BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 22 december 2022

Prof. Dr. Pierre Capel: "Panta Rhei, Alles vloeit"

3 opmerkingen:

Anoniem zei


Zéér pertinente opmerking van Daniel Deckers in de Frankfurter Allgemeine van vandaag:

Das allmähliche Aussterben der Priesterkaste im globalen Norden bringt die katholische Kirche paradoxerweise gerade auf der Ebene zum Verschwinden, auf der sie sich un­ersetzlich dünkt, nämlich der an das Weiheamt gebundenen Spendung der Sakramente.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Aangezien de clericale kaste niet meer in de Sacramenten gelooft, is daar niets paradoxaals aan. Ze hebben zichzelf overbodig gemaakt!

Anoniem zei

Daniel Deckers, de journalist der intussen totaal links-vrijzinnig geworden FAZ (Frankfurter Allgemeinen Zeitung), ooit eens het vlagschip voor journalistieke kwaliteit in Duitsland, is een verzuurde medernistische piet en reclameman voor alle mogelijke modernistische onzin in de kerk.
Hij begon in een seminarie, is er wegens het celibaat en de starre houding van paus Johannes Paulus 2 dan weggegaan, had het dan zoals alle andere modernistische tisten moeilijk om deftig zijn brood te verdienen ( St.-Paulus en St.-Pieter als tentmaker en visser hebben ze totaal vergeten) en kwam dan totaal gefrustreerd en met haat op het trouw-katholieke christendom bij de gazet onder (ook in Vlaandeen goed bekend bij kerknet , het parochieblad enz.)
Daniel Deckers is alleen een beetje belangrijk, omdat hij in zijn gif en gal spuwen op de kardinaal van Keulen ZE Rainer CardWoelki de christendemokratische politikasters van NoordRijn-Westfalen fanatiseerde en zot maakte; de landsminister voor ondrwijs en cultuur ging in zijn verblinding zover, de nieuwe trouwkatholieke hogeschool van het aartsbisdom, onder egide van de kardinaal zelf, aan te vallen om de vroegere en door het land gefinanceerde en gedragen theologische Faculteit van de universiteit Bonn haar monopolie te laten behouden.
Een zeer wilde zaak- die echter een torpedovoltreffer kreeg toen bekend werd dat Hubert Roebben (vroeger als "Bert" bekend), de vroegere medeauteur van het pedofiele godsdienstboek Roeach3, de rechterhand van de omineuze Jef Bulckens, daar nu in Bonn met de specialiteit "Katechrse voor de jeugd " zit.
Hij heeft zelfs een eigen website met de interessante naam "seeking sense".
Wirre esoterie puur.
Van Jezus Christus geen spoor.
Roebben heeft zelf een paar jaar in het toenmalige seminarie van Hasselt gezeten, is daar naar eigen zeggen en schrijven weggeggaan omdat het bleek dat p. Johannes Paulus 2 het celibaat niet wou opheffen (altijd weer hetzelfde met die tisten).
Toen het schandaal van Roeach3 begon te exploderen, rolde Roebben als de jongste medewerker (hij was toen 35 jaar) rap zijn matten (lees: matjes) aan de Afdeling Theologie van de KUL, verdween naar Tilburg (daar deponeerde hij als voetafdruk nog een exemplaar van Roeach3 in de universiteitsbibliotheek), en toen de nederlandse bisschoppendan in 1999ff hun zuiveringsoperaties begonnen door te voeren en alles op ketterijen afklopten, verhuisde Beet Roebben dan eerst eenmaal naar Dortmund voor luchtverandering.
Sedert enige jaren dan in Bonn, zelfs vice-decaan, en daar professor geworden nadat zijn activiteiten door de academische overheid goed gecontroleerd waren.
De steeds beterwetende modernkerkelijke journalist Daniel Deckers als aanvaller van een serieuze kardinaal en verdediger van een pedofiel-vriendelijk nest...
On les aura..
Met al deze verblinde woede en onzin heeft de FAZ eergisteren nog een schepje bovenop gedaan: ze publiceerden een interview met de protestantische wurttembergische bisschop Gohl, nu werkelijk een domkop en beterweter en goedmens.
Gohl maakte daar de uitspraak, " dat door de schuld van Kardinaal Woelki ( die was nooit aan doofptting en sabotage van het gerecht bij onderzoekingen betr. kindermisbruik schuldig-- de staatanwalt heeft alles 3x gecontroleerd) zeer vele protestanten uit de kerk waren uitgetreden".
Dat is natuurlijk totale onzin, omdat de meeste protestanten, en zeker de uitgedtredene, niet weten wie Kardinaal Woelki is;
en ten tweede heeft Gohl absoluut geen benul, dat hij met zijn actie nu in de volgende dagen Bert/Hubertus Roebben in de kijker/zoeklicht/lichtbak zet.
Quos deus perdere vult, prius dementat.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------