vlaamse" mainstreampers met haar werkelijk totaal idiote journalisten staat in haar blootje: het "Nieuwsblad" en de "Gazet van Antwerpen" etaleren bruisend hun onbenul- "Het Laatste Nieuws" trapt achteraf nog na...
Luc Vienne stamt uit het Poperingse, en is "fier westvlaming te zijn" (sic)
De era bischop DeSmedt heeft hij in het bisdom Brugge dan wel bijna niet meer meegemaakt, de era VanGheluwe (1985-2010) daarentegen helemaal;
Hoe Luc Vienne dan naar Postel in de Kempen gekomenis, is nog onduidelijk.
2012 was hij met 120 vormelingen dan toch op stap met een fakkeltocht naar Postel (vroeger reeds wou hij daar " regelmatig binnen wippen" (sic));
In koeien van letters staat hij dan in het Nieuwsblad als "gulle pastoor" die aan een school voor buitengewoon onderwijs (bemerk hier steeds weer de voorliefde der misbruikpriesters voor geestelijk gehandicapten) " de enorme som van 100 000 € schonk".
Hij werd in de krant direct "de barmhartige herder" genoemd.
Bij nader toezicht: het was natuurlijk niet zijn eigen geld, maar wel de verkoopsom van een schoolgebouwtje van de Zusters van Deftinge, dat hij te goeder trouw in een ander "katholieke" ondernemen moest investeren.
De noordbelgische bastaardkerk kan alleen maar knoeien met andermans geld; en zoals PFranciscus demonstreert en aanbeveelt, proberen ze alles mogelijke om gierig en vraatzuchtig het kapitaal en eigendom van teloorgaande conventen in beslag te nemen.
De gemeentfeestzaal heeft hij dan wel verhuurd, maar niet gerenoverd- en werd gedagvaard voor de som van 400 000 Euro...
2020 kwam de homo-vriendelijke bisschop Johan Bonny in een roze hazuivel dan naar Arendonk bij Luc Vienne, om de parochie daar "een schoolvoorbeeld van corona-preventie " te noemen.
"De social distancing is hier zeer goed gerealiseerd"- wat natuurlijk bulderend sarcastisch gelach uitlokt- heeft deze "norbertijn van Postel" namelijk een klacht en een proces aan zijn been, omdat hij met een mentaal minderbegaafde broeder-tuinier tesamen in een bed lag en de arme man bepotelde.
Luc Vienne heeft nu voor een paar dagen de feiten toegegeven en er wordt nu ook geblokletterd: "Mijn goede naam erd door het slijk gehaald".
Theatraal gedrag voor groot publiek- sexuele componenten met misbruik van kwetsbare personen- Histrionie +++ Dat is een geweldige persoonlijkheidsstoring.
Past helemaal bij een gemeente die door NVA en CD&V beheerst wordt, en in het bisdom van Bonny.
Up-to-date: op 2 maart 2023 srturrde neppaus Franciscus/Bergoglio een video in de werelomroep, dat "de Kerk niet aan de bekoring mafg toegeven, de catastrofe (...)van het misbruik te verdoezelen".
Bien compris.
"Artillerie!!!- Vuur!"

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------