BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 9 augustus 2021

Opnieuw een alarmerend 'nieuw' VN-rapport: "Klimaatopwarming gaat sneller dan verwacht en wordt intenser" [Hebben we dit vorig jaar niet al eens gehoord?]
















Bij het beoordelen van de geldigheid van deze ernstige IPCC-waarschuwing moeten we opmerken, dat het overweldigende aantal van de "méér dan 14.000 wetenschappelijke artikelen" die zijn gebruikt om deze studie over klimaatverandering te maken, geproduceerd zijn door instellingen, organisaties en universiteiten die volledig afhankelijk zijn van financiering door de regering van de Verenigde Staten van Amerika.

Vandaag de dag wordt de 'eenzame vorser', die in zijn garage wat aan het sleutelen is, overschaduwd door enorme taskforces van anonieme wetenschappers in overheidslaboratoria. Op dezelfde manier heeft de vrije universiteit, historisch gezien de bron van vrije ideeën en wetenschappelijke ontdekkingen, een revolutie doorgemaakt in het uitvoeren van extern gefinancierd - en dus niet onafhankelijk, maar biased, vooringenomen en partijdig - onderzoek. Mede door de enorme kosten die ermee gemoeid zijn, wordt een overheidscontract als het ware een substituut voor intellectuele nieuwsgierigheid. "Wiens brood men eet, diens woord men spreekt" geldt steeds nadrukkelijker voor berooide wetenschappers die hun hele leven lang op kosten van de staat leven. Briljante geesten met een beurs zijn nu eenmaal manipuleerbaar.

Omdat de grootste groep wetenschappers wereldwijd voor financiering van hun onderzoek vaak volledig afhankelijk is van de regering van de Verenigde Staten van Amerika, is de wetenschap zélf een politiek wapen geworden dat socialistisch-globalistische krachten nu hanteren in volledige minachting voor feiten en logica.

1 opmerking:

Anoniem zei

Inderdaad. Maar dit keer zeggen ze zelf dat het sneller opwarmt dan ze gevreesd hadden. Ze bedoelen; ze geloven hun eigen modellen niet meer.

Maar de data was al uit de supercomputer en hadden geen tijd hun parameters aan te passen en opnieuw te berekenen want het rapport moest naar de drukker.

Echt waar. Iemand van het IPCC heeft dit toegeven. Als ze zelf al zeggen dat ze overdrijven.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------